Persoonlijk ben ik erg gericht op service en hospitality, bij vestiging Maastricht waren deze beide uitmuntend! Ik wordt zelden verrast, maar hier kom ik zeker terug!! Aanrader mocht je ECHT advies... Leggi di più

L'azienda ha risposto
ondervloer was vergeten. Bellen met de planning leverde slecht resultaat op: vertraging. Uw medewerkers hebben vervolgens gebeld naar een vestiging in de buurt. Daar konden ze de ondervloer gaan halen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een eerste bezoek aan tapijtcentrum Nederland hadden wij een idee wat voor vloerbedekking en gordijnen wij wilden hebben mede door de vriendelijke medewerker. Nadat wij vloerbedekking hadden beste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
vakkundige medewerkers zowel in de verkoop als de montage. Alles ging volgens afspraak. Is de 3e x dat wij via Tapijtcentrum stoffering hebben aangeschaft en alle keren was het top service.
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Punterweg 46, 6222 NW, Maastricht, Limburg, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
de jongens hebben goed werk afgeleverd, zeer tevreden, ook de communicatie van Tapijtcentrum was goed geregeld en bij de verkoper goede adviezen ontvangen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Woonkamer en hal voorzien van nieuwe sfeerplinten door Tapijtcenter Maastricht.
Zeer mooi gedaan met precieze vakkundigheid, alle afspraken ook netjes nagekomen. Chapeau voor deze toppers!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Goede service en goede kwaliteit van de tapijt en een goede prijs. De mensen waren zeer vriendelijk en capabel. Toppers.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Fijn advies in de winkel.
Mooi gelegd.
Ziet er echt top uit, blij mee. Dankjewel

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
De adviseurs in tapijtcentrum Maastricht waren behulpzaam en dachten mee.
De monteur die kwam opmeten en later kwam installeren was een vakman, niets op aan te merken.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Verkoper in de winkel heeft goed geadviseerd, en de leggers hebben keurig gewerkt.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Alles was goed geregeld. Het advies, de ongevere levertijd en de levering zelf

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
I had an appointment with them at their shop but when I went there, the shop was closed and noone attended the calls I made. In fact I was 2 mins earlier for the appointment, yet very disappointing to see that they didn't respect the appointment made.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Goed advies gehad. Er is met ons meegedacht.
Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als de mensen die de trap bekleed hebben. Trap netjes en strak afgeleverd

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Vloer niet mooi gelegd, moest geegaliseerd worden wat niet nodig was, extra kosten. Kunnen geen tijd afspreken iedere keer weer

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Hallo, Ik had een mail gekregen wanneer de vloerbedekking zou geleverd worden,
tussen 12 en 15 uur helaas is dit niet gebeurt ben zeer teleur gesteld in jullie bedrijf.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
De laminaat 'leggers' waren zeer vakkundig en erg prettige mensen. Ik ben zeer te spreken over hun inzet en de kwaliteit van hun werkzaamheden!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Ze namen de tyd voor je, helaas bieden ze geen koffie aan wat ik vreemd vond daar ik by de leenbakker was én ze gelijk vroegen of we koffie wilde. Tevens wil ik doorgeven dat ik vroeg om een goedkope oplossing voor myn trapbekleding moest voor 13trede byna 1200euro betalen en degene wat de trapbekleding legde zei dat er ook goedkope waren voor rond de 600euro die hebben ze my niet laten zien dat vond ik niet zo leuk om te horen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Zowel het bezoek aan de winkel, alsmede de levering en montage waren heel correct en vakkundig.