Tapijtcentrum Nederland - Tilburg Recensioni 321

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Ringbaan Oost 134, 5013 CE Tilburg, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Degelijk vakwerk. De stoffeerder die onze trappen bekleedde liet duidelijk zien het vak "in zijn vingers" te hebben. Hij werkte precies én snel, beschikte zichtbaar over een meer dan twintigjarige... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super netjes geholpen en vloerbedekking op trap en overloop door hen verwijderd en daarna heel keurig nieuwe gelegd !! Ook heel vriendelijk en professioneel personeel..zowel bij de aankoop in het f... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vrijdag 1 maart hebben wij het filiaal bezocht aan de ringbaan in Tilburg. Na een vriendelijk ontvangst hebben we in alle rust rond kunnen kijken. We hebben een prettig gesprek gehad met Chris... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

ervaring

Een ervaren tapijt legger die wist wat hij deed
Was binnen een paar uur gelegd en ze dachten met je mee

8 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat geweldig om te lezen dat onze tapijtlegger zo vakkundig te werk ging. Binnen een paar uur alles strak gelegd én met je meegedacht: dat horen we graag. We geven dit compliment zeker door. Mocht je in de toekomst weer iets willen laten leggen, dan staan we voor je klaar.

Behulpzame medewerkers

Behulpzame medewerkers, alles zoals afgesproken, vriendelijke leverservice

15 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt voor uw 4-sterren review!

Valutata 5 stelle su 5

Gelegde vloer is fantastisch mooi

Gelegde vloer is fantastisch mooi! Compliment voor ploeg die vloeren gelegd hebben. Harde werkers en ze laten alles keurig schoon achter

16 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat fijn te horen dat de vloer zo mooi is geworden! We zijn blij met uw complimenten aan het team voor hun harde werk en de nette oplevering. Dank u wel!

nieuwe stoffering open trap

Dit was onze 2e keer stofferen van de trap met tapijtcentrum. 2 jaar geleden van beneden naar 1, nu van de 1e naar zolder. Zelfde stof gekozen, daar zijn we ook tevreden over.

Echt een vakman die het heeft geplaatst. Open trap, rondom bekleed, 1 zijkant, in zijn eentje op 1 dag.

Als ik het goed heb onthouden, Roy, bedankt :)

16 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Geweldig om te lezen dat jullie opnieuw voor ons hebben gekozen voor het stofferen van de trap. Fijn dat dezelfde stof weer helemaal naar wens is en dat het resultaat op de open trap zo mooi is geworden. We geven het compliment graag door aan Roy; hij zal dit zeker waarderen. Bedankt voor jullie vertrouwen en veel plezier van het vernieuwde trapwerk!

Meer dan tevreden

Van meet af aan meer dan prima geholpen door de medewerkers van het tapijtcentrum. Duidelijk en correct. Afspraken netjes nagekomen en een mooi eindresultaat. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben!

7 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp van onze medewerkers, de duidelijke communicatie en het mooie eindresultaat. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Klantvriendelijke verkoopster

Klantvriendelijke verkoopster
Mooi resultaat.

2 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Fijn dat onze verkoopster zo klantvriendelijk was en dat u tevreden bent met het resultaat! Dank voor uw feedback.

tevreden

ff wat aanloopprobleempjes van wege ziekte, maar uiteindelijk is het tapijt perfect gelegd

2 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Hartelijk dank voor jouw 5-sterren review, Edward!
Wij wensen jou veel plezier toe van de beklede trap, slaapkamer en overloop. Graag tot ziens!

Fijne winkel

Fijne winkel goed advies erg goed geholpen alles volgens planning gegaan en perfect gelegd

6 marzo 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Hartelijk dank voor deze mooie review, Peter! We zijn blij te horen dat je goed bent geholpen en dat alles volgens planning en perfect is verlopen.

Klantvriendelijk personeel

Klantvriendelijk personeel! Er kwam vrijwel meteen iemand even de expertise aanbieden. Goede uitleg gekregen over de opties, en er werd mee nagedacht over welke vloer het beste was in mijn situatie.

28 marzo 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat fijn dat u onze klantvriendelijkheid en expertise waardeerde. We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen adviseren bij het kiezen van de juiste vloer voor uw situatie. Dank voor uw feedback!

Loop toch eens binnen

Ik dacht: Tapijtcentrum? Dat is niet veel. Toch maar binnen gelopen. Tot mijn grote verassing een prachtige winkel, ruim, groot assortiment en snel en duidelijk advies. Meteen de aankoop gedaan. Er wordt ingemeten en een duidelijke afspraak gemaakt qua leggen vloer. Ook dat is gebeurd en er ligt een mooie vloer, deskundig gelegd door nette, vriendelijke, kundige leggers. Kortom: zeer tevreden over het hele aankoopproces.

13 marzo 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Het is geweldig om te lezen dat uw spontane bezoek zo positief heeft uitgepakt. Van een verrassend ruime en mooie winkel tot helder advies, een vlot inmeetproces en een duidelijke afspraak voor het leggen het hele traject lijkt precies zo te zijn verlopen zoals we het graag zien. Dat de vloer vervolgens ook nog eens vakkundig is gelegd door nette en kundige vakmensen, maakt het plaatje compleet. Uw tevredenheid over het hele aankoopproces betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Super netjes geholpen en vloerbedekking…

Ook heel vriendelijk en professioneel personeel..zowel bij de aankoop in het filiaal in Tilburg als bij voormeting en het leggen. Alles helemaal Top !!

