Super tilfreds. Bestilte, søndag aften, 24 par bambus strømper: 3x2 par knæstrømper, 9 par alm. længde, samt 9 par korte ankelstrømper. Ordrebekræftelsen kom straks. Afsendelses mail kom mandag.... Leggi di più
Jeg købte nogle bambus sorte sokker i begyndelse af året. Det var en GOD oplevelse kundebetjening i top. Jeg tog igen kontakt til T-shirten i Kolding denne gang fik jeg forkert farve, jeg løb ind i en... Leggi di più
Jeg er f0cking træt af, at svare på en survey fordi jeg har købt 9 par sokker. Derudover var alt godt. Edit: Jeg har en forventing om, at I selv har tilmeldt jer trustpilot, så anmeldelsen er i de... Leggi di più
Bestilte uldne sokker - som ikke var registreret som værende i restordre - d. 28. dec. 2025- men har ikke modtaget dem endnu, her per 19. jan. 2026. Betalingen står som reserveret. T-Shirten har siden... Leggi di più
Du finder klart nok T-shirts, men også alt den andet du skal bruge til hverdag. Strømper, uldsokker, boxershorts og en masse gode tilbud, både til hende og ham.
Seest bakke 39, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di T Shirten
Super handel, hurtig levering og varen præcis som forventet, fantastisk butik

Fin købsoplevelse.
Gennemsnitlig leveringstid.
Ribben i kanten af sokkerne ændre sig efter vask, det gør de ikke på andre bambus sokker jeg har købt andre steder fra.

Risposta di T Shirten
Det er anden gang jeg køber strømper her og kommer jo nok til at gøre det igen fordi det er nemt og sikkert, og jeg har fundet en model jeg godt kan lide. Men lidt lang tids forsendelse (kan ikke huske hvor længe, men længere end forventet) Og så fik jeg foreslået nogle andre strømper som jeg også købte, men som er helt hen i vejret ang størrelsen. Men sådan er det når man ikke kan prøve dem. Og det er bare strømper, så det går jo nok.

Risposta di T Shirten
De har nogle fine priser på deres produkter og leveringen er også hurtig!!!

Risposta di T Shirten
Fint sted at handle. Virkelig billige gode strømper og hurtig levering 😃

Risposta di T Shirten
Beskrivelsen på bambus sokkerne er ikke helt det der lever op i virkeligheden og okay leveringstid

Jeg har købt t shirt, 2 af dem er totalt skæve i halsen. Men de er jo nok syet
Af små Kina børn . De er ikke100 kr. værd. Kan ikke anbefale , at handle her. Hilsen Lis

Risposta di T Shirten
Har handlet her for første gang og det bliver bestemt ikke sidste gang. T shirts er bløde og lækre og super pas form