Tandlaegerne Ordrupvej 101 Recensioni 14

TrustScore 4 su 5

4,0

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder dig og din familie tandbehandlinger af høj kvalitet i afslappede omgivelser i hjertet af Ordrup. Klinikken er udstyret med den nyeste og mest avancerede teknologi for at sikre dig en behagelig, effektiv og professionel behandling. Vi har udstyret til at behandle børn, og vi er desuden certificeret til SOS Tricare.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Fantastisk tandlæge

Jeg kan på det varmeste anbefale tandlæge Anne-Mette Fogemann. Hun er yderst kompetent, dygtig og omsorgsfuld når man som jeg har en smule tandlægeskræk. Hele teamet er helt igennem fantastiske, søde og empatiske!

17 dicembre 2024

Professionelt arbejde og glade mennesker

For 8 år siden anbefalede en bekendt mig at skifte tandlæge til Anne-Mette Fogemann på Ordrupvej 101. Og da lærte jeg, at der er utrolig stor forskel på tandlægeklinikker! Jeg kom til en klinik med helt igennem professionelle og glade mennesker, og til en klinik med seneste udstyr (i dag også Panoramarøntgen og 3D scanning af tænderne til opbygning af nøjagtig bideskinne) og løbende kontakt med tandlægehøjskolen.
Gennem alle årene har jeg fået dygtig og smertefri behandling, og mit tandsæt er ændret fra (ja, miserabelt) til flot og velholdt. Jeg er yderst tilfreds og kan med god baggrund videregive en uforbeholden anbefaling af klinikken!
Med til anbefalingen er også, at alle i klinikken har så smittende humør, at hvert besøg er en dejlig oplevelse.

3 luglio 2024

Absolut fantastisk oplevelse

Absolut fantastisk oplevelse. Jeg har i mange år gået med tandlæge skræk, men blev taget i hånden og guidet fantastisk. I sær nynne som tog sig af mig var enestående med et fantastisk menneske syn.

9 luglio 2024

Jeg havde en nederen oplevelse hos…

Jeg havde en nederen oplevelse hos Tandlæge Rasmus Sønderbroe.
Jeg havde bestilt tid til en second opinion af mine fortænder, da min tandlæge siger,at roden er så dårlig og at tanden skal trækkes ud. Det er jeg frygtelig ulykkelig over.
Rasmus tog røgnten billeder og sagde det samme.
Jeg er blevet foreslået en tand, jeg skal tage af om natten. Det er jeg ked af.
Kunne godt tænke mig en bro, og spurgte tandlægen om han mente, at det var en mulighed.
Det kunne han ikke svare på, men han sagde at jeg kunne da gå uden en fortand.
Jeg var simpelt hen til grin.Det synes jeg ikke han kan være bekendt. Jeg er stadig målløs, over at han kunne få sig selv til at sige det.

18 luglio 2022

Top tandlæge oplevelse

Jeg har igennem de sidste 4 år brugt Tandlægerne på Ordrupvej 101 og har siden første gang følt mig velkommen og i trygge hænder.
Det har ikke altid været en god oplevelse for mig at gå til tandlæge, så da jeg endelig fik taget mig sammen til at gå til tandlæge igen for 4 år siden, var det fedt at "ramme rigtigt" ved at vælge teamet på Ordrupvej 101.
Kan varmt anbefales
Tak til Anne-Mette, Louise, Natashia og Aya ;-)

29 novembre 2018