Banner for Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL Recensioni

TrustScore 5 su 5

Noord Brabantlaan 68, 5652 LE Eindhoven, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

30 jaar geleden voor het eerst Tapijtcentrum Nederland mijn trap laten bekleden. Gezien mijn ervaring nu opnieuw door hen laten bekleden. Ook nu vanaf tapijtkeuze tot het schoon opleveren prima verlo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De verkoper was heel vriendelijk, vakbekwaam en kon ons heel goed helpen naar het zoeken van oplossingen voor onze vraag naar vloerbekleding. Hij nam er ook alle tijd voor. We hebben een vloerkleed ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We would like to say a big thank you to Teun for his excellent service. He was incredibly helpful, kind, patient and knowledgeable. He took time to help my husband and me, giving us lots of useful ad... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Over de verkoopmedewerker heb ik weinig positiefs te zeggen. Hij kwam erg onprofessioneel over in de winkel. Hij heeft mij achteraf gezien ook een verkeerd advies gegeven, bleek bij het leggen van de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Noord Brabantlaan 68, 5652 LE, Eindhoven, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 040-2524927
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

173 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

980 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Een prettige winkel met goede en…

Een prettige winkel met goede en eerlijke adviezen. Heel prettige omgang.

29 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Wat fijn om te horen dat u onze adviezen en omgang prettig vond. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Teun heeft ons op een hele fijne en…

Teun heeft ons op een hele fijne en goede manier geholpen om een keuze te maken om onze trap in de woonkamer te laten bekleden.
Dit was op vrijdag 17 oktober 2025 in Eindhoven.

19 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Wat fijn om te vernemen dat onze collega Teun u zo goed heeft kunnen helpen bij het kiezen van de juiste bekleding voor uw trap in Eindhoven. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Dank voor uw feedback!

Trap gestofeerd

Professioneel en vriendelijk geholpen in de winkel en een kundige man heeft de trap gelegd

7 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Wat fijn dat u zo professioneel en vriendelijk geholpen bent en dat de trap vakkundig gelegd is. Hartelijk dank voor uw positieve review!

Valutata 5 stelle su 5

Netjes zoals afgesproken ,prachtig werk…

Netjes zoals afgesproken ,prachtig werk geleverd,
Heel aardige mannen alles prima verlopen en zelfs alle afval netjes mee genomen .

1 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het geleverde werk en de service. We geven de complimenten graag aan onze collega's door.

Uitstekende Service

22/07 /2025 winkel bezocht om enkele stalen te bekijken en voor wat extra informatie.
Teun nam de tijd om de gevraagde stalen en betreffende informatie te delen.
Na bezinking van de informatie en telefonisch afrondgesprek deed ik mijn bestelling op 23/07/2025
Mvg D. van der Heijden.

23 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback, D. van der Heijden! We zijn blij dat Teun je goed heeft geholpen en alle tijd heeft genomen om de informatie te delen. We kijken uit naar de afspraak en hopen dat alles ook daar naar wens zal zijn!

Ervaren mensen en keurig gewerkt

Ervaren mensen en keurig gewerkt

15 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons werk en de ervaring met ons team waardeert. We doen ons best om elke klus netjes en vakkundig uit te voeren. Bedankt voor uw vertrouwen!

Zeer bekwame

Zeer bekwame, vriendelijke, nette monteur. Heeft heel netjes en zorgzaam gewerkt en verstaat zijn vak.
Wij zijn uiterst tevreden, deze monteur verdiend een pluim!!

4 giugno 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Wat fijn te horen dat onze monteur zo bekwaam en vriendelijk was! We zijn erg blij met de positieve feedback en zullen dit zeker doorgeven.

Valutata 4 stelle su 5

We were looking for flooring for our…

We were looking for flooring for our guest room and were unsure whether to choose PVC or laminate. Teun is very knowledgeable and clearly explained the differences and walked us through the entire process, which really helped us make our decision. We appreciated the honest guidance with no pressure or upselling. Highly recommended.

10 giugno 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Thank you for your kind review! We're delighted to hear that Teun was able to assist you so thoroughly and that his expertise helped you make a confident choice. It's great to know you felt well-informed and supported without any pressure. We truly appreciate your recommendation and hope you enjoy your new flooring!

Valutata 5 stelle su 5

Verkoper heeft super geholpen met mijn keuze

de manier waarmee de verkoper Teun mij heeft geholpen.Ben vaak terug geweest weest maar hij bleef super vriendelijk Tapijt centrum noord brabant laan eindhoven is mijn winkel

15 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Fijn dat onze collega u naar alle tevredenheid heeft kunnen helpen en zullen de complimenten naar hem overdragen! Wij zien u graag nog eens terug in het filiaal in Eindhoven Noord Brabantlaan.

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies, bekwaam, vriendelijk en vertrouwd.

Ik ben geholpen door Teun Brands en dit voelde meteen vertrouwd, professioneel. Hij is heel erg geduldig en denkt graag mee en luistert goed.
Kortom een fijne ervaring bij Tapijtcentrum Nederland. Bekwaam en vriendelijk.

13 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij Tapijtcentrum Nederland en dat Teun je zo goed heeft geholpen. Bedankt voor de complimenten! We willen je veel woonplezier wensen met je nieuwe laminaatvloer, Ina. Graag tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, ze maken duidelijke afspraken en houden zich er ook aan en het is super mooi! Ze nemen ook echt de tijd om tot een goede keuze te komen. Deskundig en vriendelijk personeel! Aanrader.

8 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over onze service van onze collega's en de kwaliteit van de duette. We geven uw complimenten door!

Netjes

Netjes, vlot en alles schoon achtergelaten.

28 marzo 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.

Valutata 5 stelle su 5

Groot assortiment, vriendelijk en deskundig advies

Ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Wij zijn prima geholpen bij de keuze van nieuwe overgordijnen. Vriendelijke verkoper nam alle tijd voor ons, had verstand van zaken en adviseerde op een ongedwongen manier. Top!

5 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

We zijn blij te horen dat u tevreden was met de ruimte, het assortiment en de service in onze winkel. Het is fijn om te lezen dat u goed geholpen bent bij het vinden van de juiste overgordijnen. We streven ernaar om onze klanten een prettige winkelervaring te bieden met deskundig advies.

Prima geholpen.

27 febbraio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

Fijn om te vernemen dat we je naar wens hebben kunnen helpen! Ik wil je veel woonplezier met de raambekleding wensen!

Fijne en uitgebreide zaak

Ruim assortiment.
Enthousiast en deskundig geadviseerd.
Veel ruimte voor vragen, die met veel aandacht werden beantwoord.
Er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen.
Het vloerkleed kon nog dezelfde dag bij ons bezorgd worden door de zeer vriendelijke medewerker die ons in de winkel hielp.
We werden zelfs geassisteerd bij het op de juiste wijze onder de tafel plaatsen.

28 febbraio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL

We zijn erg blij te horen dat je een positieve ervaring had in onze winkel. Het is fijn om te weten dat je tevreden was met ons assortiment, de deskundige adviezen en de vriendelijke service. Het is voor ons geen moeite om het even bij u thuis te brengen, graag gedaan.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più