Banner for Table du Sud

Table du Sud Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn in Heeze geslaagd waar Marcia ons goed geholpen heeft en we zijn heel blij met het resultaat. Na een intensieve verbouwing geeft onze Deens ovale eettafel van Onno Adriaanse met de DUO poten... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Complete set van tafel, stoelen, salon tafels en bank gekocht op 13 mei. Inmiddels is het 30 september en de levering van de bank is al 2 maal uitgesteld. Als het goed is komt hij 6 oktober, ben ben... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben onze bank, eettafel met 6 stoelen en 3 barkrukken bij Table du Sud gekocht en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. In de showroom in Rotterdam Alexandrium werden we erg prettig g... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Perfect geholpen door zeer vriendelijke medewerker (Merilyn). Haar tips hebben zeker bijgedragen aan het maken van een keuze en een prettige aankoopervaring. Kortom; ga op zoek naar Merilyn als je... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Mobilificio
  2. anche in
  3. Mobiliere
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di divani
  6. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Bij Table du Sud ben je op de juiste plek voor maatwerk uit eigen werkplaats. Van eikenhouten eettafels tot sierlijke salontafels en van bankstellen tot TV meubels. Ontdek de verschillende designs in onze woonwinkels in Heeze, Utrecht Rotterdam, Zwolle of Antwerpen en profiteer van professioneel advies. Altijd maatwerk en snelle levering, dát is Table du Sud.

Kom langs voor gratis advies

Maak een afspraak in één van onze woonwinkels voor gratis advies

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

612 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en de bezorging was kundig…

Goed advies en de bezorging was kundig en netjes.

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies én de bezorging. We vinden het belangrijk om je goed te begeleiden bij het maken van je keuze en je aankoop vervolgens zorgvuldig bij je thuis af te leveren.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Absolute aanrader!

We zijn heel fijn geholpen in Heeze, goed advies en duidelijke uitleg!
Levering netjes en zorgvuldig.

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen in onze showroom in Heeze. Geweldig dat je het advies en de duidelijke uitleg zo hebt gewaardeerd.

Ook is het fijn om te lezen dat de levering netjes en zorgvuldig is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Mooie zaak

Mooie zaak , goede uitleg en service !!

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je onze showroom, de uitleg en de service zo hebt gewaardeerd. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, dus het is leuk om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Heel veel plezier met je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Van advies tot bestelling en levering…

Van advies tot bestelling en levering een vlekkeloos parcours. Alle afspraken zijn zonder enige discussie, Duidelijk en tijdig nagekomen. Uitzonderlijk in deze tijd. Proficiat.
En het is ook een heel fijne en comfortabele tafel.

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor je prachtige review!

Wat fijn om te horen dat je het hele traject, van advies tot bestelling en levering, als vlekkeloos hebt ervaren. We vinden het belangrijk om onze afspraken duidelijk en tijdig na te komen, dus het is een groot compliment om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

En natuurlijk geweldig dat je zo blij bent met je nieuwe tafel en dat deze zo comfortabel bevalt. We wensen je er heel veel mooie en gezellige momenten aan!

Valutata 3 stelle su 5

matig

mijn beoordeling is matig voor wat winkel en afspraak betreft , als je iets belooft moet je die ook nakomen. Was duidelijk merkbaar dat er vaste klanten zaten te wachten. Bezorging was Goed!

Bedankt voor je review.

Jammer om te lezen dat je bezoek aan onze showroom niet volledig aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een gemaakte afspraak of verwachting niet wordt nagekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Fijn om te horen dat je wel tevreden bent over de bezorging. We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze service in de showroom verder te verbeteren.

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Valutata 4 stelle su 5

Stijlvolle kwaliteitsproducten

Prachtige productcollectie, hoog van kwaliteit (we hebben meerdere producten voor jaren in gebruik)

Service is over het algemeen goed. Een paar aspecten van ons laatste bezoek waren wat moeizamer dan we gewend waren, vandaar 4 ipv 5 sterren.

