De er “flittige” på de sociale medier, så selvfølgelig skulle vi også prøve. Tog og bestilte fødselsdagsburger med pommes. Selve mængden var markant større end hvad man ellers får andre steder - d... Leggi di più
Har prøvet stedet 2 gange med skuffelse. Sidste køb var pasta cabonara. Pastaskruer med meget salt bacon og flødesovs bør ikke koste 89 kr. Har i øvrigt ikke før fået denne ret med pastaskruer og ude... Leggi di più
Vi bestilte Oksen burger menu fra Tabata Det er længe siden vi sidst har fået derfra, desværre levede det overhovedet ikke op til den kvalitet vi tidligere har fået. Bøffen er ikke hjemmelavet men... Leggi di più
Klassisk cafékøkken krydret med vores egne livretter. Åbent alle ugens dage fra 10.00-22.00
Hjulbjergvej 7A,, 8270, Højbjerg, Danimarca
- Info@tabata-foodpoint.dk
- tabata-foodpoint.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Verdens dårligste madoplevelse!
Verdens dårligste madoplevelse!
Har prøvet mad fra næsten hele verden! Gade-/folkekøkkener i østblokken - Ubestemmelige retter i Indien, Sri Lanka, (hele Østasien) og enkelte lande i Afrika! Alt sammen før murens fald, som fattig backpacker - stegt rottekød med ris i Kina, surstrømning fra Sverige, Syltet søkonger på Grønland. Men aldrig noget så fælt/ringe som Tabata i Højbjerg! Er nu næsten 70 - Så referencerne burde være i orden! Så er det da utroligt, at man bare behøver at tage til Aarhus Badminton højborgens Cafekøkken i Højbjerg for at få verdens dårligste/ringeste madoplevelse!
Menu:
Tyndskåret rugbrød - lyst uden kerner overhovedet - med smør ad libitum
2 ”Luksus” Tarteletskaller fra Karen Volf
Smagsløs Pastasalat også ad libitum
Efter ca. en halv time - kom fyldet til Tarteletterne…..Puha da da! - Det stank brændt! En fed hvid masse, med store tykke ubestemmelige stykker af noget som for mindeligt, skulle gøre det ud for kylling/hønsekød. Jeg fandt ingen asparges og de sorte korn i den fede grålige masse, var ikke peberkorn - men skaller fra afbrændingen!
Vi var rystet og efter 4x2 dobbelt kampe i badminton og blodsukkeret helt i bund, var jeg på nippet til, at lave en ”Dennis Knudsen Aarhus Færgeleje”! - Hvis ikke det var fordi, jeg havde været så forudseende/heldig, at medbringe lidt frugt! (O:
For ikke at lyde - Som en af de her sure gamle mænd, der bare sidder bag skærmen og brokker sig, vil jeg lige nævne, at morgenbollen uden ost og kaffe, men med en tynd skive salt kød, egentlig var ok!
Bestikket og talerkerne var også helt rene! (engangspap og træbestik!)
Flaskeøllen fra Aarhus Bryghus til næsten 70 kr. serveret i plastik glas var også udmærket!
Forslag: Brænd ikke det frosne/dåse tærtelet fyld på, når i varmer det og erstat smørret med ande-/svinefedt med grever! (Ligesom på svagbørnskolonien, når man var mere sulten og fik, alle de fedtemadder man kunne spise!)
Jeg må gerne kontaktes hvis uddybning ønskes……..
Må jeres Gud være med jer
Finn VBK
En gevaldig nedgradering i kvalitet
Det er ved at være noget tid siden, at vi har bestilt burgere fra Tabata og vi glædede os derfor til velsmagende burgere med rigtig gode og saftige bøffer af kvalitets oksekød. Vi glædede os også til lækre gourmet fritter med krydderier på toppen. Men sikke en skuffelse. Bøfferne er nu grå pose-bøffer fra fra frost af elendigt oksekødskvalitet (hvis det overhovedet var oksekød?) med udefinerbare knasende ting og fedtklumper i. Fritter er nu de tynde kedelige fra pose. Min datter fik fiskenuggets, men de lugtede grimt og hun måtte pille fisken ud. Vi er så ærgerlige at opleve, at den kvalitet vi kendte, er gevaldigt nedgraderet. Det blev desværre sidste gang vi bestiller fra Tabata
Vi bestilte Oksen burger menu fra…
Vi bestilte Oksen burger menu fra Tabata
Bøffen er ikke hjemmelavet men en kedelig fabriksbøf- pomfrits ikke de tykke gourmet pomfrits men helt almindelige kedelige pomfrits.
Det er helt klart sidste gang vi har bestilt mad fra Tabata. ......
Vi har nu fået dagens menu 2 x ved jer…
Vi har nu fået dagens menu 2 x ved jer og i skal bare have stor ros. Det er virkelig veltillavet, velsmagende og en god kvalitet. Fortsæt endelig den stil 😋👍
Igen virkelig veltillavet take away
Igen virkelig veltillavet take away. Denne gang wienerschnitzel med diverse.
Ikke bare take away, men også Cafeen kan anbefales. Hyggelige omgivelser og venlig betjening.
Lækker fish and chips
Det er ikke første gang ogg heller ikke sidste gang vi køber Tabatas “Fish and chips”. Store stykket saftig fisk i sprød velsmagende dej. Pomfritter som er sprøde uden på od bløde inden i og med en lækker ikke alt for fed krydret sauce.
Skuffende takeaway
Skuffende takeaway. 2 Asian bowl, som var kolde. Hvordan kan man sende det ud af huset ??Der var hældt alt for salt sovs på, som tog smagen af alt i bowlen. Det hjemmebagte brød var absolut ikke lunt, men også helt koldt. Pomfritter og Snack retten var fine.
Jeg kan ikke svare på Tabatas svar til mig. Jeg må bare sige, vi var 2, der fandt kold Asian bowl næsten uspiselig, men vi kunne da selv lune den, hvilket hjalp. Mht den meget salte sovs, var der ikke så meget at gøre.
Jeg fik det ikke spor bedre af at skrive anmeldelsen, men tænkte 1. Den er skrevet for at I kan forbedre netop den ret (tror den skal tilsmages - og opvarmes).

