Banner for Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ekkersrijt 4014, 5692 DA Ekkersrijt, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Vlot geholpen in winkel, vriendelijke man bij opmeten en leggen, alles volgens afspraak. Ziet er pico bello uit. Klein puntje: paar (kleine) lijmvlekken op schilderwerk (wrs van restje tapijt).

Valutata 4 stelle su 5

Goed advies in de winkel gekregen. Ze zijn de afspraken nagekomen. De vloer ligt er prachtig in en hele vriendelijke jongens die het gemaakt hebben. Enige minpuntje is dat wanneer er spullen verplaats... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Zeer goede hulp in de winkel bij het zoeken naar de juiste vloerbedekking. Afspraken gelijk ingepland voor het checken van de trap en meetwerk. En direct een afspraak voor het definitieve leggen. De t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ruim 2 jaar geleden afspraken gemaakt o.b.v geschatte m2 uitgaande van een bouwtekening. Totaalprijs verschilde slechts €150 met gemaakt schatting incl plintjes. Flexible en kundige medewerkers in de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Ekkersrijt 4014, 5692 DA, Ekkersrijt, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 0499-496051
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

384 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

954 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag onze vloer gekocht voor de…

Vandaag onze vloer gekocht voor de gehele woning.
We zijn hierbij super goed geholpen en het personeel is lekker vrolijk!

Hier een blije klant!

20 giugno 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en de positieve sfeer hebben ervaren. Heel veel plezier met de nieuwe vloer in jullie woning!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk geholpen in zowel de winkel…

Vriendelijk geholpen in zowel de winkel als thuis bij het ophangen.

10 giugno 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Leuk om te horen dat je vriendelijk bent geholpen in de winkel en dat de duettes naar wens bij jou thuis zijn opgehangen. Bedankt voor je 5-sterrenreview!

Valutata 5 stelle su 5

Super fijn geholpen door de fijne…

Super fijn geholpen door de fijne verkopers gul en Frank . Ze zijn goud voor de winkel .

13 giugno 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor je mooie woorden! Gul en Frank zijn inderdaad toppers, en we zullen je complimenten zeker aan hen doorgeven. We hopen je snel weer te zien!

Valutata 5 stelle su 5

goed geholpen door personeel.

goed geholpen door personeel.
gezellig en lekker fris.

13 giugno 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Tof om te lezen, Edwin. Je bent goed geholpen door ons personeel en hebt de sfeer als gezellig en fris ervaren. Dat horen we graag! veel woonplezier gewenst!

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn al jaren tevreden over de…service en vakbekwaamheid en goed advies

Wij zijn al jaren tevreden over de service en het werk dat verricht word, Daan heeft bij ons een pvc vloer gelegd, ziet er goed uit, zeer vriendelijk.
Maw erg tevreden

15 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en al zo lang klant bij ons bent! Fijn dat de pvc vloer goed bevalt en dat Daan zo’n goede indruk heeft achtergelaten. We geven je compliment zeker aan hem door.

Snel geholpen

Snel geholpen, tapijt direct meenemen

24 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Fijn om te lezen dat we u snel van dienst konden zijn! Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om deze review te plaatsen.

Valutata 5 stelle su 5

Koop bij tapijtcentrum een succes door uitleg en begeleiding van medewerkers.

Bezoek aan het Tapijtcentrum kwam direct na een slechte ontvangst bij een collega tapijtverkoper. Bij tapijtcentrum was er het tegendeel, vriendelijke ontvangst en een uitmuntende uitleg door Gul en Maud. Er is door Maud nog een meting thuis gedaan en daarna is de koop van 3 tapijten beklonken. We hebben een goede ervaring gehad en hebben nu vertrouwen in een correcte levering. Een tien.

16 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn dat onze klantvriendelijkheid en uitleg zo goed zijn bevallen. We zijn blij te horen dat de meting aan huis en de aankoop prettig zijn verlopen en danken u voor het vertrouwen in een correcte levering. We gaan deze mooie complimenten doorgeven aan onze collega's.