26 giugno 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je al jarenlang geniet van meerdere meubels uit onze collectie en onze kwaliteit zo waardeert. Dat je opnieuw voor Table du Sud hebt gekozen, zien we als een groot compliment.

We vinden het jammer om te lezen dat een paar aspecten van je laatste bezoek minder soepel zijn verlopen dan je van ons gewend bent. Bedankt dat je dit met ons deelt. We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren.

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer volledig aan je verwachtingen te kunnen laten voldoen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe…

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe eettafel! Vanaf het eerste moment ben ik in de showroom vriendelijk geholpen en kreeg ik goed advies bij het maken van mijn keuze. Er werd echt de tijd voor me genomen, waardoor ik met een goed gevoel de perfecte tafel heb uitgezocht. Ook de levering is heel prettig verlopen: de afspraken werden netjes nagekomen en de tafel werd zorgvuldig bezorgd. Een hele fijne ervaring van showroom tot levering, ik ben erg tevreden met het eindresultaat!

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor je prachtige review!

Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe eettafel. Fijn dat je in onze showroom vriendelijk bent geholpen en dat je het advies en de persoonlijke begeleiding als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen, zodat je met een goed gevoel de juiste keuze kunt maken.

Ook is het leuk om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat de afspraken netjes zijn nagekomen. We doen er alles aan om het hele traject, van showroom tot levering, zo prettig mogelijk te laten verlopen.

We wensen je heel veel mooie en gezellige momenten aan je nieuwe eettafel!

Prettig bezoek

Fijne hulp bij het uitzoeken van de meubels. Prettige en kundige uitleg van Britt. Mooie zaak!

28 giugno 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen bij het uitzoeken van je meubels. Geweldig dat Britt je met haar deskundige advies en uitleg heeft kunnen helpen. We geven je complimenten graag aan haar door.

Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je mooie woorden over onze showroom!

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring. Zeer mooie tafel. Betaalbaar. Uitstekende service (incl. communicatie over levering).

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo'n uitstekende ervaring hebt gehad. Geweldig dat je tevreden bent met je nieuwe tafel en onze service, inclusief de communicatie rondom de levering.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop en bedanken je voor het vertrouwen in Table du Sud!

Absolute aanrader!

We zijn onwijs blij met het onze nieuwe eettafel, wat een mooi exemplaar. De tafel is heel stevig en van goede kwaliteit. We zijn in de showroom heel goed geholpen! Enige verbeterpunt zou zijn om in de showroom ook de verschillende kleuren van Fenix uitgestald te hebben in meer dan alleen een kleine staal (al is het maar een stuk van een echte tafel van 50 bij 50cm o.i.d.). De levering van de tafel ging heel soepel en professioneel. Alles werd netjes afgedekt en met zorg, ook voor onze vloer en de rest van de woning, in elkaar gezet.

27 maggio 2026

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe eettafel. Fijn dat de kwaliteit, stevigheid en het advies in onze showroom zo goed zijn bevallen. Ook is het leuk om te lezen dat de levering soepel en professioneel is verlopen en dat onze bezorgers met zorg voor jullie woning en vloer te werk zijn gegaan.

Bedankt ook voor jullie waardevolle feedback over de Fenix-kleuren in de showroom. We begrijpen dat het prettig kan zijn om grotere kleurstalen of een groter oppervlak te kunnen bekijken voordat je een definitieve keuze maakt. We nemen deze suggestie graag mee.

We wensen jullie heel veel mooie en gezellige momenten aan jullie nieuwe eettafel!

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld. Prettig personeel die de bank keam afleveren

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat je tevreden bent over de aflevering van je bank. We vinden het belangrijk dat het hele proces, van aankoop tot levering, prettig verloopt.

We geven je complimenten graag door aan onze bezorgers. Heel veel plezier met je nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Makers, adviseur en bezorgdienst chapeau!

Op zoek naar een mooie eettafel kwamen we ook bij Table du Sud.
Daar zagen we een grote collectie prachtige tafels. Waaronder ook degene die we zochten. Met deskundige hulp mbt maat en vorm werden we verder geholpen. En nu staat hij te stralen in onze woonkamer.