2 marzo 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de service en de nieuwe vloerbedekking! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen, van aankoop tot installatie. Dank u wel voor uw vriendelijke woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel goed en vriendelijk…

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen door marcel.

27 febbraio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat fijn dat we jou zo goed en vriendelijk van dienst konden zijn, Marian. We waarderen deze feedback enorm! Veel woonplezier gewenst, en graag tot ziens in één van onze 21 winkels.

Valutata 5 stelle su 5

Alles conform afspraak gegaan en netjes…

Alles conform afspraak gegaan en netjes gemonteerd.

18 febbraio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en de montage netjes is gedaan! Bedankt voor de positieve terugkoppeling.

Valutata 4 stelle su 5

Ik werd heel goed geholpen in de winkel…

Ik werd heel goed geholpen in de winkel en fijn dat de vloerbedekking zo snel gelegd kon worden.

11 febbraio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent in de winkel en dat de vloerbedekking snel gelegd kon worden. Wij wensen u veel woonplezier toe!

Valutata 3 stelle su 5

Een eerlijke review

Zeven weken geleden zijn wij erg vriendelijk en kundig geholpen door Marcel in de winkel in Tilburg. We legden hem onze wensen uit voor het tapijt op de bovenverdieping. Omdat we ons eerste kindje verwachten, waren we volop bezig met de babykamer en aan het puzzelen met het budget. Marcel hielp ons fantastisch door een restpartij te vinden: goedkoper, maar wel van mooie kwaliteit. We waren ontzettend blij.

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de bovenverdieping en de muurverf, het behang en de meubels volledig afgestemd op de gekozen vloerbedekking. Aanstaande woensdag zou het Tapijtcentrum het tapijt komen leggen.

Gisteren (vier dagen voor montage) werden we echter gebeld: er was iets misgegaan met de order en het bestelde tapijt bleek niet meer beschikbaar. Of we naar de winkel wilden komen voor een oplossing.

Inmiddels hoogzwanger en uitkijkend naar de laatste loodjes, stond ik zenuwachtig in de winkel. We legden uit wat er aan de hand was en daarop kregen we van een verkoopster te horen: "Nou, jullie hebben wel erg veel korting gekregen. Ik werk hier maar parttime en krijg niet alles mee, maar je kunt natuurlijk niet van ons verwachten dat we dezelfde kwaliteit voor dát bedrag leveren." Daarmee werd de toon direct gezet.

Ik gaf aan dat we juridisch gezien wel recht hebben op een gelijkwaardige oplossing voor dezelfde prijs, waarna zij boos wegliep omdat ik het woord "juridisch" gebruikte.
Ik barstte in de winkel in tranen uit. Met een kindje op komst en de lopende verbouwing is er simpelweg niet veel budget over om opnieuw voor een duurder tapijt van dezelfde kwaliteit te betalen. Dat de fout bij het Tapijtcentrum ligt en je vervolgens zo wordt aangesproken, vind ik onbegrijpelijk.

Gelukkig kwam Marcel er daarna aan en hielp hij ons met het uitzoeken van een ander tapijt. De kleur kwam overeen en hij verzekerde ons dat de kwaliteit hetzelfde was. We hoefden niets bij te betalen.

Beduusd, nog door de opmerking van de verkoopster, ben ik naar huis gegaan. Ik hoop maar dat we niet voor de gek zijn gehouden en dat het vervangende tapijt inderdaad van dezelfde kwaliteit is. Tot mijn verbazing zag ik namelijk dat het tapijt dat we in eerste instantie kochten (Meppel - Duin), nog steeds op de website te koop staat. Dat roept vraagtekens op als er wordt gezegd dat het niet leverbaar is.
Was de korting het hoofdkantoor achteraf te gortig zoals de verkoopster aangaf, en hebben ze daarom besloten de levering op het laatste moment af te blazen? We hopen hier nog antwoord op te krijgen.

Al met al willen we Marcel bedanken voor zijn klantvriendelijkheid. We begrijpen dat deze fout niet bij hem ligt en hij heeft zijn best gedaan om het goed voor ons op te lossen.

22 febbraio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Dank voor jullie eerlijke review.
Wat een bijzondere periode voor jullie, en wat vervelend dat dit juist nu voor extra stress heeft gezorgd. Dat jullie kort voor de montage hoorden dat het tapijt niet beschikbaar was, had niet mogen gebeuren. Onze oprechte excuses daarvoor.
Ook vinden we het spijtig om te lezen hoe het gesprek in de winkel is verlopen. Iedereen hoort zich bij ons serieus en respectvol behandeld te voelen.
Fijn dat Marcel samen met jullie een passende oplossing heeft kunnen vinden zonder meerkosten. We willen benadrukken dat er geen sprake is geweest van het terugdraaien van een korting; het probleem zat in de beschikbaarheid van de specifieke partij. Dat het product nog op de website staat, kan verwarrend zijn en dat begrijpen we.
Als er nog vragen zijn over de kwaliteit van het vervangende tapijt, nemen we die graag samen met jullie door.
We wensen jullie veel succes met de laatste voorbereidingen en een prachtige start met jullie kindje.

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en prima afhandeling.

Goed advies bij aankoop.
Afspraken nagekomen.
Prettige medewerkers in winkel en bezorgers.

9 febbraio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij de aankoop en dat alle afspraken netjes zijn nagekomen. Ook uw complimenten voor zowel de medewerkers in de winkel als de bezorgers waarderen we enorm!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più