Super tilfreds. Bestilte, søndag aften, 24 par bambus strømper: 3x2 par knæstrømper, 9 par alm. længde, samt 9 par korte ankelstrømper. Ordrebekræftelsen kom straks. Afsendelses mail kom mandag.... Leggi di più
Jeg købte nogle bambus sorte sokker i begyndelse af året. Det var en GOD oplevelse kundebetjening i top. Jeg tog igen kontakt til T-shirten i Kolding denne gang fik jeg forkert farve, jeg løb ind i en... Leggi di più
Jeg er f0cking træt af, at svare på en survey fordi jeg har købt 9 par sokker. Derudover var alt godt. Edit: Jeg har en forventing om, at I selv har tilmeldt jer trustpilot, så anmeldelsen er i de... Leggi di più
Du finder klart nok T-shirts, men også alt den andet du skal bruge til hverdag. Strømper, uldsokker, boxershorts og en masse gode tilbud, både til hende og ham.
Seest bakke 39, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hej
Jeg giver kun den ene stjerne for at jeg ikke har modtaget min varer endnu. Oprettede ordren d. 26/1 og fik en bekræftigelse og besked på at jeg ville hører nærmere når min pakke blev sendt. Har dog stadig ikke hørt noget og dermed ikke fået varen. Jeg regner med det er en fejl. Da jeg ellers normalt er meget tilfreds med jeres ydelser.

Risposta di T Shirten
Bestilte uldne sokker - som ikke var registreret som værende i restordre - d. 28. dec. 2025- men har ikke modtaget dem endnu, her per 19. jan. 2026. Betalingen står som reserveret. T-Shirten har siden ordren blev bekræftet af firmaet i dec. 2025 sendt mig flere tilbud på de nævnte sokker, men jeg venter stadig på at modtage mine varer. Det er for dårligt.

Risposta di T Shirten
Købte nogle ankel strømper nogle af dem var ikke så gode fik pengene tilbage for dem så god og hurtig service

Risposta di T Shirten
Bestilte 11 par strømper d. 25/12-25.
D. 30/12 rykker jeg for en levering, da jeg intet har hørt fra dem udover den ordrebekræftelse der kom med det samme.
Jeg har stadig INTET hørt fra firmaet?
Tak for svar - der står levering 1-3 hverdage, og det er stadig muligt at gennemføre ordren. Måske I skulle opdatere jeres setup, så man ikke venter forgæves på ordrer, som man står og skal bruge nu.
I undskylder jeres manglende svar med, at min mail d. 30/12 var røget i spam-filteret… klasse

Risposta di T Shirten
Varen var som lovet af fin kvalitet. Leveret til tiden.
Tilfreds oplevelse.

Risposta di T Shirten
Overskuelig hjemmeside og bestilling samt ordre bekræftigelse.
I placed an order for Christmas gifts and confirmed 2 delivery addresses as options close to where I live. I received a notification that the delivery was done in another town no where close to where I live with no option for me to collect the parcel as I do not have a vehicle. This for me is not acceptable. I am not sure if this if the supplier or the delivery company that messed this up. I expect a refund or a delivery at the address/s that were mentioned and before Christmas please!
Hurtig fremsendelse. Sokkerne er rigtig flotte og kvaliteten er i top. Jeg er super tilfreds
Anbefales varmt 🥰

Risposta di T Shirten
Bestilte 2 Cap m "bred skygge" men modtog 2 alm cap ,skyggen er 18cm bred 6.5cm dyb,som ganske alm,de er Intet at skrive om,ikke nok med det Fik dog lov at sende tilbage på egen Regning a 62.50Kr...
Super lækker top/undertrøje.
Man mærker nærmest ikke, at man har den på.
Helt sikker noget jeg kan anbefale.
Prisen er også okay.

Risposta di T Shirten
Helt fantastisk service hvor de hurtigt løser et problem, uden al mulig udenomssnak.
Har mine bedste anbefalinger

Hurtig levering
Da jakken ikke passede til min forventning har jeg returneret den, men endnu ikke modtaget min tilgodehavende
Venligst
Kirsten Neumann