Vi bestilte tapas til 50 gæster til min datters 18 års fødselsdag. Kæmpe anbefaling herfra. God kommunikation med John. Der var rigeligt til alle. Og alt smagte virkelig godt.
Vi fik leveret tapas til min fars 82-års fødselsdag. Det blev leveret enkelt i en papirspose og retterne fint emballeret i papskåle. Ikke noget med besværlige retur-kasser. Selve maden var he... Leggi di più
Den største anbefaling herfra til Tapastreat og John 😃. Til vores netop afholdte bryllup, leverede John den skønneste mad, som var lavet lige efter vores smag. Ca. 80 mennesker stod glade og mæ... Leggi di più
Vi har efterhånden fået mad fra Tapas Treat et par gange - senest til vores datters barnedåb. Maden er helt fantastisk - der er lidt for enhver smag. Vores gæster roste maden til skyerne - ung som... Leggi di più
Vi laver lækre tapasløsninger til private kunder og virksomheder
110 Kastrupvej 110, 2300, København S, Danimarca
- kontakt@tapastreat.dk
- tapastreat.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Tapas til 18 års fødselsdag
Pige-aften
Jeg havde 9 kvinder til pige-aften.
Vi fik en meget velsmagende tapas, som også tog sig præsentabel og smuk ud.
Kommunikationen med John var nem, bestilling og aftaler fungerede upåklageligt.
Alt var SÅ godt.
Vh Susanne
Super tapas menu - bedste anbefalinger herfra
John lavede en super tapas menu til vores kobberbryllupsfest i haven. Blev leveret / opstillet som aftalt og rigtig god introduktion af retterne. Det var god stil og meget troværdigt. Maden var lige det vi havde håbet på :-)
John hentede tomme fade mm et par dage senere.
Bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Tapastreat
De lækreste tapas - og begejstrede gæster
John White leverede de lækreste tapas til en fest - vi havde valgt 'global menu' med de små justeringer John foreslog, og det sad lige i skabet.
Friskt, lækkert, leveret til døren til tiden - og begejstrede gæster, der spurgte efter kontaktinfo til Tapastreat, så det siger vel det hele :-)

Lækker tapas fra Tapastreat
Rigtig god oplevelse hos Tapastreat. God kommunikation og masser af rigtig lækker mad til en i øvrigt rigtig fin pris. Stor anbefaling herfra!

Fantastisk oplevelse
Tapasretterne var veltillavede og smagte fantastisk.

Risposta di Tapastreat
Tapas fra TapasTreat til vores 50 års…
Tapas fra TapasTreat til vores 50 års fødselsdag. Det var super lækkert og lige som det skulle være. Alle gæsterne synes det var lækkert mad. John er virkelig dygtig. Får 5 stjerner herfra. Det er ikke sidste gang, vi får mad derfra. Kan varmt anbefales.
Tapastreat er den bedste madoplevelse!
Vi har brugt Tapastreat til flere festlige lejligheder. De varmeste anbefalinger herfra!
John var meget fleksibel ift menu til vores konfirmation. Og der var rigeligt mad.
Hans tapasanretninger er enestående! De bliver smukt anrettet og er
alle meget velsmagende og indbydende. Man kan virkelig mærke det er en person, som har kærlighed til mad, der har lavet det!
Det blev rost til skyerne af alle gæster.
Vi glæder os hver gang til at få mad fra Tapastreat og kan varmt anbefale at bestille mad herfra. Det skuffer aldrig!
Tak for mad, John 🙏😊
Super lækker mad
Super lækker mad, flot anrettet og til god pris! Kan klart anbefales!
😍😍😍😍😍
😍😍😍😍😍
Meget lækker tapas, jeg bestiller meget gerne igen. Alle retterne var lækre og smagsfulde.
Chaufføren var lidt forsinket, god sms info undervejs 👍🏻
Fik leveret det dejligste mad til…
Fik leveret det dejligste mad til privat sammenkomst. Alt var bare bare helt perfekt og smagte fantastisk. Kan varmt anbefales.
Helt igennem perfekt 👌
Jeg var gæst hos nogle venner, og vi fik det lækreste mad fra tapastreat. Alt spillede max - lige fra velkomst snacks til forret, hovedret og de skønne oste til dessert. En kæmpe anbefaling herfra 👍
Nemt og behageligt samarbejde på mail…
Nemt og behageligt samarbejde på mail om menu og pris. John leverede også hos os mod en lille merpris, vi var 16 personer.
Super lækker mad, gode råvarer, fornem tilberedning og smuk servering på hvide fade.
Kan anbefales!

Risposta di Tapastreat
Service helt i TOP og super betjening.
Har fået leveret flere gange og HVER gang er det perfekt. Dejlig mad og der er rigeligt. Leveringstidspunkt blev som ønsket opfyldt og John kom præcis som aftalt. :-)
Vi kan kun anbefale at få mad herfra...
Service helt i TOP og super betjening.
Tak fra Britt og Anders

Super lækkert mad
Super lækkert mad, ok priser og pænt udvalg. Måske mærkelig ros, men fik det vi havde bestilt og fik det oven i købet leveret af manden selv.
Et rart væsen og med en godt overlevering.
Sliders var sjove og gode, men klart bedst med kød.

Lækker mad fra Tapas Treat
Lækker mad fra Tapas Treat
Der var lige nogle få ting der skulle anrettes men det gjorde ikke indtrykket dårliger.
Der var rigeligt med mad til 40 personer og det smagte dejligt
God og behagelig service fra John.
Alt i alt en god oplevelse
Mvh.
Morten Klitgaard

Risposta di Tapastreat
Altid altid så god mad og god service…
Altid altid så god mad og god service ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
6 stjerner herfra 😋

Super Tapas
Rigelig og rigtig god mad til selskab på 36 personer.
Ejer blev til det hele var anrettet. Go service
Fantastisk lækkert og super flot…
Fantastisk lækkert og super flot anrettet tapas. Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad herfra.
Delicious food and excellent service
We chose John and tapastreat for my 50y birthday and all the guests commented on how delicious the food was.
From the very first interaction, John has been a pleasure to communicate and plan a tailored menu. Delivery and pick-up when super smoothly as well, so we will definitively use tapastreat again for future catering and celebrations