Paw fra Tagrendexperten forstår virkelig at lave et fantastisk flot stykke arbejde. Vi fik skiftet gamle tagrender og nedløbsrør i plast til nye og flotte i Zink. Man får virkelig tillid til Paw al... Leggi di più

Hurtig respons på min oprindelige henvendelse. De ringede også til mig for at afstemme opgaven og tilbuddet inden de sendte det til mig. Derefter har de været meget informative om processen og hele ti... Leggi di più

Paw var hurtig til at kontakte os og aflagde et besøg dagen efter. Næste dag kom tilbud - som vi synes var en god pris. Efter ca. 1uge var arbejdet udført til perfektion ( 70 m tagrender,5 nedløb,10hj... Leggi di più

HURTIG OG EFFEKTIV Jeg er SÅ TILFREDS med Paw’s arbejde og service. Paw har sat nye zinktagrender op på mit hus, og har været utrolig venlig og professionel. Han kom ud få dage efter opringning, tog... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super rådgivning og service

Tagrendeexperten har udskiftet en tagrende som var utæt.
I den forbindelse har jeg modtaget super god rådgivning, arbejdet blev udført til tiden og til helt reel pris som aftalt.
Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan på det varmeste anbefale Paw/tagrendeexperten hvis man står med lignende problemer.
Top herfra

2 ottobre 2024

Yderst tillidsvækkende virksomhed

Vi fik skiftet gamle tagrender og nedløbsrør i plast til nye og flotte i Zink.
Man får virkelig tillid til Paw allerede ved første kontakt og igennem hele fasen har han været en værdifuld hjælp for os. Arbejdet udført til punkt og prikke til aftalt pris. Alt snorlige.
Kan kun varmt anbefales

1 settembre 2024

Plastiktagrender skiftet til zink

Super god oplevelse!
Alle aftaler overholdt - bortset fra at de kom tidligere end lovet, og det blev billigere end først anslået ;o)
Nu glæder vi os næsten til regnvejr!
Største anbefaling herfra.
Line - Hasselager

8 maggio 2024

Flot resultat.

Flot resultat og lavet præcist som aftalt.
Vi er meget tilfredse med vores nye tagrender og anbefaler gerne Tagrendeexperten til andre.
Malene og Peter

11 aprile 2024

SUPER pålideligt firma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SUPER pålideligt firma
Paw er mega flink og dygtig. Han sørger for, at alt står skarpt, og vejleder gerne om fremtidig vedligeholdelse af tagrender, i form af fjernelse af blade/snavs.

Jeg havde en god snak med Paw over telefonen, og fik dernæst et tilbud af ham. Paw har holdt prisen, og er simpelthen så flinkt et menneske. Dette er absolut et troværdigt firma, som har uddannelsen, og prisen, i orden.

Tak for arbejdet på vores hus Paw 🌸

19 ottobre 2023

Nye stål-tagrender

Paw gav ved besøget for vurdering af opgaven et godt indtryk som en håndværker, der sætter ære i at udføre et godt stykke arbejde. Vi accepterede tilbuddet og efter udført arbejde er vi kun blevet bekræftet i vores indtryk af ham og hans virksomhed. Vi kan kun anbefale andre at samarbejde med Paw og Tagrendexperten.
Med venlig hilsen
Trine og Martin

21 giugno 2023

Super god oplevelse....

Det var enormt dejligt at handle med en der svarede hurtig og gav en pris der holdt hele vejen, til trods for at det var lidt mere bøvlet en først antaget.
Flot arbejde og pænt ryddet op efter sig.
Jeg kan kun give mine bedste anmeldelser til Paw og Tagrendeexperten.dk

2 maggio 2023

Kompetent fagmand

Vi har fået udskiftet 21 meter tagrender, og vi kan roligt anbefale Paw fra TagrendeXperten, idet han er kompetent og holder, hvad han lover. Har man nogle spørgsmål efterfølgende, er han også hurtig til at reagere. Alt i alt super service og rimelige priser.

6 febbraio 2023