Banner for Table du Sud

Table du Sud Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn in Heeze geslaagd waar Marcia ons goed geholpen heeft en we zijn heel blij met het resultaat. Na een intensieve verbouwing geeft onze Deens ovale eettafel van Onno Adriaanse met de DUO poten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben onze bank, eettafel met 6 stoelen en 3 barkrukken bij Table du Sud gekocht en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. In de showroom in Rotterdam Alexandrium werden we erg prettig g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn langs geweest in de winkel te Antwerpen. Je krijgt de mogelijkheid om even alleen rond te kijken en wordt vriendelijk onthaald. We hadden onze plannen van de woonruimte bij en kregen goede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen zaterdag zijn we vanuit België naar Rotterdam gereden om een tafel te bekijken die we online hadden gezien. We wilden de tafel graag eerst in het echt zien voordat we een beslissing name... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Mobilificio
  2. anche in
  3. Mobiliere
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di divani
  6. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Bij Table du Sud ben je op de juiste plek voor maatwerk uit eigen werkplaats. Van eikenhouten eettafels tot sierlijke salontafels en van bankstellen tot TV meubels. Ontdek de verschillende designs in onze woonwinkels in Heeze, Utrecht Rotterdam, Zwolle of Antwerpen en profiteer van professioneel advies. Altijd maatwerk en snelle levering, dát is Table du Sud.

Kom langs voor gratis advies

Maak een afspraak in één van onze woonwinkels voor gratis advies

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

612 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijk en deskundig geholpen…

Heel vriendelijk en deskundig geholpen door Reza en z'n dochter

16 agosto 2026

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor jullie mooie 5-sterrenreview! ⭐ Wat fijn om te horen dat jullie zo vriendelijk en deskundig zijn geholpen door Reza en zijn collega. We geven jullie complimenten graag aan hen door! 😊

Heel veel plezier met jullie aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Ze namen echt de tijd voor ons

Ze namen echt de tijd voor ons. Goed advies, veel kunnen bekijken in de showroom. Niet opdringerig.

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor jullie mooie 5-sterrenreview! ⭐ Fijn om te horen dat jullie de tijd en ruimte hebben gekregen om rustig rond te kijken en verschillende mogelijkheden te bekijken. Goed advies geven zonder opdringerig te zijn, vinden we erg belangrijk. 😊

Veel plezier met jullie aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Top service. In het bijzonder Reza. Topper!

Eerder bij Reza (vestiging Alexandrium) onze eetkamerset samengesteld & nu de bank. Sowieso is de kwaliteit van Table du Du Sud geweldig. Maar de ervaring en adviezen die Reza heeft in het bijzonder zijn top. De kinderen werden ook in de watten gelegd tijdens ons bezoek, dus al met al helemaal tevreden.

15 agosto 2026

Risposta di Table du Sud

Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor jullie mooie 5-sterrenreview! ⭐ Geweldig dat jullie eerder al met Reza jullie eetkamerset hebben samengesteld en nu ook voor jullie nieuwe bank bij hem zijn geslaagd. Fijn dat zijn kennis en persoonlijke advies zo goed bevallen!

En natuurlijk extra leuk om te horen dat ook de kinderen zo goed zijn ontvangen tijdens jullie bezoek. We geven jullie complimenten graag door aan Reza. 😊

Heel veel plezier met jullie nieuwe bank en bedankt voor het vertrouwen in Table du Sud!

Top zaak!

Goede ervaring. In eerste instantie, kan je zelf heerlijk rustig kijken en inspiratie opdoen, zonder dat er gelijk een verkoper op je springt.
Thuis samples via de site besteld voor de kleuren en toen we redelijk een idee hadden, weer terug gegaan naar de winkel. Daar vervolgens samen met Reza, 3 uur lang alle opties besproken en bekeken, zodat we uiteindelijk een weloverwogen keuze gemaakt hebben. Een hele goede ervaring, waar de medewerkers echt tijd voor je hebben en tevredenheid op nr. 1 staat. Bedankt Reza!

8 agosto 2026

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor jullie prachtige en uitgebreide review!

