2,3

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Ikke bestill herfra

Ikke bestill herfra. Varen blir aldri sendt. Kontaktet på messenger og Mail, fikk ikke svar. Ringte, og fikk da beskjed om at de skulle sende med en gang - det skjedde aldri.

Oppdatering: de velger tydeligvis å svare her på trustpilot offentlig, men de svarer fortsatt ikke på verken mail, messenger eller sms. Good job!

10 settembre 2025

Hei Martha,

Beklager så mye for at vi ikke fikk sendt deg denne bestillingen.

Den siste tiden har vi vært i gjennom en omorganisering som har resultert i manglende oppfølging av kunder og bestillinger som dessverre ikke har blitt sendt. Det har blitt gjort nye tiltak slik at dette ikke skal skje igjen.

Vi har nå refundert deg for denne bestillingen og du kan forvente å få pengene på konto innen 3-5 virkedager.

Scam

Scam. Varen blir aldri sendt.

28 agosto 2025

Hei Martine,

Tallow.no

Varen kommer ikke. Nettsiden er scam

Varen kommer ikke- og kundeservice svarer med en haug unnskyldninger og lovnader om tilbakebetaling- men holder ikke løftene sine.
Jeg har prøvd å få kontakt med dem over flere runder- men «forklaringene/unnskyldningene» fortsetter å komme- mens produktene ikke dukker opp.
IKKE BESTILL fra denne nettsiden! De stjeler pengene dine.

1 agosto 2025

Hei Marthe,

Får ikke varen

11 agosto 2025

Hei Lene,

Hold dere unna!

Bestille varer fra de 18 april, så gikk det litt tid og tenkte ikke så mye over det. Men så begynte tålmodighet å rene ut, så 6 mai sendte jeg de en mail om status, men så gadd de ikke å svare før 20 mai og skyldte på produksjonen, at det var derfor de ikke hadde svart..

19 maggio 2025

Hei Erik,

Tallow.no

Skeptisk til dette selskapet da det…

Skeptisk til dette selskapet da det ikke er mulig å oppnå kontakt. Telefonnummer de har oppført på hjemmesiden funker ikke, og jeg får ikke svar på Facebook.

30 aprile 2025

Hei Christina,