28 maggio 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te lezen dat je bij ons de eettafel hebt gevonden waar je naar op zoek was. Fijn dat onze ruime collectie en het deskundige advies over de maat en vorm hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Geweldig dat de tafel nu staat te stralen in jullie woonkamer! We wensen je er heel veel mooie en gezellige momenten aan.

Fijn zit comfort

We hadden vorig jaar al 3 stoelen besteld en nu via de mail 3 bij besteld. Deze waren snel geleverd en weer netjes op tijd bezorgd.
Zelf weer een datum kunnen prikken.
We zijn weer ontzettend blij met onze mooie stoelen.

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je opnieuw voor Table du Sud hebt gekozen. Fijn dat het bijbestellen via de mail soepel is verlopen, de levering snel was en je zelf een bezorgmoment kon kiezen dat goed uitkwam.

Geweldig dat jullie nu weer genieten van jullie complete set stoelen. We wensen je er heel veel plezier van!

Valutata 5 stelle su 5

Deens ovaal eettafel aan de winkel in…

Vanaf het bezoek aan de winkel in Zwolle, het helpen/adviseren van de juiste vorm en kleur , de weg naar levering (duidelijke informatie) tot en met levering supergoed, professioneel! En helemaal blij met onze fantastisch mooie eettafel!!!

20 maggio 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je het hele traject als prettig hebt ervaren. Van het bezoek aan onze showroom in Zwolle en het advies over de juiste vorm en kleur, tot de duidelijke communicatie en de levering: geweldig dat alles naar wens is verlopen.

En natuurlijk het allerbelangrijkste: wat leuk dat je zo blij bent met jullie prachtige nieuwe eettafel! We wensen je er heel veel gezellige en mooie momenten aan.

Flexibel bezorgtijden, mooie meubels

Snelle en nette service mooie meubels

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en nette service. Geweldig dat ook onze meubels zo goed in de smaak vallen.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Onwijs tevreden!

Wat zijn wij ontzettend tevreden met Table du Sud!

In de showroom in Utrecht zijn we fantastisch geholpen door de adviseurs. Vanaf het eerste moment namen zij alle tijd voor ons, dachten mee over de mogelijkheden en gaven eerlijk en deskundig advies. Het mooiste is dat werkelijk alles mogelijk lijkt te zijn; hierdoor hebben we precies de meubels kunnen samenstellen die perfect passen bij onze wensen en ons interieur.

Ook de levering verliep vlekkeloos. De meubels werden bezorgd door twee echte vakmannen die met grote zorgvuldigheid en precisie te werk gingen. Alles werd netjes gemonteerd en exact op de juiste plek gezet. Je merkt aan alles dat kwaliteit en service hier hoog in het vaandel staan.

En de meubels zelf? Die zijn werkelijk prachtig! De afwerking, uitstraling en kwaliteit zijn boven verwachting. We genieten er elke dag van.

Kortom: van advies tot levering een geweldige ervaring. Wij zijn meer dan tevreden en kunnen Table du Sud van harte aanbevelen! 😊

31 agosto 2025

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor deze prachtige review!

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over je ervaring met Table du Sud. Fijn dat je in onze showroom in Utrecht zo goed bent geholpen en dat onze adviseurs alle tijd hebben genomen om met je mee te denken. Het is mooi om te horen dat jullie dankzij de vele mogelijkheden precies de meubels hebben kunnen samenstellen die perfect bij jullie wensen en interieur passen.

Ook vinden we het fantastisch dat de levering zo prettig is verlopen en dat onze bezorgers met zoveel zorg en aandacht te werk zijn gegaan. We geven je mooie complimenten graag aan hen én aan het team in Utrecht door.

Het allerleukste is natuurlijk dat jullie iedere dag genieten van de meubels en dat de kwaliteit en afwerking zelfs boven verwachting zijn. Daar doen we het voor!