Fijne ervaring

Goede uitleg netjes geholpen met de keuze van de vloer.
Leuke spontane verkoopster Gul
Bedankt voor deze ervaring!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad in onze winkel. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de uitleg en de hulp die je hebt gekregen bij het kiezen van een vloer. We waarderen je complimenten voor onze verkoopster.

Prima pvc vloer

Goed geholpen, prima keuzemogelijkheden en goede kwaliteit. Tevens van een prachtige kortingsactie gebruik kunnen maken! Kortom prima ervaring

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, de keuzemogelijkheden en de kwaliteit van onze producten. Het is geweldig dat u ook van onze kortingsactie heeft kunnen profiteren. We hopen u nog eens te mogen verwelkomen!

Goede advies en meedenkend

Goede advies en meedenkend. Vlot geholpen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen.

Vriendelijke ontvangst,

Vriendelijke ontvangst,
Klantgericht meegedacht en duidelijke afspraken.

9 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de vriendelijke ontvangst, de klantgerichte aanpak en de duidelijke afspraken.

Heel fijn geholpen .top

Heel fijn geholpen door mw.Gultas
Alles goed uitgelegd , en wat de beste opties is voor ons .
Top geholpen , verdiend een dikke pluim !

3 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met de service van onze medewerker. Het is fijn te weten dat u goed geïnformeerd bent en dat u de beste opties voor uw situatie heeft kunnen vinden.

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst zijn wij gelijk…

Bij binnenkomst zijn wij gelijk opgevangen door Gul. Heel vriendelijk en een fijne hulp in het uitzoeken van een vinyl vloer. Na een hoop twijfelen zijn wij er samen uitgekomen en hebben we de knoop voor een nieuwe vloer kunnen doorhakken. Super bedankt voor de hulp!

24 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Tof om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat je zo goed geholpen bent door Gul. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je nieuwe vloer!

Uitzonderlijk goed geholpen.

Heel vriendelijke ontvangst. Super goed meegedacht en geadviseerd. De tijd genomen om tot een goede aankoop over te gaan . Zeer vriendelijke verkoopster. Waar ik dacht dat het onmogelijk was heeft zij het toch mogelijk gemaakt dat mijn appartement dadelijk Super mooi is .
Dankjewel een dikke 10 +

18 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

We zijn erg blij te horen dat je een positieve ervaring had in onze winkel. Het is geweldig om te weten dat je je goed geholpen voelde en dat we je konden adviseren bij het vinden van de perfecte aankoop. We streven ernaar om onze klanten een persoonlijke en vriendelijke service te bieden, en we zijn blij dat dit gelukt is.

Super Service!!!

Superfijne ontvangst, fijne klik met de verkoopster, die uiteindelijk ook nog eens interieur styliste bleek te zijn, dus al met hadden we het niet beter kunnen treffen 😀

18 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat je zo enthousiast bent over de ontvangst en de klik met de verkoopster. Het is fantastisch dat ze je ook nog eens met interieurstyling kon helpen.

Easy selection process

Easy selection process. Quick turn around. Professionally installed.

24 marzo 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear that you found our selection process easy, our turnaround quick, and the installation professional. We appreciate your business and look forward to serving you again!

Goed

Goed. Snel. Duidelijk. Schappelijke prijs.

28 marzo 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.

Gewoon goed.

Vriendelijk personeel, goed advies in de winkel (er wordt je niet het duurste aangepraat), netjes gelegd, kreeg een setje schoonmaakmiddelen erbij. Ik ben tevreden.

27 marzo 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Dank u voor uw positieve feedback! We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw nieuwe vloer. Veel woonplezier gewenst!

Aanrader!

Top geholpen door leuke, gezellige en aardige medewerkers. Zeker aanrader! 👍🏼 “schattige tapijtjes”

1 marzo 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo’n fijne ervaring heeft gehad met onze medewerkers.
Ons Charlotta tapijt is inderdaad schattig.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più