Tæppebørsen.dk Recensioni 61

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Kan kun varmt anbefale tæppebørsen. Super skønne mennesker. Gode priser og virkelig professionelt arbejde. Bum bum bum så ligger der lige et sprit nyt tæppe i vores stue. Man får virkelig noget for pe... Leggi di più

Så blev et veludført stykke arbejde udført. Det var en kringlet opgave hvor et gammelt gulv skulle rettes op inden der kunne lægges vinylgulv på. Søren kendte den rette mand og fik ham ud og... Leggi di più

Pia og Søren har i dag været hos mig og lagt gulvtæppe i mit gæsteværelse, hvilket jeg er meget meget tilfreds med. De havde styr på det hele og var søde at ringe i god tid for at fortælle, at de nu v... Leggi di più

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Alt klappede bare...

Jeg har i dag fået monteret tæpper i stue, soveværelse og entré samt fået lagt vinylgulv i køkkenet.
HURRA for en super-dygtig gulvpålægger. Alle tæpper ligger perfekt - og alt affald er fjernet.
Ordren blev leveret og monteret til den aftalte dag/tid.

13 giugno 2024

Pas på pas på

Pas på pas på
Tæppebørsen bruger kundens støvsugere uden at spørge da de åbenbart ikke selv har en.
Min klage er at mine 2 støvsugere er blevet brugt uden tilladelse og bare efterlade fyldt med byggeaffald og ubrugelig da motoren er fyldt med byggestøv.
Alt bliver besvaret med tavshed og jeg står tilbage med defekte støvsugere.
Blot til orientering for andre der benytter tæppebørsen.

3 aprile 2024

Smuk finish og service i top klasse

Søren kom forbi og målte op kniv skarpt. Gulvet blev lagt på under 3 timer og jeg har fået det smukkeste køkkengulv til en rimelig pris.

Det er helt sikkert at pris og kvalitet går hånd i hånd!

Jeg ville til hver en tid anbefale alt fra service, levering, og færdigt arbejde med 5 ud og 5 stjerner ☺️

Desuden var både Pia og Søren utroligt varme og imødekommende mennesker man er tryg ved at have i sit hjem.

5 aprile 2024

Suverænt flot arbejde

Fandt Tæppebørsen online, da jeg ledte efter gulvtæppe til min nye lejlighed. Ringede til Søren og fik en super dejlig snak. En fagmand med kunden i fokus, som er venlig, imødekommende og samtidig professionel at tale med. Søren kom ud og målte op, og vi fik et rigtig god pris på termoplader, tæppe, samt montering.
Vi aftalte dato og alt gik som smurt.
Virkeligt flot stykke arbejde og tæpper blev lagt på den mest præcise og helt håndværksmæssigt forsvarlige måde. Der er ikke en finger at sætte på. Virkeligt perfektionistisk arbejde.
Nu skal jeg lige færdiggøre renovering, så skal der tæpper på resten af lejligheden.
Varmeste anbefalinger til Tæppebørsen - de gør det virkeligt flot!

8 aprile 2024

Flot og dejligt gulvtæppe på 3,5 timer.

Med nogen forsinkelse kom sælgeren og 2 personer. Hurtigt gik de igang med forberedelserne til, at få det gamle tæppe af. Efter 3,5 timer var et nyt dejligt gulvtæppe lagt på og de tungeste af møblerne sat ind i stuen igen.
Flot arbejde til en god pris.

24 marzo 2024

Har lige fået lagt et fint gulvtæppe af…

Har lige fået lagt et fint gulvtæppe af tæppebørsen. De kom tirsdag med prøver og fredag blev det lagt 😃 super søde og dygtige mennesker overhold alle deres aftaler professionelt udført, ja jeg er glad. Vil til en hver tid anbefale tæppebørsen

15 marzo 2024

Det hele glæd nemt

Det hele glæd nemt, og med høj kvalitet på tæppe og installeringen af tæppe på trappe. Det koster en del penge, men pris og kvalitet hang fint sammen. Vi er meget tilfredse og takker for godt samarbejde.

