Tafelplein Recensioni 96

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

We hebben twee mooie tafels (3m en 1,7m) staan in ons huis. De kleur en kwaliteit is precies zoals omschreven op de website. Met de uitstekende service was de montage in no time gedaan. Super blij mee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super geslaagd bij Tafelplein! Wat een service, snelle levering en een zeer goede prijs. Meer dan tevreden, zo blij met onze 3 meter deens ovale tafel binnen en buiten een prachtige picknicktafel.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een prachtige buitentafel besteld via de super handige 3D configurator op de website. Je ziet meteen precies wat je krijgt, geweldig! Daarbij is de service ook nog eens helemaal top en de tafel is ECH... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg fijn bedrijf. Een grote vergadertafel en stoelen hier gekocht. Op de site is er een 3D configuratie waarin je de tafel helemaal zelf kan samenstellen, wij wilden graag een usb module ingebouwd heb... Leggi di più

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 1 stelle su 5

Poor quality, poor customer support, high price

We ordered a custom coffee table from Tafelplein at a large price tag of 900 euros on the 15th of May 2024. Other companies with similar oak coffee tables ask +- 400 euros (for example Woonwinkelwaalrijk). However, we still decided to go with Tafelplein as they guaranteed that they could make the table according to our exact specifications. The coffee table was delivered 6 weeks later, and unfortunately, none of the specifications that had set it apart from other sites were met. After first reaching out to them about our concerns on the 1st of July 2024, they informed us that they do not rework or return custom items. However, after going back and forth, they eventually agreed to adjust our concerns. On the 28th of October 2024, Tafelplein informed us that the adjusted coffee table still did not meet expectations, and that they would have to make a new coffee table. The delivery date for the new coffee table was communicated as 17 January 2025. Yet, on the 17th of January 2025 (yes, ON the delivery day) Tafelplein notified us that they will not be able to meet our specifications, and that we will be refunded for the table. Our 900 euros was only refunded on the 28th of February 2025.

In conclusion: poor quality, poor customer service, high price.

28 febbraio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Enkele weken wachten, maar wel vriendelijk geholpen

Door een samenloop van omstandigheden wordt mijn tafel een stuk later geleverd dan oorspronkelijk gedacht. Door een misverstand met mijn mailadres kreeg ik daarover ook geen updates door. Nadat ik hier melding van maakte, werd ik echter snel, vriendelijk en correct geholpen om dit zo goed mogelijk recht te zetten. Hoewel mijn bestelling dus wel enkele weken langer onderweg zal zijn, kijk ik alvast vol verwachting uit naar de levering.

13 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Gepaste oplossing voor beide partijen

Na een probleem met onze bestelling contact opgenomen met Tafelplein. Dit werd netjes besproken en opgelost voor beide partijen. Voor ons toch een punt om in de toekomst zeker een volgende bestelling te plaatsen.

27 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Op afspraak langs geweest bij…

Op afspraak langs geweest bij tafelplein.
Wij hadden al idee opgedaan op de website en zo kwamen wij er snel uit wat onze wensen waren. Goed geholpen en geïnformeerd. 2 weken later is onze prachtige tafel geleverd en keurig in elkaar gezet door de vriendelijke mannen van tafelplein.

24 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

De tafel die wij online bestelden was…

De tafel die wij online bestelden was boven verwachting mooi … de prijs was ook nog eens goed !
De medewerkers hebben ons steeds keurig te woord gestaan, meegedacht
De levering was mooi op tijd …
Wij kunnen zeggen dat het een aanrader is om hier een tafel te bestellen

22 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super mooie tafel heel blij mee

Super mooie tafel heel blij mee!
Ook fijn dat het direct gemonteerd wordt en het karton ook keurig meegenomen is.
Vriendelijke en correcte mensen.
In overleg heel flexibel met een nette prijs!

10 dicembre 2024

Top bedrijf

Snelle levering, precies gemaakt wat ik wou en netjes aan huis geleverd en gemonteerd. Top! Een supere mooie tafel gekregen.

14 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Online de boomstam tafel besteld

Online de boomstam tafel besteld, ik twijfelde over de afmeting en werd snel en vakkundig geholpen telefonisch, bij het product zelf kan je de exacte afmeting zelf kiezen. Snel geleverd en vriendelijke bezorgers.

2 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goeie en snelle communicatie. Tafel ziet er mooi uit.

Bij tafelplein in Vroomshoop werden wij vakkundig en vriendelijk geholpen. We wilden een afwijkende maat en twijfelden over de vorm van de tafel. De communicatie vantevoren en ook daarna was supersnel en vriendelijk. De bezorging vond plaats op de afgesproken tijd. De tafel is mooi.Wij zijn zeer tevreden en raden tafelplein aan.

9 gennaio 2025

Deens ovale eikentafel

Online een Deens ovale tafel besteld via de website. Het was spannend of het allemaal zou zijn zoals op het plaatje, gezien de positieve reviews en vrienden van ons die ook bij Tafelplein een tafel hadden gekocht durfde ik toch online te bestellen. Wij waren zeer blij verrast dat toen de tafel werd afgeleverd. Fijne services en vriendelijke behulpzame bezorgers.

18 ottobre 2024

Snel en service gericht

Online bij Tafelplein uit gekomen voor Deens ovaal eiken. Duidelijke website, goed assortiment en goede reviews. Belangrijke reden ook de levertijd.Gewoon binnen 2 a 3 weken je tafel, Bij meubelbedrijven 8 tot 12 weken maar altijd eerder 12 dan 8. Communicatie via whatsapp uitstekend. Er wordt snel gereageerd. Afwijkende maat vragen zo geregeld. Goede service. Bezorging in eigen hand. Service gerichte bezorgers. Aardige jongens. Kortom prima ervaring.

11 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Tafel is niet vlak

In juli is onze tafel bezorgd na het plaatsen bleek dat de tafel erg wankelde. Gelijk gebeld en een filmpje gestuurd, geen probleem was de reactie we leveren een nieuwe.inmiddels is het bijna oktober maar een nieuwe is er nog steeds niet en he ook geen antwoord meer gekregen. Dus nooit weer bij tafelplein iets kopen. Ben er wel klaar mee.
Jullie zeggen dat mijn vloer niet goed is maar er ligt een nieuwe eiken parketvloer in hoe komen jullie bij kleine steentje.
Ik hen het zelf inmiddels opgelost door vullingen ondr de poten te doen was het wachten zat.

29 settembre 2024
Logo di Tafelplein

Risposta di Tafelplein

Bedankt voor uw review, echter staat dit volledig haaks op wat ik zie aan het mailcontact wat er met u is geweest. Wij hebben inderdaad aangegeven een nieuwe te leveren als u ons ook nog even een filmpje wil sturen van de ondergrond waar de tafel op staat. Wij zien namelijk op het gestuurde filmpje een ongelijke ondergrond ( kleine tuinstenen ) maar dit willen wij kunnen uitsluiten doormiddel van een filmpje hiervan.

Uiteraard willen wij dit met u oplossen, helaas kon ik u zojuist telefonisch niet bereiken. Zou u ons willen terugbellen op het telefoonnummer: 085-0805860.

Tafelplein | Klantenservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più