Er kwamen 2 hele vriendelijke mannen, keurig op tijd. Ze hebben alles heel goed uitgelegd wat ze gingen doen en hebben heel netjes gewerkt. Ze hebben ook nog geholpen met foto's maken voor de subsi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf intake tot en met uitvoering perfect. Vakkundig en vriendelijk personeel. Werken heel netjes. Een paar jaar geleden al door Takkenkamp het voegwerk van onze woning laten vernieuwen incl. nieu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zolder laten isoleren en met gipsplaten laten afwerken. Offerte ontvangen en snel een afspraak kunnen maken voor de uitvoering nog net voor de bouwvak. Fijne ploeg over de vloer gehad. Elke dag stipt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keurige en duidelijke offerte. Afspraken zijn nagekomen en het werk is snel en goed uitgevoerd zoals afgesproken compleet met certificaat en foto's voor de subsidieaanvraag. Enigste minpuntje was dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Takkenkamp is een gecertificeerd isolatiebedrijf met vestigingen door heel Nederland. Wij zorgen voor meer comfort en lagere energiekosten dankzij hoogwaardige isolatie. Met meer dan 85 jaar ervaring verbeteren we het leefcomfort van bewoners en gebruikers door woningen en gebouwen te verduurzamen. Naast isolatie bieden we ook restauratie en gevelonderhoud aan, zodat vastgoed in topconditie blijft. We zijn trotse partner van onder andere Vattenfall en Centraal Beheer.
Wilmersdorf 2, 7327 AC, Apeldoorn, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Afspraken goed nagekomen. Werk goed uitgevoerd door deskundige mensen.
Ik heb nu nog geen mening, aangezien nu slechts voorafgaand aan de spouwisolatie vleermuisnestkasten zijn geplaatst. Maar de werkzaamheden van Takkenkamp-medewerkers was professioneel
De hele operatie is uitstekend verlopen [ prima ] , alleen hebben ze waarschijnlijk een kabel geraakt , want de lamp in de kelder brand niet meer .

Risposta di Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers
ze denken goed mee en zijn zeer behulpzaam
ze leveren goed en netjes werk
je ziet geen verschil van het voegwerk
zeker een bedrijf om aan te bevelen
De adviseur was deskundig, oprecht en betrouwbaar;
deze eerlijkheid en kennis van zaken wordt door me zeer gewaardeerd!

Risposta di Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers
Vlotte afhandeling, goede uitleg. Alles goed ingemeten, vochtigheids graad gemeten. Na aanbrengen van de vloerisolatie direct een merkbaar verschil.
Wij hebben goede informatie gehad over de werkzaamheden die gedaan zijn .
De werknemers hebben keurig werk geleverd. Waren zeer vriendelijk en we hebben ze goed voorzien van koek en sopie. De groeten van Gerard Giesen en José Smits.

Risposta di Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers
Ze maken goede afspraken en werken zeer nauwkeurig.Alles goed afgedekt en weer keurig achter gelaten.Takkenkamp en personeel krijgt van mij 100 punten.

Risposta di Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers
Duidelijkheid in afspraken en op afgesproken tijd komen en goede kwaliteit van werken.

Risposta di Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers
Iemand kwam vleermuiskastjes hangen en daarna (nog) niets meer gehoord. Wel al de rekening gekregen :( en daarna de vraag om een review te geven. Vandaar dus in eerste instantie maar 1 ster. Hopelijk komt binnenkort de afspraak om daadwerkelijk te komen isoleren!
Ondertussen contact gehad 👍🏾 het misverstand is vlot opgelost!

Risposta di Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers
Prijs/kwaliteitsverhouding was goed. Werk is zeer naar behoren, tijdig en bekwaam uitgevoerd. Contact met bedrijf was vriendelijk, alert en tijdig.

Risposta di Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.