16 novembre 2023

Fin service

Fin service, flot produkt og meget sympatiske mennesker. Vi var rigtig godt tilfreds.

18 settembre 2023

veludført stykke arbejde

Så blev et veludført stykke arbejde udført.

Søren kendte den rette mand og fik ham ud og afrette gulvet og gøre det klar til thermofelt og vinyl.

Vinylen er super flot og behagelig at gå på.

Der skulle ydermere lægges gulvtæpper og thermofelt på de sidste to værelser som vi manglede efter første omgang for to år siden.

Det er dermed 2. Gang på to år vi bruger Tæppebørsen og er stadig meget tilfredse med resultatet.

24 agosto 2023

Godt samarbejde

Godt samarbejde!
Vi fik lagt tæppe i vores entre`. Vi brugte Tæppebørsen - og det fortryder vi ikke.
Flin vejledning omkring materialer, flot finish på arbejdet- og ikke mindst : Aftalerne blev holdt!
Aino og Morten., Smørum August -23.

14 agosto 2023

Fuld tilfredshed

Pia og Søren er søde og service mindede. Overholdt vores aftale og lagde et gulvtæppe som jeg er fuldt tilfreds med, både hvad angår pålægning og kvalitet. Vil helt sikkert benytte Tæppebørsen.dk en anden gang. De bedste anbefalinger herfra.

3 agosto 2023

Svar til TÆPPEBØRSEN Fra Don Hemmingsen

Svar til TÆPPEBØRSEN Fra Don Hemmingsen
Jeg afventer at min anmeldelse af TÆPPEBØRSEN bliver frigivet, da ALT hvad jeg skriver er pure SANDHED.
Hvis TRUSTPILOT annullerer min anmeldelse, der vil Jeg sige at de er på den forkerte side af sandheden.
Kort sagt, men retter henvendelse for priser ved TÆPPEBØRSEN, men den Søren er IKKE EJER, da hans kone er den retsmæssige ejer, insisterede på at besøge os med TÆPPEBUSEN ( som findes ikke), uden beregning.
På Sørens visit kort er der angiver at han ae ejer af TÆPPEBØRSEN, men TRUST PILOT DYGTIGE MODERATOR har den holdning at det er tillad at skrive at han er ejer, selvon han IKKE er.
Vi op nede vores døre men blev overraskede med at blive udsat på forsøg på at franaret penge af to hensyns løse individer som driver en tvivlsom FIRMA. Dette firma befinder sig i VALBY I en to værelseslejlighed. De har ikke firmalokaler med tæpper og gulv materialer. Konen ejer firmaet og hendes mand er ansat. Det er angivet ved FIRMA REGISTERET. Det er meget mistænkelig hvorfor Søren må ikke være ejer da han havde en tæppe firma.

