In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eis... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Bij opmeten gaf de medewerker hele goede tips. Vinyl prima gelegd op een foutje na. Pas nadat wij dat zelf constateerde is in overleg met de zaak een oplossing gevonden.
L'azienda ha risposto
Verkoper neemt echt de tijd voor de klant denkt goed met U mee en adviseert netjes over de producten. Binnen een paar uurtjes alles uitgezocht van vitrage en overgordijnen, prachtige pvc vloe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel fijn geholpen in de winkel. Daarna bij inmeten netjes alle besproken. Her leggen is erg netjes gedaan. We zijn erg tevreden over Tapijtcentrum Nederland en raden het bedrijf zeker aan!
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Hoofdstraat 53, 5683 AC, Best, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ondanks wat haperingen en een fout in het materiaal is alles uiteindelijk op een goede en adequate manier afgewerkt . Geen 5 sterren omdat er eerst nog wat afgewerkt moet worden.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Vloer uitgekozen en besteld, we gingen akkoord maar het was een astronomisch bedrag
Personeel deed er twee dagen over om te leggen , wat normaal is , op tweede dag andere equipe die kwam leggen en toch wel enigszins slordig gewerkt heeft
Dus volgende keer ook elders info inwinnen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
De winkel is ruim ingedeeld en heeft leuke voorbeelden om een woning in te richten.
Er is een ruime keuze in vloerkleden.
Prettig advies gekregen en daardoor een goede keuze kunnen maken.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Uitstekende hulp, denken met je mee en laten je niet gaan tot je tevreden bent.
Mooie deal is ook niet mis en kan niet wachten tot mijn bank komt

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Vriendelijk geholpen in de winkel in Best. Prachtig eindresultaat in mijn huis.
Bedankt !!!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Een goed advies gekregen van een medewerker die daar ruim de tijd voor nam. Op een prettige manier geholpen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Vandaag zeer goed geholpen door verkoper Jort, vriendelijk en professioneel! Mooie winkel met veel keuze. Mochten we weer iets nodig hebben, gaan we zeer zeker terug!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
We zijn ontzettend goed geholpen door John! Totaal niet opdringerig en heel behulpzaam. We hadden veel specifieke vragen en er werd echt veel meegedacht. We zijn heel blij met onze aankopen ! Wat een mooie zaak! Een echter aanrader!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Er waren wat problemen met het binnen krijgen van de bank qua afmetingen, Met passen en meten en veel geduld toch opgelost. Complimenten.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
We werden goed geholpen en er werd ook met je meegedacht. De bezorgers hebben netjes gewerkt,en waren ook erg vriendelijk naar ons toe.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Voor de zoveelste keer iets gekocht bij tapijtcentrum in Best. Zeer tevreden door de vakkundigheid van de verkoper. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Perfect.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Bij alle etappes, van oude vloer verwijderen in mijn nieuwe appartement tot leggen van de nieuwe flex-pvc vloer en afwerken met plakplinten deden de medewerkers hun werk keurig zoals afgesproken, vertelden zij duidelijk wat zij gingen doen, hielden zij zich aan de tijdvakken die ik per mail kreeg. Zij lieten ook geen rotzooi achter. Ook bij vragen vooraf over geluidsisolatie van de vloer werd er altijd snel en duidelijk gereageerd.
Ik zou Tapijtcentrum Best, winkel in Son, aan andere mensen zeker aanbevelen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Wederom netjes geholpen,nemen de tijd voor je,gewoon een fijn bedrijf!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Zeer fijn, vlot en eerlijk geholpen door John bij de aanschaf van een nieuwe vloer.
Deze winkel in Best is zeer mooi en ruim ingericht echt een aanrader.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Super mooie spullen. Heel veel verschillende stijlen voor ieder wat wils. Echt kwaliteit. Van bedden tot tafels, stoelen, lampen, schilderijen, gordijnen, vloedkleden, tappijt, echt alles voor je interieur.
Buiten het assortiment super goed geholpen. Heel rustig, vriendelijk en veel verschillende dingen laten zien. Denkt fijn mee in wat je zou willen. Veel keuzemogelijkheid qua materiaal, kleur en grootte. Echt een super ervaring!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
PVC werd zeer netjes gelegd en monteur was zeer voorkomend en stemde wensen goed af!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Mijn oma is fijn geholpen in de winkel, heeft advies gekregen voor vitrages.
John is vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier zeker weer!