Vlot geholpen in winkel, vriendelijke man bij opmeten en leggen, alles volgens afspraak. Ziet er pico bello uit. Klein puntje: paar (kleine) lijmvlekken op schilderwerk (wrs van restje tapijt).

L'azienda ha risposto
Goed advies in de winkel gekregen. Ze zijn de afspraken nagekomen. De vloer ligt er prachtig in en hele vriendelijke jongens die het gemaakt hebben. Enige minpuntje is dat wanneer er spullen verplaats... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer goede hulp in de winkel bij het zoeken naar de juiste vloerbedekking. Afspraken gelijk ingepland voor het checken van de trap en meetwerk. En direct een afspraak voor het definitieve leggen. De t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ruim 2 jaar geleden afspraken gemaakt o.b.v geschatte m2 uitgaande van een bouwtekening. Totaalprijs verschilde slechts €150 met gemaakt schatting incl plintjes. Flexible en kundige medewerkers in de... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Ekkersrijt 4014, 5692 DA, Ekkersrijt, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prima ervaring. Professioneel en deskundig geadviseerd.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Super vlotte grappige klantvriendelijke verkoopster, die ook nog eens goed begreep wat wij zochten en dus ook alle mogelijkheden voor een vloerkleed liet zien, en ook het verschil tussen een echt vloerkleed en een vloerkleed gemaakt van een tapijt. Dus al met al dik tevreden

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Als ik meer sterren mocht geven zou ik het zeker doen.
Ontzettend fijn en vooral goed geholpen.
Personeel neemt alle tijd en leggen alles duidelijk uit , zeer ervaren mensen die weten waar ze het over hebben.
Uiteindelijk mooie vloer gekocht en kregen nog een mooie steelstofzuiger cadeau.
Van mij een dikke 10. CHAPEAU

Super goed geholpen
Alles netjes nagekomen en perfect opgehangen !!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Bezorging tapijt keurig in het aangekondigde tijdsblok met een belletje van 20 minuutjes vooraf.
Klantvriendelijke medewerkers, het tapijt netjes uitgepakt en keurig op zijn plek gelegd!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Afgelopen zondag zijn wij op bezoek geweest bij het filiaal te Ekkersrijt. Samen met een verkoper waren we er al snel uit wat we wilde hebben. Na een kop koffie en een prijscalculatie hebben we aangegeven dat we er nog een nachtje over wilde slapen voor we de keuze maakte. Vandaag werd ik in de ochtend gebeld door de filiaalmanager. Een erg aardige vrouw die de offerte nog eens door had gekeken. Ze gaf aan dat we voor de duurste vloerplaten hadden gekozen en legde uit dat dit niet nodig was. Na een nieuwe calculatie scheelde dit ons ruim €1400,- in ons voordeel waar we natuurlijk enorm blij mee zijn. We hebben daarom ook meteen akkoord gegeven op de offerte.
Erg attent van de filiaalmanager dat ze ons meteen heeft gebeld en ons dit voordeel heeft voorgelegd.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Goede ervaring met personeel zeer vriendelijk, en personeel die set kleden kwamen brengen ook, en kleden zeer mooi en goed afgewerkt, helemaal blij 👍

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Prima geholpen. Aardige mevrouw die kennis van zaken heeft. Alles snel geregeld! Lekkere koffie ook....

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Wie verwacht dat je op maandagochtend een zaak binnenloopt om een vloer te kiezen en vragen om hem dit jaar nog te laten leggen het ook voor elkaar krijgt?
Dankjewel Gul (ik hoop dat ik je naam goed schrijf) voor de goede zorgen en het mogelijk maken dat het dit jaar nog voor elkaar komt!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Zeer vriendelijk en heel professioneel geholpen! Goed advies gekregen, hele fijne ervaring gehad. We kunnen iedereen aanraden om hier eens binnen te lopen!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Gul is fantastisch & neemt alle tijd voor je!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
De dames hebben goed geluisterd en meegedacht. Onder het genot van een kop koffie tot een goed besluit gekomen. We kunnen haast niet wachten tot de gordijnen / inbetween hangen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Locatie Ekkersrijt Son: ik heb prettige ervaring met de medewerkers van deze locatie. Deskundig advies, denken altijd mee en komen met een aantrekkelijk aanbod. Al met al erg tevreden.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Laat je adviseren door Gultas, erg klantvriendelijk met humor en zeer deskundig!!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Alles netjes gelegd, vriendelijke jongens, waren keurig op tijd alles volgens afspraak

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Gultas Ozturk is een hele fijne fantastische adviseur. Heel veel aan haar gehad. PVC bovenverdieping gelegd + traprenovatie + vloerbedekking slaapkamer. Top vakmensen. In het bijzonder de man die de traprenovatie heeft gedaan. Niet goedkoop maar wel kwaliteit.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Goed advies, fijn meegedacht en meegekeken welke vloer mooi was.
Fijn meegekeken ook met wanneer het leggen, inmeten etc. Kon.😊

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
5 sterren voor de service.
Helaas kwam ik voor een grote teleurstelling te staan toen bleek dat de prijs op de website, na het berekenen van de gestrekte meters, veel lager bleek dan het uiteindelijke bedrag. Ik had namelijk een prachtig gordijn op het oog die qua prijs ook nog eens binnen mijn budget pastte. Om zelf vast uit te rekenen wat het zou kosten heb ik de afmetingen van mijn raam ingevuld op de website en kwam hier een bedrag uit. Echter bleek pas toen ik in de winkel de offerte wilde dat ik bijna 4 keer zo duur uit zou komen. Dit had blijkbaar te maken met dat je zelf moest berekenen hoeveel stof je nodig zou hebben, en dus niet de breedte van je raam, terwijl dit nergens staat aangegeven (in tegenstelling tot andere websites waar dit wel duidelijk staat vermeld of waar het voor je wordt omgerekend).
Wat een teleurstelling was dat..
De verkoopster had met me te doen aangezien ik ineens niet langer in staat was het gordijn aan te schaffen dat ik zo graag wilde. Uiteindelijk heeft de verkoopster mij een mooie korting kunnen bieden zodat ik alsnog het gordijn kon kopen en ik heb begrepen dat ze hier nog verder achteraan zou gaan om verdere teleurstelling bij anderen te voorkomen. Super bedankt nogmaals voor de service en het begrip, ik ben ontzettend blij met mijn aankoop!
Groetjes Lisa

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Goed advies gekregen mbt trap bekleding en raamdecoratie. Goede ideeën om warmte te creëren in je huis. En er is goed mee gedacht qua materialen en prijs! Goede deal gesloten!