We wensen jullie nog heel veel woonplezier en bedanken je voor het vertrouwen én de warme aanbeveling.

Top Winkel

Medewerkster was super behulpzaam en zeer deskundig. Nam de tijd om mij rond te leiden op op verschillende opties te wijzen. En aan de hand van mijn foto's een duidelijk advies uitgebracht

21 giugno 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen. We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen voor persoonlijk advies en mee te denken met de wensen en situatie van onze klanten. Geweldig dat de rondleiding, de verschillende opties en het advies op basis van je foto's zo waardevol voor je zijn geweest.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop en bedanken je voor je mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag een super leuke tafel met bank…

Vandaag een super leuke tafel met bank en stoelen gekocht bij de vestiging in Rotterdam.
De verkoper die mij vandaag hielp was Rob, hij was erg goed in het vertalen van mijn idee naar een mooie uitwerking.

Hier ga ik zeker vaker naar toe in de toekomt!

21 giugno 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je bezoek aan onze vestiging in Rotterdam. Geweldig dat Rob je zo goed heeft kunnen helpen om jouw idee te vertalen naar een mooie samenstelling met tafel, bank en stoelen.

We geven je complimenten graag aan Rob door. Heel veel plezier met je nieuwe meubels en we kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Perfect

Ben eerst 2 keer naar de showroom geweest in Antwerpen , beide keren zeer vriendelijk ontvangen en goede geduldige uitleg gekregen .
Mooie tafel besteld , correct op de hoogte gehouden over levering . Alles perfect verlopen . En staat hier nu prachtig in mijn living

15 marzo 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je beide bezoeken aan onze showroom in Antwerpen als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om rustig de tijd te nemen voor persoonlijk advies, dus het doet ons goed dat je de uitleg en begeleiding zo hebt gewaardeerd.

Geweldig dat je tijdens het hele proces goed op de hoogte bent gehouden en dat alles rondom de levering perfect is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je prachtige nieuwe tafel en veel mooie momenten in je living!

Valutata 4 stelle su 5

Erg blij, wel tip voor klantbeleving

We hebben onze tafel online geconfigureerd en uiteindelijk besteld nadat we in de showroom waren gaan kijken. Daar waren we meteen verliefd op de tafel én op de kleur van het onderstel. De levering was sneller dan verwacht en de tafel is prachtig.
Wel kregen we bij levering te horen dat de lak nog twee weken moest uitharden en dat we de tafel in die periode met bescherming moesten gebruiken. Dat hebben we gedaan, maar je moet de tafel toch schoonmaken als er iets op komt. Daardoor zijn er bij ons lichte beschadigingen ontstaan. Achteraf hadden we de tafel liever pas gebruikt na die twee weken. Nog beter zou zijn als de tafel pas geleverd wordt wanneer de lak volledig is uitgehard.
Al met al heel blij met de tafel, maar dit punt kan de klantbeleving nog verbeteren.

18 maggio 2026

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor je uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo enthousiast waren over de tafel en het onderstel, en dat de tafel in het echt precies aan jullie verwachtingen voldeed. Leuk ook dat jullie eerst online hebben geconfigureerd en daarna in de showroom de keuze definitief hebben gemaakt.

Bedankt ook voor jullie waardevolle feedback over de uitharding van de lak. We begrijpen goed dat het in de praktijk lastig kan zijn om hier rekening mee te houden wanneer de tafel eenmaal in huis staat. Graag willen we hierbij toelichten dat een tafel en de lak altijd ongeveer twee weken bij jullie thuis moeten acclimatiseren. De tafel kan in deze periode wel gebruikt worden, maar we adviseren om hier extra voorzichtig mee om te gaan en de tafel goed te beschermen.

We nemen jullie ervaring uiteraard mee om de informatie rondom levering en het gebruik in de eerste periode nog duidelijker te maken.

Fijn om te lezen dat jullie ondanks dit punt heel blij zijn met de tafel. We wensen jullie er nog heel veel mooie momenten aan toe!

Team Table du Sud

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più