Banner for Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ekkersrijt 4014, 5692 DA Ekkersrijt, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Vlot geholpen in winkel, vriendelijke man bij opmeten en leggen, alles volgens afspraak. Ziet er pico bello uit. Klein puntje: paar (kleine) lijmvlekken op schilderwerk (wrs van restje tapijt).

Valutata 4 stelle su 5

Goed advies in de winkel gekregen. Ze zijn de afspraken nagekomen. De vloer ligt er prachtig in en hele vriendelijke jongens die het gemaakt hebben. Enige minpuntje is dat wanneer er spullen verplaats... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ruim 2 jaar geleden afspraken gemaakt o.b.v geschatte m2 uitgaande van een bouwtekening. Totaalprijs verschilde slechts €150 met gemaakt schatting incl plintjes. Flexible en kundige medewerkers in de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Ekkersrijt 4014, 5692 DA, Ekkersrijt, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 0499-496051
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

384 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

949 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fijne winkel

Fijne winkel. Veel keuze en leuke medewerkster.

4 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Hartelijk dank voor het invullen van deze 5-sterren review! Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had! We waarderen uw vriendelijke woorden en uw bezoek aan onze winkel enorm.

Zeer nette monteurs

Zeer nette monteurs , die heel goed kwaliteit leverde.
Zowel bij verwijderen oude vloer , egaliseren , en leggen vinyl.
Tevens gaven ze uitleg als ik vragen had.
Waren netjes op tijd comform afspraak.
Ik kan alleen maar zeggen "aanrader ".

4 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het werk van onze monteurs bij het verwijderen van de oude vloer, egaliseren en het leggen van het vinyl. Bedankt voor de aanbeveling!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk, behulpzaam geholpen. Warm en hartelijk ontvangen. Goed advies gehad .

29 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn dat we u vriendelijk, behulpzaam en hartelijk bent ontvangen. We zijn blij met uw positieve feedback, hartelijk dank voor het invullen van uw review!

Warm en hartelijk ontvangen

Warm en hartelijk ontvangen. Goed advies en duidelijke uitleg gehad. Er wordt goed meegedacht in de verdere inrichting van het huis.
Super fijne ervaring, dankjewel!

29 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Hartelijk dank voor deze mooie review! We zijn blij om te vernemen dat u zich zo welkom heeft gevoeld en mijn collega's u goed hebben kunnen adviseren!

Valutata 4 stelle su 5

Super tevreden met het resultaat.

Zeer goede hulp in de winkel bij het zoeken naar de juiste vloerbedekking. Afspraken gelijk ingepland voor het checken van de trap en meetwerk. En direct een afspraak voor het definitieve leggen. De tijd tussen het uitkiezen van de vloerbedekking en het daadwerkelijke leggen vond ik lang, dat zou van mij korter mogen bij een volgende keer. Dit is het enige minpuntje. Het leggen werd zeer deskundig gedaan door een vriendelijke meneer. Resultaat ben ik super tevreden over.

11 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Fijn te horen dat we u goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van de vloerbedekking en met de planning. We waarderen uw feedback over de duur van het proces en zullen dit zeker meenemen. We zijn blij dat het leggen deskundig is uitgevoerd en u tevreden bent met het resultaat. Dank voor uw review!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben 2 vloerkleden gekocht bij…

We hebben 2 vloerkleden gekocht bij Tapijtcentrum in Eindhoven. Wij zijn geholpen door Tim Eeten en we zijn super goed geholpen daar... We hebben zelfs nog korting gekregen op de vloerkleden, het bedrag dat wij ook wilden betalen. Ze zijn daar ook heel vriendelijk en je word super goed geholpen..

26 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn bij ons en dat de aankoop van de vloerkleden naar wens is verlopen. We zijn blij te horen dat onze service en de geboden korting in de smaak zijn gevallen. Dank voor de positieve feedback!

Goed advies

Goed advies, erg leuke specialist in de winkel!

21 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn dat onze collega zo goed advies heeft gegeven! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en rustig de tijd genomen.

Goed advies en rustig de tijd genomen.
Enthousiaste medewerkster met verstand van zaken.

20 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat waardevol om te horen dat u deskundig bent geholpen en dat er ruim de tijd voor u is genomen. Onze collega heeft met aandacht geluisterd en u helder begeleid in het maken van keuzes mooi dat dit zo bij u is overgekomen. Uw complimenten geven we met plezier door!
We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Zeer professioneel

Deskundig, geduldig en veel mogelijkheden heeft Gül laten zien.
Goede en snelle communicatie omtrent de data van opmeten en leggen.
Vakkundig personeel. Echt voor iedereen een TOP aanrader!

