Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Ontdek de nieuwste trends bij Tamora.nl! 🌟 Op zoek naar een stijlvolle update voor je garderobe? Bij Tamora.nl vind je alles wat je nodig hebt om je look naar een hoger niveau te tillen! Van elegante jurken tot comfortabele basics, we hebben voor elk wat wils. En met onze geweldige aanbiedingen hoef je niet te kiezen tussen stijl en budget. Bezoek onze website en laat je inspireren!

2,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Iets bij Tamora bestellen, doe dit niet!

Ik heb in juni jl een bestelling gedaan, deze in juli ontvangen, maar de producten zijn niet wat ik ervan verwacht had. Dus retour aangevraagd, maar dit krijg ik niet voor elkaar omdat hun NIET reageren. Sinds augustus tot op heden niks geen reacties op al mijn mails die ik naar hun stuur. Dus bestel niks bij hun!!

1 agosto 2024

Shipdropper! Waardeloos

Shipdropper!! Bestelling komt uit China. Helaas nooit reactie op mijn mails en tot op heden nooit de spijkerjasjes ontvangen. Deze kun je trouwens dus ook gewoon via Aliexpress of temu bestellen.

26 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

na eerder een snelle reactie op een…

na eerder een snelle reactie op een vraag ontvangen te hebben per mail, blijft nu een reactie uit op mijn vraag wat het retouradres is. Reeds vanaf 25 juli 2024 bezig om dit adres te krijgen.
Als iemand het retouradres heeft, zet het dan even in de recenties

3 agosto 2024

Bestelling retour

Een bestelling geplaats, pakketje is retour gegaan heb gemaild of dit aangekomen is. Ik heb dit via achteraf betalen gedaan. Heb geen reactie gekregen van hun en heb dus ook niet betaald geen pakketje is niet betalen heel simpel. Nu afwachten hoe nu verder.
Bestel niet bij deze winkel want je hoort er niks van!

15 luglio 2024

Zeer slecht

Zeer slecht
Na lang wachten 2 spijkerjasjes ontvangen maar van slechte kwaliteit!!!
Meerdere keren gemaild maar geen reactie, dacht Nederlands bedrijf maar retour moet naar China en kost 26 euro!!! Dit is echt belachelijk

Je kunt niet met ze in contact komen!! BESTEL NIETS

23 luglio 2024

HEEL SLECHT!

En eigenlijk nog minder dan 1 ster.
Mijn ervaring is HEEL SLECHT.
Zelfde verhaal als wat ik al lees. Heel wat reactie op mail. Retouradres krijg ik niet. Inderdaad 15 % korting.
Dezelfde Floris die eerder dit jaar (mei 2024) wel de klant naar tevredenheid heeft geholpen.

17 luglio 2024

Zeer slecht communicatie

Mooie kleding,maar de communicatie is bar slecht. Ik heb nu al 6x gevraagd voor het retouradres en er komt geen reactie. 1x vragen ze wat er mis is met de bestelling ipv retouradres te geven en 1x willen ze een kleine reductie geven op de aankoopprijs. Dan is terugsturen nog steeds goedkoper. Geef gewoon antwoord op de vraag. Advies: koop hier nooit wat.

5 luglio 2024

BESTEL HIER NIET!!

BESTEL HIER NIET!!
Spijkerjasje besteld welke van zeer slechte kwaliteit zijn. Ik heb daarom via de mail een retour aangevraagd. Na 2 weken heb ik reactie ontvangen dat het retour zal moeten naar china maar dat deze kosten zo hoog zijn dat ze me 15% korting aanbieden en dat ik dan het product mag houden. Krijg niet eens de optie of meer info over retourneren. Doordat op de site Tamora Amsterdam stond, en nergens iets stond over retourneren naar China, ben ik er vanuit gegaan dat het eenvoudig te retourneren was. Niet dus!

10 luglio 2024

Slechte webshop

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar onmogelijk om contact op te nemen met deze webshop. De communicatie is heel slecht en ik wacht nog steeds om mijn bestelling retour te kunnen sturen. Ik heb meteen gemaild nadat ik mijn bestelling ontvangen had, dat ik deze retour wil sturen. Nu ben ik ondertussen al bijna 2 weken verder en nog steeds geen duidelijke reactie met het retouradres. Ik geloof niet dat ik mijn geld nog terug ga krijgen, als ik uiteindelijk mijn bestelling kan retourneren.

Je kan hier beter niet bestellen.

22 giugno 2024

Super fijn

Super fijn! Ik had hier besteld en alles naar behoren binnen gekregen. Er was 1 product te groot. Deze heb ik kunnen retourneren en mijn geld terug gehad. Erg fijne afhandeling. Bedankt Floris van Tamora!

22 maggio 2024

Niet tevreden

Niet tevreden , heb de producten nog steeds niet ontvangen dit is al bijna een maand geleden besteld !!!
Dit noem ik geen snelle levering !!
Foei een ontevreden klant !!!

2 aprile 2024

Mijn vaste webshop!

Tamora.nl heeft mijn verwachtingen keer op keer overtroffen met hun uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding!

15 febbraio 2024

Geweldige ervaring!

Bij Tamora.nl voel ik mij echt gewaardeerd! Het assortiment is super leuk en al mijn vrienden vinden het ook geweldig! Ik ben en blijf een vaste klant!

14 febbraio 2024

Fantastisch!

Tamora.nl biedt een uitgebreid assortiment aan producten van hoge kwaliteit, waardoor het een favoriete bestemming is voor online shoppers die op zoek zijn naar betrouwbare producten.

16 febbraio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più