Tables by TIM Recensioni 158

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf. We zijn erg blij met onze tafel. Ons tafelblad stond na een half jaar niet meer waterpas en dit werd heel goed en serieus opgepakt door tables by Tim. Kosteloos werd er een nieuw verstev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren in Schijndel. Zeer prettig te woord gestaan door verkoopster. Deed veel moeite en wij voelden ons gezien. Vanaf begin tot levering verliep alles zeer goed. Zeer bereikbaar bij vragen tus... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toen ik ging oriënteren voor een tafel, ben ik heel goed geholpen in de showroom. Werd duidelijk alle opties besproken en meegedacht wat het mooiste zou zijn voor in de ruimte. Na de aankoop hebben ze... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hele gave tafels en stoelen. Topkwaliteit. Fijn om in de winkel te kunnen kijken, bespreken, samples neer te kunnen leggen en een goed gevoel te krijgen. Tafel besteld en deze was sneller dan ver... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi

Informazioni su Tables by TIM

Scritti dall'azienda

Laat je inspireren
Bestel gratis kleurstalen
Bezoek onze showrooms

Wij zijn Tables by TIM

We begrijpen dat een tafel meer is dan alleen een functioneel meubel, je brengt er tenslotte uren door om aan te dineren, borrelen en ontbijten. Jouw eethoek is het middelpunt van gezelligheid, gesprekken en samenzijn. Bij Tables by TIM kun je terecht voor stijlvolle tafels met een persoonlijke touch. Jouw tafel moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en interieur. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw tafel helemaal zelf samen te stellen. De trendy kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige materialen regelen wij. En de rest? Dat bepaal jij!

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Perfect!

We zijn goed geholpen in de showroom, er werd de tijd genomen om de vele keuzes door te nemen. En de tafel is op tijd geleverd, wat is hij mooi! Heel tof en netjes afgewerkt

21 agosto 2025

Risposta di Tables by TIM

Hi Jord, wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Dank voor de mooie woorden over ons team in de showroom en de levering. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe tafel. Groetjes, team TIM

Valutata 3 stelle su 5

Mooie tafelblad, helaas blad snel beschadigd

Erg mooie tables by Tim tafel, geconfigureerd zoals we zelf willen.

Wat voor ons een erg groot nadeel is, is dat het Fenix blad toch fragiel is. Tafel staat er net een jaar en plots een stukje van toplaag los gekomen. Volgens Tables by Tim door ‘impact’ op de tafel.. daarom ook geen garantie. we zijn er echter steeds voorzichtig mee en zijn zeker dat er niets zwaars tegen de tafel is gevallen. We kregen contactgegevens van herstelbedrijf door maar zij kunnen een fenix blad niet repareren…

Staat onze prachtige toch wel prijzige tafel dan met een hoek af :(

18 luglio 2025

Risposta di Tables by TIM

Hi Kim, bedankt voor je review en de mooie woorden over de tafel.
Vervelend om te horen dat het blad beschadigd is geraakt. Fenix is sterk, maar helaas niet ongevoelig voor impact. Gezien de aard van de schade valt dit helaas buiten de garantie.

We begrijpen dat dit teleurstellend is en hopen dat jullie toch kunnen blijven genieten van de tafel.

Met vriendelijke groet, Team Tables by Tim

Blij met prachtige tafel

Niet per se heel behulpzaam in de winkel maar rest proces was heel goed georganiseerd. Prachtige tafel waar ik iedere dag blij mee ben. Tafel poten zitten in midden, dat zit alleen niet handig maar dat schijnt ook anders te kunnen dus dat moet ik nog een keer regelen.

8 giugno 2025

Risposta di Tables by TIM

Hi, wat fijn om te horen dat je blij bent met je prachtige tafel! Wel vervelend om te horen dat je de hulp in de winkel niet perse als behulpzaam hebt ervaren. Graag zou ik even daarover met je in contact komen! Dank je wel alvast, groetjes team TIM.

Valutata 5 stelle su 5

Er werd veel tijd genomen om ons van…

Er werd veel tijd genomen om ons van advies re voorzien bij de aankoop van een tafel. Fijn om veel tafels te zien in de showroom in Schijndel. Mooie tafel Deens ovaal Jasper gekocht, naturel 240× 110 cm.
We zijn heel blij met de aankoop.

