Grundig og serviceminded
Tager sig tid til at være grundig. Flink, høflig og serviceminded. Gjorde rent efter sig.
Tømrer Agerbo er lokaliseret i Kjellerup og gør sig i alt tømrerarbejde, fra nye døre-vinduer til terrasse og fuge arbejde.
Søndergade 135, 8620, Kjellerup, Danimarca
Godt arbejde fra start til slut. Alle aftaler blev overholdt.
Det har været en sand fornøjelse at bruge tagerbo tømrer, vi har fået et fantastisk resultat af baggang og til en fornuftig pris! Magne får vores varmeste anbefaling for godt udført arbejde samt gode humør. Kvalitet i højsædet.
Opgaven blev løst til stor tilfredshed for os. Alt levede op til forventningerne, og firmaet holdt alt som blev lovet. Vi kan kun anbefale Agerbo som professionel og behagelig arbejdskraft.
Magne er en loyal tømrer som går højt op i at tingene ordnes korrekt. Jeg er meget tilfreds med udførelsen af troldtektloft og lister i hele huset. Største anbefaling herfra!
I vores hus fra 1998 skulle trægulvene slibes ned og nylakeres, og det var en svær opgave især pga. gulvet i køkkenet, som var særdeles ramponeret efter at vi havde monteret nyt Svane-køkken. Magne fra Tømrer Agerbo løste opgaven til et 12-tal. Han var fagligt kompetent, professionel omkring tilbud, forventningsafstemning og løbende kommunikation, og også meget serviceorienteret. Opgaven blev løst til aftalt tid, økonomi og mål. Vi står nu med et rigtig flot resultat, og vi vil anbefale ham til enhver tid. Han skal helt sikkert lave vores kommende terrasse og andre tømreropgaver for os.