Banner for Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ekkersrijt 4014, 5692 DA Ekkersrijt, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Vlot geholpen in winkel, vriendelijke man bij opmeten en leggen, alles volgens afspraak. Ziet er pico bello uit. Klein puntje: paar (kleine) lijmvlekken op schilderwerk (wrs van restje tapijt).

Valutata 4 stelle su 5

Goed advies in de winkel gekregen. Ze zijn de afspraken nagekomen. De vloer ligt er prachtig in en hele vriendelijke jongens die het gemaakt hebben. Enige minpuntje is dat wanneer er spullen verplaats... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Zeer goede hulp in de winkel bij het zoeken naar de juiste vloerbedekking. Afspraken gelijk ingepland voor het checken van de trap en meetwerk. En direct een afspraak voor het definitieve leggen. De t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Ekkersrijt 4014, 5692 DA, Ekkersrijt, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 0499-496051
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

384 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

966 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Deskundig en vriendelijke personeel

Deskundig en vriendelijke personeel. We moesten snel nieuwe vloerbedekking hebben. Tapijtcentrum dacht mee over hoe en wanneer. We kwamen samen tot een leuke prijs.

20 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent in onze winkel in Ekkersrijt. Alvast veel woonplezier gewenst!

Flexibel, kundig en vriendelijk

Ruim 2 jaar geleden afspraken gemaakt o.b.v geschatte m2 uitgaande van een bouwtekening. Totaalprijs verschilde slechts €150 met gemaakt schatting incl plintjes. Flexible en kundige medewerkers in de winkel. PVC netjes gelegd, kundig en vooral vriendelijk personeel. Ze hebben ook meteen mijn droogloopmat (elders gekocht) netjes op maat gesneden.

29 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat leuk om te lezen dat de inschatting van twee jaar geleden zo accuraat is geweest! Veel woonplezier gewenst van de nieuwe vloer.

Gordijnen en in betweens

Gordijnen en in betweens gekocht. Door de juiste vragen te stellen, had de verkoopster goed in de gaten wat wij zochten zowel op het gebied van kleuren als op het gebied van materialen. Dit resulteerde in een mooie kleurencombinatie tussen de in betweens en de gordijnen waar we heel tevreden mee zijn.

31 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor het mooie compliment over het geboden interieuradvies in onze winkel. Alvast veel woonplezier gewenst!

Lekkere koekjes

Vriendelijke ontvangst, kundige medewerkster!
Wij zijn goed geholpen, vloer wordt ook nog eens gelegd op datums die ons exact passen.

1 giugno 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn om te lezen dat jullie goed geholpen zijn in onze winkel in Ekkersrijt!

Aankoop pvc vloer

Fijn geholpen. Duidelijke uitleg. Veel tijd gehad om te beslissen.. heel fijn. !

26 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Ekkersrijt. Alvast veel woonplezier gewenst!

Valutata 4 stelle su 5

…Goede voorlichting . goed prijs/kwaliteit voor ons doel

Bij de verkoop zijn we uitgebreid voorgelicht, met alle voor- en nadelen van onze mogelijke keuze.
De verkoper had royaal tijd voor ons én had al vaker tapiit e.d. geleverd in een appartement, precies als het onze - zo had hij al goede locale kennis van dat huis.

10 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring! Veel woonplezier gewenst.

Prima

Prima advies en goede service. Gordijnen vrij snel geleverd en gemonteerd/opgehangen.

7 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor het compliment over het advies en de geboden service! Veel woonplezier van de nieuwe gordijnen.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen en goed advies gehad

Fijn geholpen en goed advies gehad over de aankoop van een laminaatvloer.

27 aprile 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor de positieve review! Alvast veel woonplezier gewenst.

Top geholpen

Top geholpen, denken erg met je mee.

20 aprile 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent, Nick. Alvast veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Erg prettig geholpen in de winkel en…

Erg prettig geholpen in de winkel en goed advies gekregen.

5 aprile 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat goed om te horen dat je zo prettig geholpen bent in onze winkel! Veel woonplezier gewenst.

Excellent service

The sales guy was very knowledgeable and helpful. The delivery was delayed because of the manufacturer but I was informed in a quick way. The delivery was perfect and the delivery guy was very helpful and couldn't do enough for us.

26 marzo 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Great to hear about the helpful sales and delivery experience, despite the manufacturer's delay. We wish you a lot of living pleasure!

Valutata 3 stelle su 5

Kundig personeel in de winkel

Kundig personeel in de winkel, uitstekend geholpen.
Het leggen is een tikje slordig verlopen.

25 marzo 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor deze review. Fijn dat u in ons filiaal Ekkersrijt goed geholpen bent. Wel vervelend om te lezen dat het leggen niet zo goed is gegaan. Wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met u op.

Supergoed en snel geholpen

Supergoed en snel geholpen door Gultas. Fijn advies in de winkel op Ekkersrijt en denkt goed mee!

25 marzo 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor het compliment over de geboden service in de winkel, Lara! Alvast veel woonplezier gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

De technicus met zeer veel ervaring bij…

De technicus met zeer veel ervaring bij Tapijtcentrum Nederland Son heeft de oplaadbare electrisch bediende Duette van Earth Vision zeer snel en vakkundig geplaatst. En tevens de bijbehorende app uitgelegd en gedemonstreed.

18 marzo 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Bedankt voor het compliment over het geboden advies en montage. Veel woonplezier gewenst!

Fantastisch geholpen in Eindhoven

Fantastisch geholpen in Eindhoven. Gultas dacht met ons mee in mogelijkheden en nam ondanks de drukte echt de tijd. We zijn erg blij met onze aankoop

17 marzo 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn dat jullie goed geholpen zijn in onze winkel in Ekkersrijt. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Ze waren ontzettend vriendelijk en…

Ze waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze leverde zeer goed werk af en alles werd erg netjes opgeruimd. Wij zijn erg blij met onze pvc. vloer en zouden zeker nog eens bij het bedrijf kopen.

4 marzo 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn om jullie positieve ervaring te lezen! Veel woonplezier gewenst van de nieuwe vloer.

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen, goed advies en heel erg vriendelijk personeel! Echt een aanrader!

29 febbraio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel, Jordy. Alvast veel woonplezier en graag tot ziens!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più