8 giugno 2025

Risposta di Tables by TIM

Hi Francis, fijn om te horen dat je zo blij bent met je mooie tafel! Als we nog iets voor je kunnen doen, laat het gerust even weten! Groetjes, team TIM

Valutata 4 stelle su 5

Mooi op maat gemaakt product

Mooi op maat gemaakt product. Prima service in de winkel.

20 maggio 2025

Risposta di Tables by TIM

Hi, fijn om te horen! Als we nog iets voor je kunnen doen, laat het gerust even weten! Groetjes, team TIM

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en met veel geduld geholpen…

Vriendelijk en met veel geduld geholpen door juiste advisering en meedenken.

26 maggio 2025

Risposta di Tables by TIM

Hi, dankjewel voor je fijne bericht en goed om te horen dat je prettig bent geholpen. Als we nog iets voor je kunnen doen, laat het gerust even weten! Groetjes, team TIM

Valutata 1 stelle su 5

Slechte zaak

Slechte zaak. Klacht ingediend vervolgens niks mee gedaan!

21 aprile 2025

Risposta di Tables by TIM

Bedankt voor je bericht. We begrijpen je frustratie en het spijt ons dat je het zo hebt ervaren.

Zoals je per mail hebt gevraagd, hebben we je klacht intern besproken. We nemen dit soort signalen serieus en streven er altijd naar om onze service te verbeteren. Groetjes, team TIM

Heel vriendelijke ontvangst

Heel vriendelijke ontvangst. Fijn dat er een knutseltafel is voor de kinderen en dat er geduld is voor onze veel aandacht opeisende zoon.
Goede kennis van alles wat jullie aanbieden, rustige en open aandacht voor onze twijfels en duidelijke uitleg bij onze vragen.

9 aprile 2025

Risposta di Tables by TIM

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank jullie wel voor de mooie woorden! Fijn dat jullie je welkom voelden en dat de kinderen zich ook konden vermaken – daar doen we het voor. We vinden het belangrijk om alle tijd en aandacht te nemen, dus heel fijn om te horen dat dat zo is ervaren. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Liset

Dikke aanrader!

We hadden in eerste instantie een afspraak met een van de stylisten in de showroom en werden daar super goed geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en goed meegedacht. Mooie zaak ook! Met een paar staaltjes naar huis gegaan en daar uiteindelijk de knoop doorgehakt. Het zou tussen de 14-16 weken duren voordat de tafel klaar was, maar dat werden er uiteindelijk maar 8. Helemaal blij dus! De bezorging en informatie daaromtrent was ook top! Tables By Tim is wat ons betreft een absolute aanrader als je op zoek bent naar een mooie, unieke en kwalitatief goede tafel.

19 marzo 2025

Risposta di Tables by TIM

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze showroom en dat de levering zelfs sneller was dan verwacht! We hopen dat je volop geniet van je nieuwe tafel. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor je klaar. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, team TIM

Vriendelijk en deskundig geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen
Mooie producten
Snelle reacties bij vragen

6 novembre 2024

Risposta di Tables by TIM

Hi John, dankjewel voor je reactie en fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en producten. Geniet ervan! Groetjes, team TIM

Valutata 5 stelle su 5

Erg fijn geholpen met goede service

Erg fijn geholpen met goede service. Het sjabloon bleek heel handig voor het bepalen van de maat! Ook echt wel nodig met de organische vorm die wij hadden gekozen. De kleur die wij hadden gekozen bleek uiteindelijk toch niet bij de door ons gekozen maat te kunnen, maar we zijn er helemaal uit gekomen. We zijn er heel blij mee.

31 ottobre 2024

Risposta di Tables by TIM

Hi Jurgen, bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je onze service als fijn hebt ervaren en dat het sjabloon heeft geholpen bij het bepalen van de juiste maat. Jammer dat de oorspronkelijke kleur niet mogelijk was, maar geweldig dat we samen tot een mooie keuze zijn gekomen. Veel plezier met jullie unieke tafel! Groetjes, Liset

Valutata 5 stelle su 5

Perfect van begin tot eind

Het ontwerpen en bestellen van de tafel was zeer makkelijk om te doen. Terwijl de tafel werd gemaakt, kregen we regelmatig een update. Voor de levering werd ik netjes gebeld om een afspraak te maken. De bezorgers die de tafel in elkaar kwamen zetten, waren vriendelijke en zeer kundige mensen. Van begin tot eind is alles perfect verlopen. De tafel staat echt prachtig!!