8 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn dat u tevreden bent over de deskundigheid, het geduld en de mogelijkheden die we hebben laten zien. We zijn blij met uw positieve woorden over de communicatie en het vakmanschap van onze mensen. Dank voor de aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijk en denkt echt mee over…

Heel vriendelijk en denkt echt mee over wat kan in onze situatie.

7 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid en het meedenken hebt ervaren als positief. We helpen je graag weer in de toekomst!

Valutata 5 stelle su 5

Warm geholpen met onze ‘ koud tint’ groen blauw

We zijn door beide werknemers super geholpen met al onze vragen en zorgen vanwege een houten vloer. Interieurstyliste hielp ons perfect uit onze twijfel van 2 vloeren. Precies de punt op de I die we nodig hadden, zodat de rode keuken en blauwgroene bank perfect bij de vloer aansluiten qua kleur :)

6 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat een mooie review, dank jullie wel! Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat alles nu perfect bij elkaar past. Het is fijn dat we u zo goed hebben kunnen ondersteunen zeker bij zo'n unieke combinatie van kleuren. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe vloer en het prachtige interieur!

Goed geholpen

Goed geholpen met zowel het uitzoeken van de juiste constructie als de juiste stijl. Goede garantietermijn en heldere planning.

6 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze hulp bij het vinden van de juiste constructie en stijl. Ook goed om te weten dat de garantie en planning duidelijk voor je waren. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Fijne medewerkers

Zeer fijn geholpen bij de aankoop van mijn spullen. Het advies was helemaal TOP, nu wachten tot alles hangt en ligt.

17 agosto 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Hartelijk dank voor deze mooie 5- sterren review. Fijn om te lezen dat u naar volle tevredenheid bent geholpen. Alvast veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben zeer goede ervaring

We hebben zeer goede ervaring, deskundig advies en dat alles met een glimlach

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Hartelijk dank voor uw mooie woorden!
Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en dat ons deskundig advies u heeft geholpen. We vinden het belangrijk om dat altijd met een glimlach te doen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Delightful experience at TapijtCentrum

We came to TapijtCentrum for the renovation of the stairs at our house. We were greeted into the store by Gultas.
She was very cheerful and showed us all the different options of laminate coverings for the stairs. She also explained us the pros and cons of laminate and pvc and helped us to choose the colours and making the final order. We were well informed at every stage.
It was also very nice to get a very good present for the 55th year celebration of TapijtCentrum.
It was very delightful experience at the TapijtCentrum and were are looking forward to the delivery and installation.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Thank you so much for your wonderful review!
We’re delighted to hear that your visit to TapijtCentrum was such a positive experience. Gultas will be thrilled to know that her cheerful service and clear explanations made a difference during your selection process.

We’re also happy you enjoyed the special gift for our 55th anniversary, thank you for being part of our celebration.

We look forward to delivering and installing your new stair covering and hope you’ll be just as happy with the end result!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en de dames hebben…

Geweldige service en de dames hebben ons top geholpen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat een mooie woorden, dank je wel!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat onze collega’s je top hebben geholpen. We geven het compliment zeker aan de dames door!

Fijne snelle service

Fijne snelle service. Duidelijke uitleg!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor je fijne review!
We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle service en duidelijke uitleg. Graag tot een volgende keer!

Bezoek tapijtcentrum

Fijne hulp met veel expertise! Het advies was op maat en passend bij de vraag die we hadden.

26 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Fijn om te horen dat ons advies goed aansloot bij uw wensen en dat u tevreden bent over de hulp die u kreeg. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek!

Valutata 4 stelle su 5

Goeie, professionele hulp en veel keuze

Goeie hulp, veel keuze en professionaliteit.
Als je een vloer, tapijt, gordijnen of wat dan ook nodig hebt, ben je hier aan het juiste adres.
Ze bestaan dan ook al 55 jaar, dus ze weten wat ze doen!

26 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat een mooie review, dank u wel!
Fijn dat u onze service, het ruime aanbod én onze ervaring zo waardeert. We zijn trots op onze 55 jaar vakmanschap en helpen klanten nog altijd met evenveel plezier. U bent altijd van harte welkom!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più