Wat fijn om te lezen dat jullie eerst rustig inspiratie konden opdoen en vervolgens met behulp van de kleurstalen thuis een goed beeld konden vormen. En natuurlijk geweldig dat Reza daarna alle tijd heeft genomen om samen met jullie de verschillende mogelijkheden te bekijken en tot een weloverwogen keuze te komen.

We vinden het belangrijk dat klanten zich niet opgejaagd voelen en echt de ruimte krijgen om een keuze te maken die bij hen past. Jullie mooie woorden laten zien dat dit goed is gelukt!

We geven jullie complimenten natuurlijk graag door aan Reza. Heel veel plezier met jullie nieuwe meubels en bedankt voor het vertrouwen in Table du Sud!

Top verkoopster Sharon

Voor de 2e keer geholpen door Sharon in Woonmall Alexandrium, mooie zaak met teveel aanbod en voor iedere portemonnee.
Sharon neemt de tijd draagt goede stoffen ideeën voor en pikt haarfijn op waar jij als klant naar opzoek bent.

Bedankt voor jullie mooie review!

Wat leuk om te horen dat jullie voor de tweede keer door Sharon zijn geholpen en opnieuw zo'n fijne ervaring hebben gehad. Geweldig dat ze de tijd neemt, goed meedenkt over stoffen en precies weet aan te voelen waar jullie naar op zoek zijn.

We geven jullie complimenten uiteraard graag door aan Sharon. En fijn om te lezen dat jullie onze showroom en ruime collectie zo weten te waarderen!

Heel veel plezier met jullie aankoop en graag tot een volgende keer!

Goed en kundig geholpen

Goed en kundig geholpen. Wendy had een mooie balans om ons rustig na te laten denken en ideeen aan te dragen zonder opdringerig te zijn.

5 agosto 2026

Bedankt voor jullie mooie review!

Wat fijn om te horen dat Wendy jullie zo goed en kundig heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat je in alle rust kunt nadenken, terwijl onze adviseurs natuurlijk wel met je meedenken en ideeën aandragen. Mooi dat jullie deze balans zo hebben ervaren!

We geven jullie complimenten graag door aan Wendy. Heel veel plezier met jullie aankoop!

Top ervaring

Het samenstellen van je tafel gaat erg gemakkelijk. Daarnaast zijn we bij het bezoek aan de winkel nog gewezen op fijne tips, zoals de hoogte van de stoelen. De bezorging en montage is erg snel en professioneel verlopen. De tafel is na een aantal maanden in gebruik nog steeds als gloednieuw.

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor jullie prachtige review!

Wat fijn om te horen dat jullie het samenstellen van de tafel zo gemakkelijk vonden en dat onze collega's in de showroom met praktische tips hebben meegedacht. Juist die details, zoals de juiste hoogte van de stoelen, kunnen een groot verschil maken in het dagelijks gebruik.

Ook geweldig om te lezen dat de levering en montage snel en professioneel zijn verlopen én dat jullie tafel na een aantal maanden nog steeds als nieuw is. Daar worden we natuurlijk blij van!

Heel veel plezier met jullie mooie tafel en bedankt voor het vertrouwen in Table du Sud!

Valutata 4 stelle su 5

Verkoopadvies

We zijn door Frans uitstekend geholpen. Uiteindelijk een tafel, 2 stoelen + een bankje gekocht. Prima adviezen en met een goed gevoel de deur uit.

6 agosto 2026

Bedankt voor jullie mooie review!

Wat fijn om te horen dat Frans jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie dankzij zijn advies een mooie combinatie van een tafel, stoelen en een bankje hebben kunnen samenstellen. We vinden het belangrijk dat klanten met een goed gevoel de showroom verlaten, dus het is leuk om te lezen dat dit bij jullie zeker is gelukt.

We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe meubels!