5 marzo 2025

Risposta di Tables by TIM

Dankjewel voor je bericht! Wat fijn om te horen dat het hele proces, van ontwerp tot levering, zo soepel is verlopen. Geniet van je prachtige tafel! Groetjes, Liset

Leuk gastvrij ontvangst

Leuk gastvrij ontvangst. Uitgebreid mogelijkheden besproken.
Uiterst tevreden met onze prachtige tafel.

12 dicembre 2024

Risposta di Tables by TIM

Wat fijn om te horen dat jullie gastvrij ontvangen zijn en dat we samen de mogelijkheden goed hebben kunnen bespreken. Geniet van jullie nieuwe eethoek! Groetjes, Liset

Hele goede ervaring

Bij binnenkomst was er een hele fijne sfeer. Wij konden rustig door de showroom heen lopen en de showroom modellen testen.

Wij waren iets te vroeg voor onze afspraak. Maar door de oplettende Sophie konden we eerder aan tafel komen voor ons advies gesprek. We kregen wat te drinken en konden onze wensen kenbaar maken. Sophie was goed op de hoogte wat er allemaal mogelijk is en had enorm veel geduld. Je wordt gehoord.

Al met al een hele goede ervaring. Wat geresulteerd heeft tot een schitterende tafel.

1 febbraio 2025

Risposta di Tables by TIM

Hi Aukje, bedankt voor je fijne woorden en goed om te horen dat je prettig bent geholpen door onze topper Sophie! Groetjes, team TIM

Valutata 5 stelle su 5

Wij kijken terug op een prettige samenwerking

Wij kijken terug op een prettige samenwerking met de medewerkers van Table’s by Tim .
Na een tip , in Schijndel in de showroom gaan kijken. We waren blij verrast met het aanbod, net even wat anders dan de standaard keuzes .
Erg prettig ontvangen en vrijblijvend advies gekregen.
De keuze voor de tafel was snel gemaakt. Ook het aanbod stoelen sprak ons aan.
Naar huis met een voorlopige offerte en een knippatroon van de tafel ( zeker een goed idee om een goed beeld te krijgen thuis en de juiste maat te kiezen.)
Tip ; deze is later te gebruiken als patroon voor een tafelkleed op maat.
Na wat mailcontact over en weer en met nog wat twijfels of de stoelen wel het goede zitcomfort zouden bieden , toch nog een keer naar de showroom gegaan.
Na advies over welk model waarschijnlijk het beste bij ons paste en het uittesten daarvan tot een juiste en verrassend genoeg, hele andere keuze gekomen.
Ook de levering verliep prima. Op tijd geïnformeerd wanneer geleverd zou worden en met zorg door de bezorgers afgehandeld.

Risposta di Tables by TIM

Hi Marja en Johan, dankjewel voor dit mooie compliment en onwijs fijn om te horen dat jullie terugkijken op een goede samenwerking. We wensen jullie heel veel plezier met de tafel en stoelen! Groetjes team TIM

Valutata 1 stelle su 5

Ik krijg nu de 2de x deze mail terwijl…

Ik krijg nu de 2de x deze mail terwijl de afspraak pas komende zaterdag is

1 dicembre 2024

Risposta di Tables by TIM

Hi Sifra, het klopt dat je een bevestiging krijgt en een reminder vlak voor je afspraak. Sorry als dit als vervelend is overgekomen. We hopen je alsnog aanstaande zaterdag te mogen verwelkomen in de showroom. Groetjes, Liset van Team TIM

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie. Uitstekend produkt.

Risposta di Tables by TIM

Hi Koos, bedankt voor je review en fijn om te horen dat je goed bent geholpen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groetjes, Team TIM

Bij Tables by Tim beleef je echt wat je aankoopt

Bij Tables by Tim beleef je al meteen hoe je tafel er zal gaan uitzien.Voortreffelijke advies bij aankoop. Levering goed georganiseerd-Transporteur heeft ook tijdig en volgens planning geleverd - Werknemers van de transporteur waren vriendelijk en werkten deskundig. Leuke ervaring in totaliteit.Ik kan zeker jullie bedrijf aanbevelen. Ondertussen staat onze tafel glorieus in onze woonkamer.

Risposta di Tables by TIM

Hi Gerd, wat een mega fijn compliment! Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn. Veel plezier gewenst met de nieuwe tafel! Groetjes, team TIM

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più