Søren og Pia læser ikke korrekt min tekst vedrørende EXTRA 14 m2 vinyl.
Jeg skrev DER vil blive extra 12 m2 vinyl, hvis der blev anvend en 5 m bred vinyl. Det er irrelevant om der findes 5 m Vinyl ruller.
Dimensionerne i de 3 rum er:
3.621m x 5.162m; 4.297m x 4.088m; 4.600m x 4.097m.
Læseren kan se at de 4 m bred rulle kan dække gulvet og der skal bruges to strimler på 4m x 10 cm.
Hallo!! Vinylens mønster er lige brædder og der er ikke behov for mønster tilpasning.
Jeres påstand om ekstra 14 m2 er RENT LET TJRNTE PENGE på VORES BEKOSTNING.
Det er jo mig der bestemmer om at nole skal mønster tilpasses. Her er der ikke behov for det.
Vinylens rulle brede er på 4 m. Det er det der skal anvendes og ikke en cm mere.
Der er to strimler til overskud på 4 m x 0.70m og 3.5m x 0.70m. fra de 56 m2.
Disse strimler er tilstrækkelige for ar dække gulvet med 2 x 4m x 10 cm.
Alt andet I skriver er vildledning for læseren.
I har afgivet ”TILBUD” på min E-mail adresse. I påstår at min angivelse af vores E-mail kommunikation er ulovlig. Det er logisk at funktionelle analfabeter ikke kan have indsigt i lovgivningen
Tilbuddet indeholder intet om de nødvendige priser for at blive accepteret af mig og min bank.
Jeg har venligst anmodet om at beskrive hvordan I kom til prisen på 65.000,00Kr med en rabat på 15.000,00Kr., men I har nægtet at redegøre for det. Derudover I var ikke sikker hvilket underlag skal anvendes da I skal undersøge det.
HALLO! Mister og Mrs. PLATENSLAGER ER I rigtig kloge. I har givet en pris men i har intet kendskab hvile materialer son der skal anvendes på gulvet. Dette er et tydeligt bevis for at I er: PLATENSLAGER FIRMA”
Jeg kan se fra klager fra Jeres tidligere ofre at I bevidst manipulere med dem.
Søren har haft tidligere et firma med navn ”Byens Tæpper og Gulve” men den er ophøret.
På trods af det, Søren bruger dette firmas navn NU. Det er ikke lovlig dvs. det er LØGIN.
Ved Jeres præsentation og Jeres visit kort er der intet oplysninger om kontakt adresse for jeres firma.
I påstår at i har et SHOWRUM men der er ikke angiver hvor er den.
Jeg kan se på FIRMA REGISTERET at TÆPPEBØRSEN EJES af Sørens kone Pia.
Dette firma var stiftet i år 2021. Søren påstår at han har 30 års erfaring. ER det SANT?
I kan ikke drive forretning på usandt grundlag.
Som Jeres tidligere ofre skriver, I er ikke et seriøst firma.
Det kan læses af Jeres svar på min anmeldelse hvor i benytter Jer med at går under bæltestedet.
I kan forvente INJURIE sag med påstanden om at vi lever uhygiejnisk og I skal anvende handsker, dragter og masker. Det kan let bevidnes af HJEMME hjælpens medarbejdere.
Min anbefaling ti TÆPPEBØRSEN er at de lukker firmaet og dermed skønner uskyldige mennesker i Denmark.
Venlig hilsen
Don

13 luglio 2023
Logo di Tæppebørsen.dk

Risposta di Tæppebørsen.dk

Hej Don

Jeg forstår ikke dit angreb på vores forretning og personlige retorik over for os.
Vi har givet jer et helt fair tilbud som vi står ved og en fagmæssig korrekt måde at montere Tarkett vinyl på - at i ikke ønsker mønstertilpasning står jer selvfølgelig helt frit for, ligesom det står os frit for at sige nej tak til en opgave. Tilbuddet på almindelig mail var for at sammenligne tilbud på samme opgave fra anden aktør, som vi bad jer indhente. Vi ved godt det er en stor og dyr opgave, derfor bad vi jer om at indhente flere tilbud.
I stedet kaster du op herinde med irrelevante oplysninger om hvor vi har vores kontor og hvem der er ejer - kalder os plattenslagere og analfabeter og insinuerer vi nærmest har tiltvunget os, at komme på besøg. Undskyld - men er du rigtig klog eller er det sproget du ikke forstår? Vi er chokerede over din opførsel.
I øvrigt har vi aldrig sagt I lever uhygiejnisk, Tvætimod - men tæpper med hundeekskrementer der skal afmonteres - der skal vi naturligvis passe på os selv.

Mvh. Pia Johansen
Indehaver af Tæppebørsen.dk

Tæppebørsen

Tak Søren / tæppebørsen
For det flotte arbejde og den gode service.
Har fået lagt gulvtæpper i 3 rum og en entre , i stedet for nyt gulv og fortryder ikke en meter. Det føles så dejligt varmt og blødt under fødderne og sparer helt sikkert på varme regningen nu. super service og kvalitet for pengene. 😊👍 I kan varmt anbefales.
Tusind tak fra Randi

7 giugno 2023

Den bedste gulvbeslutning 😊

Den bedste gulvbeslutning jeg har taget..virkelig et flot resultat..
jeg har fået fantastisk fin vejledning og den bedste service og imødekommenhed,så medgiver hermed den bedste anbefaling til tæppebørsen for deres arbejde

16 maggio 2023