Valutata 2 stelle su 5

Mooie eettafel set gekocht

Mooie eettafel set gekocht , helaas wat er in de winkel werd gezegd zijn ze niet nagekomen … erg vervelend !! Het blad van onze tafel zou hetzelfde zijn als de onderkant van onze eetzitbank … compleet anders !! Niet tevreden met onze aankoop en als reactie kwam dat we zelf onze set moesten verkopen dan kregen wij 10% korting op een nieuwe!!! Schandalig , heel erg teleurstellend!!

17 giugno 2026

Risposta di Table du Sud

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het kleurverschil dat u ervaart tussen uw tafelblad en de onderzijde van de eetkamerbank.

Bij houten meubels kunnen kleurverschillen ontstaan door verschillende factoren. Niet alleen de gekozen houtkleur, maar ook de dikte van het hout, de structuur en nerf van het hout en de manier waarop het oppervlak het licht reflecteert, hebben invloed op de uiteindelijke uitstraling. Hierdoor kan dezelfde kleurbeits op verschillende onderdelen toch anders ogen.

We willen daarbij graag benadrukken dat uw tafel en eetkamerbank zijn uitgevoerd zoals besteld en overeenkomen met de uitvoering die u in onze showroom heeft kunnen bekijken. Het is daarom niet zo dat er een andere houtkleur of uitvoering is geleverd dan tijdens uw bezoek is afgesproken.

We begrijpen uiteraard dat u het kleurverschil anders had verwacht en vinden het jammer dat dit voor teleurstelling zorgt.

We hopen u hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven over de natuurlijke verschillen die bij houten meubels kunnen voorkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend goed geholpen in…

Wij zijn ontzettend goed geholpen in Utrecht bij het maken van onze keuze. We zijn er heel blij mee. Kwaliteit van de meubels zijn ook goed. Mooi design. Goed afgeleverd.

Bedankt voor jullie mooie review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen in onze showroom in Utrecht en met een goed gevoel de juiste keuze hebben kunnen maken. Geweldig dat jullie zo blij zijn met de meubels en ook de kwaliteit en het design zo waarderen.

Ook fijn om te lezen dat de levering goed en netjes is verlopen.

We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe meubels!

Valutata 4 stelle su 5

Heerlijke bank we zijn er blij mee!

Heerlijke bank we zijn er blij mee!
Fijne service vriendelijke mannen toen ze kwamen brengen

Bedankt voor jullie mooie review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe bank. Geweldig dat ook de levering prettig is verlopen en onze bezorgers een goede indruk hebben achtergelaten.

We wensen jullie heel veel plezier en vooral veel comfortabele uurtjes op jullie nieuwe bank!

Goed geleverd

Goed geleverd, goed advies en mooi resultaat

Risposta di Table du Sud

5* Bedankt voor jullie mooie review!

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het advies, de levering en natuurlijk het uiteindelijke resultaat. Daar doen we het graag voor!

Topper Iris van Table du Sud - Rotterdam

Er zijn veel bedrijven waar je een eettafel kunt kopen, maar Iris van Table du Sud in Rotterdam helpt met een glimlach en deskundig advies. Zo zijn er maar weinig te vinden. Vanaf ons eerste bezoek dacht Iris met ons mee en heeft ze heel wat stappen gezet tot dat we de perfecte eettafel hadden gevonden. We hadden hem gewoon online kunnen bestellen, maar zijn speciaal weer naar Rotterdam gereden om hem bij Iris te bestellen. Dat zegt eigenlijk alles. Iris, je bent een absolute topper. Bedankt!

3 agosto 2026

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor deze fantastische review!

Wat geweldig om te lezen dat Iris jullie vanaf het eerste bezoek zo goed heeft geholpen en echt de tijd heeft genomen om met jullie mee te denken. Dat jullie zelfs speciaal terug naar Rotterdam zijn gereden om de tafel bij Iris te bestellen, is natuurlijk een enorm compliment!

We geven jullie mooie woorden en complimenten dan ook met veel plezier door aan Iris. Wat fijn dat haar deskundigheid, enthousiasme en persoonlijke advies ervoor hebben gezorgd dat jullie uiteindelijk de perfecte eettafel hebben gevonden.

