T ShirtenRecensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Super tilfreds. Bestilte, søndag aften, 24 par bambus strømper: 3x2 par knæstrømper, 9 par alm. længde, samt 9 par korte ankelstrømper. Ordrebekræftelsen kom straks. Afsendelses mail kom mandag.... Leggi di più

Jeg købte nogle bambus sorte sokker i begyndelse af året. Det var en GOD oplevelse kundebetjening i top. Jeg tog igen kontakt til T-shirten i Kolding denne gang fik jeg forkert farve, jeg løb ind i en... Leggi di più

Jeg er f0cking træt af, at svare på en survey fordi jeg har købt 9 par sokker. Derudover var alt godt. Edit: Jeg har en forventing om, at I selv har tilmeldt jer trustpilot, så anmeldelsen er i de... Leggi di più

Bestilte uldne sokker - som ikke var registreret som værende i restordre - d. 28. dec. 2025- men har ikke modtaget dem endnu, her per 19. jan. 2026. Betalingen står som reserveret. T-Shirten har siden... Leggi di più

1. Negozio di t-shirt

Du finder klart nok T-shirts, men også alt den andet du skal bruge til hverdag. Strømper, uldsokker, boxershorts og en masse gode tilbud, både til hende og ham.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

47 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har svært ved at give bedømmelse da jeg…

Har svært ved at give bedømmelse da jeg ikke har modtaget min bestilling endnu

29 agosto 2023

Risposta di T Shirten

Hej Finn - vi er kede at du ikke har skrevet til os frem for at sende en besked gennem Trustpilot - vi gør alt vi kan for at besvare vores kunder.

De strømper du har bestilt var i restordre - de bliver sende fra os den 12. sep .

profesionel oplevelse fra tirmaet

Produktet levede op til forventningerne.
Hurtig levering (bestilte fredag aften - ankom søndag morgen)
hurtigt og proffesionelt. Nem hjemmeside

24 agosto 2023

Risposta di T Shirten

1.000 tak - Vi er meget glade for dine 5 stjerner :-)

Qood quality and price

I was a little skeptical when I ordered the merino socks, but I was pleasantly surprised when I wore them. Very good price and quality.

1 agosto 2023

Risposta di T Shirten

1,000 thanks for your review - We are pleased that you have been positively surprised by our merino wool socks from By JB.

Sikke en service og kontakt med…

Sikke en service og kontakt med firmaet.
Wow... Jeg havde købt trusser, alt for små, det var nemt og billigt at returnere selvom jeg selv skulle betale porto.
Da de har modtaget deres vare får jeg en mail at de er modtaget og om jeg ville have pengene tilbage eller andre trusser.
Hold da op, det er gået nok læ ge siden jeg har fået så god og rar service.
Fem store stjerner herfra.

4 luglio 2023

Risposta di T Shirten

1.000 tak for din fine anmeldelse - Vi gør vores bedste :-)

Problemer med levering *løst*

Kære T-shirten.dk,

Jeg vil gerne udtrykke min store tilfredshed med den flotte og problemløsende service, jeg har oplevet hos jer. Jeg er virkelig imponeret over, at I hurtigt sendte en ny pakke til mig, efter DAO havde mistet min tidligere pakke. Det overstiger mine forventninger.

Jeg vil også gerne takke jer for de fine sokker, jeg har modtaget til en god pris. Jeg er meget tilfreds med produktet.

Med venlig hilsen,

Andreas

6 giugno 2023

Hej Andreas,

godt at vi fik løst problemet :-)

Hej Andreas - det er da super træls ...

Jeg har undersøgt din pakke og det at DAO ikke kender til den kan ikke være korrekt. Den er sendt fra os:

2023/06-07 16:54:30 Danmark
Pakken er indleveret

Vi har nu eftersøgt pakken og sender dig en ny i dag - Hvis den anden skulle dukke på så vil det være klasse om du lige vil sende en mail til vores os på: kundeservice@t-shirten.dk

Håber det kastede lys over sagen :-)

God kvalitet til en udemærket pris

Jeg købte 12 par tynde uldstrømper til min mand og kvaliteten er rigtig fin, også efter flere vask ved 40 grader som anbefalet. Derfor har jeg netop lavet en ny bestilling på 24 par og jeg vil sikkert fremadrettet kun købe min mands uldstrømper her.
Desuden er det en nem og overskuelig hjemmeside med en hurtig levering.

Eneste minus, når ordren laves, bliver man spurgt, om man vil være med i kundeklubben, MEN der stå ikke, noget som helst om kundeklubben på hjemmesiden, hvad fordelene er ved at være medlem eller man optjener point eller får andre personlige tilbud.

23 aprile 2023

Risposta di T Shirten

1.000 tak for dit køb - det bliver pakket og sendt så hurtig som vi kan :-) - Det med kundeklubben vi vi få samlet op på :-) 1.000 tak for tippet