L'azienda ha risposto
Snelle levering, goede prijsverhouding,nog niet gebruikt hier kan ik nog geen mening op geven
L'azienda ha risposto
Ik zag de advertentie steeds voorbij komen en twijfelde even om te bestellen, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Ik wilde graag een natuurlijk kleurtje, zonder dat oempa loempa-effect — en d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sedert de nieuwe verpakking heb ik niet meer hetzelfde resultaat, voorheen bij mij perfect, nu geler van kleur en veel sneller actief het product. Dus ik verkoos voorheen
L'azienda ha risposto
Bij www.tanningglamour.nl kun je eenvoudig en snel de beste zelfbruiners en accessoires online bestellen, 24/7, vanuit het comfort van je eigen huis. Wij bieden een breed scala aan premium zelfbruinerproducten, waaronder Tanning Lotion, Tanning Drops, en handige applicatie-accessoires voor een vlekkeloze en professionele applicatie. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, veganistisch en diervriendelijk geproduceerd. Ze bevatten geen toegevoegde parfums, zodat je kunt genieten van een subtiele, aangename geur zonder sterke chemische geurstoffen. Bovendien zijn al onze zelfbruiners verrijkt met Vitamine E, wat zorgt voor extra hydratatie en verzorging van je huid. Of je nu kiest voor onze zachte Tanning Lotion, de intensieve Tanning Drops voor een diepere kleur, of de handige applicatie-accessoires, bij Tanning Glamour heb je alles in huis voor een stralende, egale teint op een verantwoorde manier. Let op: We werken volledig online, wat betekent dat je de bestelde artikelen helaas niet bij ons kunt ophalen. Doordat we geen fysieke winkel hebben, besparen we op kosten zoals huur en personeel, waardoor we onze producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit.
Alkmaar, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore

Risposta di Tanning Glamour
Alles was dik in orde en goede service , en snel ontvangen

Risposta di Tanning Glamour
Snelle levering en mooi aan de deur gezet merci, en een zeer goed product merci.

Risposta di Tanning Glamour
Ik gebruik al meer dan 40 jaar bruinen zonder zon , maar dit product is werkelijk het beste dat ik ooit gebruik heb. Mooie natuurlijke kleur en mooi uitgestreken . Heel gemakkelijk aan te brengen met super zachte handschoen . Kortom dit is echt een top product 👌

Risposta di Tanning Glamour
Heerlijk om al bruin te zijn vlekt niet en blijft mooi zitten na douchen ik. Ben er heel blij mee wil geen andere meer heb inmiddels een nieuwe besteld ☺️☺️

Risposta di Tanning Glamour
Mijn pakketje is waarschijnlijk zoek geraakt en na 1 mailtje werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. Service top.
Het product is ook helemaal na mn zin.

Risposta di Tanning Glamour
Heb mij ingesmeerd en net of ik 1 week op vakantie ben geweest zonder strepen ben diep bruin nu geweldig product👍love it

Risposta di Tanning Glamour
Voor de tweede keer heen geweest , ben weer super tevreden .Esther is een leuke meid en mijn spraytan bleef wel 10 dagen zitten !

Heel mooi van kleur.
Krijg steeds complimenten over mijn bruine benen.
Laatst ging het pompje niet meer en had ik contact gezocht.
De dag erna had ik al een nieuwe.
Wat een top service

Risposta di Tanning Glamour
Superfijne zelfbruiner, doet wat het belooft, prachtige kleur, trekt snel in!

Risposta di Tanning Glamour
Goed product geen vlekken en makkelijk in gebruik

Risposta di Tanning Glamour
Ik heb deze zelfbruiner vorig jaar voor het eerst gekocht.
Heb er de hele zomer mee gedaan, is zuinig in gebruik.
Heb onlangs weer 2 flacons besteld.
Trekt snel in, ruikt lekker, en verzorgd de huid.
De bruine tint is mooi, en blijft ook
goed zitten. Ik gebruik de handschoen om het in te smeren.
Heel fijn product en voor mij de beste zelfbruiner.

Risposta di Tanning Glamour
Zeer tevreden over Tanning Glamour.
Goede communicatie en zeer vlugge ontvangst van het product.
Ik raad Tanning Glamour ten zeerste aan want het product is geweldig, mooie bruine kleur en geen geur 💖🌷