Valutata 5 stelle su 5

Jeg er glad for de tre forskellige varer jeg har købt og farven på håret passer med den farve der blev vist ved bestilling. Mine varer blev leveret hurtigt og uden problemer.

Valutata 2 stelle su 5

Beställde 2 olika färger eftersom jag var osäker på vilken färg skulle passa mig bäst. Ni marknadsför att det alldeles utmärkt att skicka tillbaka den vara som inte passar. Här kommer en överraskning,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fick hjälp att välja färg. Skickade foto o skrev även tydligt i mailet att mitt hår har en del grått i sig. Ändå rekommenderar ni en färg som inte passade alls. Den var lätt kopparguldbrun med gula i... Leggi di più

1. Negozio di prodotti per capelli

Scritti dall'azienda

Alla ska kunna skapa en snygg frisyr helt själva oavsett hårtyp, det är vår ambition. Det ska även vara enkelt att få till den salongssnygga looken. Vi är frisörer i grunden och drivs av att ta fram snygga håraccessoarer som gör din vardag roligare och enklare.

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Mycket nöjd 🌸

Mycket nöjd !Är vanligt vis inte så lätt att hitta rätt färg och kvalite på nätet! Tangled har lyckats matcha sina produkter med färg och kvalitet och det är så enkelt att få till sin frisyr och jag känner mej så nöjd med det jag köpt 🤩

3 marzo 2026

Besviken …

Fick b sked vid beställning att paketet skulle levereras hem till min adress men var tvungen hämta det hos bussgods?! Använd inte Bring!!

26 febbraio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Can't really recommend

The delivery worked fine, the product didn't impress. Was a wrong colour, so I returned it and will get 65% of what I paid back.
I understand that there are expenses in delivery but not very impressed when the promise is 14 days free return.

26 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mina beställda produkter kom väldigt…snabbt

Mina beställda produkter kom väldigt snabbt o levererades direkt i brevlådan vilket var väldigt bekvämt.De passade också bra helt rätt nyans för mitt hår,det enda som drar ner betyget är (då jag har väldigt tunnt hår pga cancer behandling)var snodden lite för stor men det löste jag ,med en egen extra snodd.

27 gennaio 2026

Beställt 4 januari

Beställt 4 januari. 29 januari har jag fortf ej fått min hårsnoddtrots att jag mailat er ca 5 ggr och även ringt Bring x flera. Botten. Synd att jag redan betalt, skulle använt Klarna.

Valutata 3 stelle su 5

Produkten som jag beställde kändes…bra

Produkten som jag beställde kändes jättebra men jag beställde den i fel färg och mailade 2 gånger om det.
Ville byta till en annan.
Fick bara besked om att det var försent, varan var redan ivägskickad… Ingen hjälp att skicka en ny eller hur jag kunde returnera produkten.

Varning för detta företag

Varning för detta företag, returnerade en vara för återbetalning.
Inga pengar åter. Tror att deras mail svar är AI svar då svaren från dom är helt oförstående. Dom vägrar ringa upp
mig då jag bett om detta. Aldrig mer Tangel.

17 luglio 2025
Non scritta su invito

Motsvarar inte alls förväntningarna

Motsvarar inte alls förväntningarna. Stämmer inte överens med filmer och bilder gällande tjocklek på tofs. Hårklämman syns tydligt pga att hela tofsen är gles. Har försökt göra reklamation men får inga tydliga instruktioner om retur. Väldigt tråkigt!

5 gennaio 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più