Vlot geholpen in winkel, vriendelijke man bij opmeten en leggen, alles volgens afspraak. Ziet er pico bello uit. Klein puntje: paar (kleine) lijmvlekken op schilderwerk (wrs van restje tapijt).

L'azienda ha risposto
Goed advies in de winkel gekregen. Ze zijn de afspraken nagekomen. De vloer ligt er prachtig in en hele vriendelijke jongens die het gemaakt hebben. Enige minpuntje is dat wanneer er spullen verplaats... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ruim 2 jaar geleden afspraken gemaakt o.b.v geschatte m2 uitgaande van een bouwtekening. Totaalprijs verschilde slechts €150 met gemaakt schatting incl plintjes. Flexible en kundige medewerkers in de... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Ekkersrijt 4014, 5692 DA, Ekkersrijt, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Zeer nette monteurs , die heel goed kwaliteit leverde.
Zowel bij verwijderen oude vloer , egaliseren , en leggen vinyl.
Tevens gaven ze uitleg als ik vragen had.
Waren netjes op tijd comform afspraak.
Ik kan alleen maar zeggen "aanrader ".

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Vriendelijk, behulpzaam geholpen. Warm en hartelijk ontvangen. Goed advies gehad .

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Warm en hartelijk ontvangen. Goed advies en duidelijke uitleg gehad. Er wordt goed meegedacht in de verdere inrichting van het huis.
Super fijne ervaring, dankjewel!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Zeer goede hulp in de winkel bij het zoeken naar de juiste vloerbedekking. Afspraken gelijk ingepland voor het checken van de trap en meetwerk. En direct een afspraak voor het definitieve leggen. De tijd tussen het uitkiezen van de vloerbedekking en het daadwerkelijke leggen vond ik lang, dat zou van mij korter mogen bij een volgende keer. Dit is het enige minpuntje. Het leggen werd zeer deskundig gedaan door een vriendelijke meneer. Resultaat ben ik super tevreden over.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
We hebben 2 vloerkleden gekocht bij Tapijtcentrum in Eindhoven. Wij zijn geholpen door Tim Eeten en we zijn super goed geholpen daar... We hebben zelfs nog korting gekregen op de vloerkleden, het bedrag dat wij ook wilden betalen. Ze zijn daar ook heel vriendelijk en je word super goed geholpen..

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Alles naar wens en mijn gordijnen zijn keurig gemaakt en heel goed opgehangen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Goed advies en rustig de tijd genomen.
Enthousiaste medewerkster met verstand van zaken.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Deskundig, geduldig en veel mogelijkheden heeft Gül laten zien.
Goede en snelle communicatie omtrent de data van opmeten en leggen.
Vakkundig personeel. Echt voor iedereen een TOP aanrader!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Heel vriendelijk en denkt echt mee over wat kan in onze situatie.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
We zijn door beide werknemers super geholpen met al onze vragen en zorgen vanwege een houten vloer. Interieurstyliste hielp ons perfect uit onze twijfel van 2 vloeren. Precies de punt op de I die we nodig hadden, zodat de rode keuken en blauwgroene bank perfect bij de vloer aansluiten qua kleur :)

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Goed geholpen met zowel het uitzoeken van de juiste constructie als de juiste stijl. Goede garantietermijn en heldere planning.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Zeer fijn geholpen bij de aankoop van mijn spullen. Het advies was helemaal TOP, nu wachten tot alles hangt en ligt.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
We hebben zeer goede ervaring, deskundig advies en dat alles met een glimlach

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
We came to TapijtCentrum for the renovation of the stairs at our house. We were greeted into the store by Gultas.
She was very cheerful and showed us all the different options of laminate coverings for the stairs. She also explained us the pros and cons of laminate and pvc and helped us to choose the colours and making the final order. We were well informed at every stage.
It was also very nice to get a very good present for the 55th year celebration of TapijtCentrum.
It was very delightful experience at the TapijtCentrum and were are looking forward to the delivery and installation.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Geweldige service en de dames hebben ons top geholpen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Fijne hulp met veel expertise! Het advies was op maat en passend bij de vraag die we hadden.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Goeie hulp, veel keuze en professionaliteit.
Als je een vloer, tapijt, gordijnen of wat dan ook nodig hebt, ben je hier aan het juiste adres.
Ze bestaan dan ook al 55 jaar, dus ze weten wat ze doen!