Heel veel plezier met jullie nieuwe tafel en nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in Table du Sud!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke en gedienstige en…

Zeer vriendelijke en gedienstige en bekwame uitleg door Wiam

29 luglio 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk, behulpzaam en deskundig bent geholpen door Wiam. We geven dit mooie compliment uiteraard graag aan haar door.

Heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Table du Sud!

Table du Sud, Rotterdam

Goed geslaagd bij Table du Sud in Rotterdam. Top geholpen door Lola, vriendelijk en denkt mee met het bij elkaar zoeken van alle meubels en vloerkleed. Een aanrader!

1 agosto 2026

Bedankt voor jullie mooie review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geslaagd bij Table du Sud in Rotterdam. Geweldig dat Lola jullie zo vriendelijk heeft geholpen en goed heeft meegedacht bij het samenstellen van de meubels en het vloerkleed.

We geven jullie complimenten natuurlijk graag door aan Lola. Heel veel plezier met jullie mooie nieuwe interieur en bedankt voor jullie aanbeveling!

Prima service

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dat waarderen we enorm!

Een heel tevreden klant

Een heel tevreden klant. Prachtige tafel en ook de levering was heel goed en netjes. Fijne bezorgers

Bedankt voor je mooie review!

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe tafel. Fijn dat niet alleen de tafel aan je verwachtingen voldoet, maar ook dat de levering netjes is verlopen en onze bezorgers een positieve indruk hebben achtergelaten.

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tafel en bedanken je voor het vertrouwen in Table du Sud!

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies bij de aankoop in Utrecht

Goed advies bij de aankoop in Utrecht. Levering conform afspraak. Medewerkers die de tafel thuis afleverde zijn ‘vaklui’. Hadden wel een strakke planning, daardoor iets gehaast.

21 luglio 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je goed bent geadviseerd in onze showroom in Utrecht en dat de levering volgens afspraak is verlopen. Ook waarderen we je compliment over onze bezorgers; we geven dit graag aan hen door.

We begrijpen dat zij door een strakke planning wat gehaast overkwamen. Bedankt dat je dit met ons deelt. We nemen deze feedback mee, zodat we onze service waar mogelijk kunnen blijven verbeteren.

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tafel!

Valutata 5 stelle su 5

Goede site & uitstekende service in de winkel

Via de website mijn gewenste samenstelling van de eettafel en stoelen gemaakt, dat werkte top!
Daarna een bezoek aan de winkel gedaan in het Alexandrium in Rotterdam. Iris heeft me de producten laten zien van mijn samenstelling en gaf super goed en eerlijk advies over de stof en onderhoud.
Na overleg met mijn vriend, want he hij heeft ook iets te zeggen, zijn we teruggegaan voor de aankoop. Lola heeft ons daar goed bij begeleid en nu is het wachten tot de levering, zin in!

14 giugno 2026

Risposta di Table du Sud

Bedankt voor je prachtige review!

Wat leuk om te horen dat je via onze website al zo eenvoudig jouw ideale eettafel en stoelen hebt kunnen samenstellen. Fijn dat je daarna in onze showroom in Rotterdam Alexandrium zo goed bent geholpen.

Geweldig dat Iris je eerlijk en deskundig heeft geadviseerd over de stof en het onderhoud, en dat Lola jullie vervolgens heeft begeleid bij de aankoop. We geven jullie mooie complimenten graag aan beide collega's door.

Nu is het inderdaad aftellen! We wensen jullie alvast heel veel voorpret en zijn ervan overtuigd dat jullie straks volop zullen genieten van jullie nieuwe meubels.

Topkwaliteit van Nederlands bodem

Topkwaliteit van Nederlands bodem. Uitstekende aflevering: vriendelijk en met kalmte.

Bedankt voor je mooie review!

Wat geweldig om te horen dat je de kwaliteit van onze Nederlandse meubels zo waardeert. Daar zijn we ontzettend trots op.

Ook is het fijn om te lezen dat de aflevering prettig is verlopen en dat onze bezorgers vriendelijk en rustig te werk zijn gegaan. We geven dit compliment graag aan hen door.

Team Table du Sud

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più