Fråderen mad, super service
Jeg kom 7 minutter for sent til afhentning. Tabatas reaktion var, at de havde pakket nogle nye fritter til os. Super lækker burger og crispy pommes. Prøv det!

Risposta di Tabata - Foodpoint
Da jeg fik brugeren i munden var det…
Da jeg fik brugeren i munden var det første jeg sagde "Uuuhhhmmm. "Bøffen var perfekt,smagen var røget og stærk - og så har jeg ikke engang nævnt den dressing der var i!!
Pomfritterne sad lige i skabet. Jeg var så ærgelig da den store skål var tom!
DET SKAL DU BARE SE AT FÅ PRØVET!!😉👍👍😀😀🏆🏆☀️

Risposta di Tabata - Foodpoint
De laver sindssyg god mad
De laver sindssyg god mad! Tak for oplevelsen.

Øv oplevelse
Købte en grillkølle igår, men desværre manglede flæskesværene, ærgerligt at man nu begynder at tænke det nok er sådan standarden er fremadrettet.

Risposta di Tabata - Foodpoint
Den købte okseburger var ikke pengene…
Den købte okseburger var ikke pengene værd, bøffen var tør og der var ikke ret meget grønt
Har købt mad ved jer nogle gange…
Har købt mad ved jer nogle gange efterhånden og det har været dejlig varm mad indtil sidste gang hvor burgerne og pomfritter var iskold og hvorfor aner jeg ikke .. men dårligt stil er det da man ikke opdager det inden man udleverer det til kunden .

Risposta di Tabata - Foodpoint
Den fish and chips var bare ikke god…
Den fish and chips var bare ikke god pomfritterne var alt for salte.Tatarsaucen for sur og fisken var bare ikke god. 😐 Sorry

Risposta di Tabata - Foodpoint
Go mad til en hyggelig aften
Syntes alt i alt det var god mad. Det også var varmt da vi kom hjem🙏 Bøffen i burgeren var måske lige stegt lidt for meget og pommes fritterne var også lidt salte efter vores smag men de var varme og sprøde og den pasta ret vi fik var super lækker. Vi glæder os til at komme igen
Burger med iskold bolle og ost
Burger med iskold bolle og ost. Bad om at få varmet det. Det hele fik så en tur i mikroovnen, så salat og tomat blev uspiseligt. Måske I har fået en ny “kok”?
Det var sidste gang vi kom der.

Risposta di Tabata - Foodpoint
Lækre sandwich og salater!
Lækre sandwich og salater!
Asian bowl kan især anbefales! 😍

Risposta di Tabata - Foodpoint
Tusind tak for lækker mad
Tusind tak for lækker mad, endnu en gang :-)

Tak for dejlig mad
Tak for dejlig mad. Fik dagens ret, gullashret med kartoffelmos og rødbeder. Maden var veltillavet, den smagte himmelsk og var helt tilpas. Ikke for meget og ikke for krydret og rigeligt med kød. Lige tilpas. Prøv den!