Er is helemaal niets gemonteerd. Dus wacht dan voordat jullie om een review vragen....bedankt voor jullie reactie. Een schriftelijke reactie op mijn review vind ik voldoende. In afwachting van de horr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag in Ede geweldig geholpen door Arno. Vlotte service, goed meegedacht over ons caravanproject en hoe dit met de vloer aan te pakken. Direct het vinyl mee kunnen nemen en nog goede tips gekregen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben de winkel bezocht voor het uitkiezen van een vloerkleed. Goed geholpen door Ilse, uiteindelijk een carpet laten maken van vloerbedekking. Mochten monsters mee naar huis nemen om bij meubels... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Grotestraat 121, 6711 AK, Ede, Gelderland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Van A tot Z een top ervaring, zeer tevreden met de nieuwe vloer en gordijnen. De verkoper is kundig en precies, afspraak is afspraak.
Vriendelijk personeel, de vloerlegger was ook een topper.
Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Fijne bedrijf. Meedenkend in oplossing. De monteurs hebben ook mooi en strak werk afgeleverd.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Fantastisch geholpen in tapijtcentrum Ede!!
Mijn wensen werden gehoord en er werd op geanticipeerd, wat ertoe leidde dat alles goed werd geregeld op een vlotte manier. Zeker een aanrader!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Goed geholpen in de winkel met realistisch advies, vloer leggen is erg netjes gebeurt. Alleen elke keer pinnen bij elke aparte levering is irritant, ook omdat het elke keer om duizenden euro's gaat. Gewoon een rekening dat je het van te voren over kan maken is prettiger.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
goede informatie in de winkel.
en de trap is netjes en vakkundig bekleed.
en deze persoon was netjes en vriendelijk
en ook vakkundig onderlegd.
kortom wij zijn zeer te vrede over zij werk.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Fijn geholpen en een mooie vloer uitgezocht. Goed en uitgebreid advies gekregen, waarbij echt de tijd voor werd genomen. Heel benieuwd naar het eindresultaat!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Netjes geholpen in de winkel in Ede. Mooi thuis afgeleverd volgens afspraak.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
20 jaar geleden heeft het tapijtcentrum Ede een volledige woning voorzien van vloerbedekking en zeil. IVM beëindigen huur moest alles verwijderd. Het viel op hoe zorgvuldig alles gelegd was, hoe goed het nog was en dat alles goed te verwijderen was. Vakwerk!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Nadat wij geconfronteerd werden met een kleur overgordijnen die anders uitviel dan bij aankoop, hebben wij een regeling kunnen treffen welk uiteindelijk voor beide partijen aanvaardbaar was,
We bleven altijd on speaking terms met filiaal Ede,
welk ook zeer begaan was met het probleem en zich tot het uiterste hebben ingespannen tot een regeling te komen. Uiteraard was het jammer dat we toch nog een behoorlijke bedrag moesten bijbetalen om aan onze wensen te kunnen voldoen, Maar ja je moet er wel jaren tegenaan kijken.
Zouden potentiële kopers willen aanraden terdege op te letten of uiteindelijk kleur die u wilt goed uitpakt.
Onze ervaring is een kleurstaal als baan opgehangen voor je eigen raam als kleur anders uitvalt dat wanneer alle gordijnen zijn opgehangen.
De nieuwe kleur gordijnen die wij hadden uitgezocht voldoet prima en zijn netjes opgehangen.
J.W.Ruesink en F.Ruesink-Peters Ede
14/01/2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vandaag binnengelopen bij Tapijtcentrum Nederland in Ede. Aanvankelijk op zoek naar traprenovatie in de vorm van laminaat of pvc. Na enig doorvragen van de verkoper Arno Verschuren kwamen we uiteindelijk op een goede degelijke trapbekleding uit. Hij nam alle tijd voor ons om de 'voors en tegens' uit te leggen; dit onder het genot van een bakje koffie. Prijs en kwaliteit van de trapbekleding zijn in onze ogen prima en hebben een goed gevoel van deze aankoop.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Goed geholpen en meegedacht over de kleuren van de gordijnen in samenhang met de andere kleuren in de kamer.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
prettig en goed geholpen in de winkel, ook het bekleden van de trap netjes gedaan, wij zijn er blij mee.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Wij hebben ons huis verbouwd en alle vloeren laten leggen met pvc. De slaapkamers en 2 trappen met vloerbedekking. Ook de raambekleding laten ophangen. Tapijtcentrum Ede is een fantastische zaak, prettige verkopers en prettige vakmensen. Top dus.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vriendelijke ontvangst (met Koffie). Bij vragen was niets teveel om het te laten zien. Goede uitleg bij alles

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
In de winkel in Ede fijn geholpen.
In het verleden ook al, daarom opnieuw voor het Tapijtcentrum gekozen.
De mannen van de montage kwamen op de afgesproken dag/tijd. De ene was erg vriendelijk, de andere had even zijn dag niet helemaal, die was op alles aan het mopperen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Kon in 2x gelegd worden, meedenken met leggen en afvoer van 90m oude vloerbedekking