Amateuristisch bedrijf. Je besteld voor 9.800 euro aan toestellen!! iPhone 16 Smart watch iPad en MacBook Pro en wat toebehoren. Ze geven meteen aan dat ze alles hebben maar wel i... Leggi di più
Sede
Cambia sedeLammerdries-Winkelstraat 4, 2250 Olen, BE
Ik bestelde op 26 oktober 21 een MacBook Pro 16 met 64 ram en 2 TB opslag. We zijn nu 4 maand verder en nog steeds geen levering in zicht. Dit is niet meer normaal. Ik ben me bewust van een wereldwijd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ronduit slecht service! De beloofde 4 weken levertijd werden 8 weken. En upgrade mits opleg werd ronduit weg gelachen.
L'azienda ha risposto
Heel vriendelijke verkopers in de winkel Altijd bereid om u te helpen
Dettagli dell'azienda
- Negozio di telefoni cellulari
- Negozio di accessori per cellulari
- Negozio di accessori per computer
- Negozio di computer e accessori
- Servizio di riparazione computer
- Negozio per la riparazione di cellulari
Scritti dall'azienda
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Lammerdries-Winkelstraat 4, 2250, Olen, Belgio
Le persone hanno visualizzato anche
De persoon die mij heeft geholpen
De persoon die mij heeft geholpen, heeft dit met veel geduld en aandacht voor mijn soms onwetendheid zeer goed gedaan.

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Laadkabel apart moeten bijkopen zodat…
Laadkabel apart moeten bijkopen zodat de terugbetaling voor mijn oude gsm geneutraliseerd werd (29 euro betaald en 30 euro terug) en de correcte kabel was dan nog niet in voorraad.
Verkoper was ongeïnteresseerd en niet vriendelijk.
Achtergrondmuziek in de verkoopruimte was luid en storend.

Heel goede feedback gekregen
Heel goede feedback gekregen . Hebben ook onze nieuwe iPad helpen instellen . Voor het personeel veel lof . Minder was het dat er maar drie personeelsleden aanwezig waren om iedereen te helpen en er zeker 12 mensen stonden te wachten . Misschien op de piekmomenten dat toch herzien .

Wachttijd van 9 weken voor levering
Wachttijd van 9 weken voor levering. Terwijl er eerst een 6 a 8 weken was gezegd.
Na het bedrag instant te hebben overgeschreven moest ik nog twee extra dagen wachten omdat de boekhouding deze betaling aan het dossier moest linken en dan nog door zelf te bellen naar te klantendienst want anders had het nog langer geduurd. Als de medewerkers van Switch in de shop nog niet de rechtstreekse lijn of telefoonnummer hebben van die van de dienst boekhouding. Dat is toch zeker een verbeterpunt hoor. Want als zij rechtstreeks hadden kunnen bellen met de boekhouding, hadden die direct kunnen checken of dit bedrag was gestort op jullie rekening.
Ik ben professioneel bouwkundig tekenaar en die twee dagen hebben me ook weeral tijd gekost. Dat is tijd dat jullie waarschijnlijk niet gaan vergoeden.
Ik overweeg mijn volgende iMac elders aan het schaffen als dit de service is die jullie leveren.
Over de Imac zelf, deze is in orde.

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Veel verschil tussen de medewerkers
De laatste keer zijn we enorm goed verder geholpen. Een super behulpzame verkoper die alles perfect uitlegde en in orde bracht. We hebben helaas ook al andere verkopers gehad.

Opgelicht door verzekering op iphone 13
1). Heb 2 ipads besteld en betaald, krijg bericht dat ze binnengekomen zijn en bij afhaling blijkt er maar 1 beschikbaar.. wacht nog steeds op de tweede …
2) Koop een nieuwe iphone 13, laat me na veel pallaver een gratis verzekering aansmeren , zeg die binnen de maand op zoals afgesproken, ondertussen haalt men € 150 van mijn rekening .. geld dat we niet terugkrijgen …

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Er was mij bij de bestelling 100 euro…
Er was mij bij de bestelling 100 euro cashback belooft en dit omdat de prijs 30 euro hoger was dan online.
Ik heb direct bij bestelling alles betaald.
Bij afhaling zegden ze pas dat ik een spaarcontract moest nemen om recht te hebben op de cashback wat ik dan ook geweigerd heb.
Zoiets moet eerst verteld worden zodat ik zelf een keuze kan maken en niet pas als ik betaald en besteld heb.

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Behulpzaam maar bedenkelijke contracten pushend
Vriendelijk en behulpzaam personeel en mooie producten, niet goedkoop of snel
Echter trachten ze onder het mom van "cashback" via Switch Club je bedenkelijke contracten aan te smeren. Bovendien blijkt Cyrana, de eigenlijke firma achter Switch Club, niet zo bereikbaar als je zou vermoeden.

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Na verschillende telefoontjes ben ik…tevreden klant
Na verschillende telefoontjes ben ik naar de winkel in olen gegaan om te vragen waar toch mijn gsm bleef. Ik had daar eenheden vriendelijke heer als verkoper die mij PRIMA geholpen heeft. Ik ben uiterst tevreden overviel. Ik had ook een jonge mevrouw die mijn toestel dan volledig in orde heeft gebracht. Ik heb bij Switch al 2 iPads en nu ook mijn tweede gsm. Ik ga nog terug. Vind het daar GOED

Lange wachttijd
Lange wachttijd - iets meer dan 4 maanden. Hier kan men niet direct iets aan doen in deze tijden, maar je kan wel de tijd nemen om te informeren. Zodat de klant niet steeds zelf moet contact opnemen, het is ook vervelend dat je niet met de winkel waar je de aankoop hebt gedaan, kan bellen.

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Kleine Compensatie voor het lange…
Kleine Compensatie voor het lange wachten was wel tof.

Slechte service!
We hadden een iPad besteld en een toetsenbord om hieraan te bevestigen laten opzijleggen die toen reeds in de winkel aanwezig was, dus gereserveerd op jullie advies want wat ben je al met een toetsenbord als je de iPad nog niet hebt?
14 weken moeten wachten op bestelde iPad.
Na 4 weken hebben we een mail gehad dat het artikel was binnengekomen. Kortelings daarna bellen ze me op dat het een vergissing was (dus doorverkocht).
Na talloze telefoons naar jullie hoofdkantoor waar ze ons vertelden dat het de volgende week zeker zou binnenkomen, zijn we het ook enkele keren bij jullie in de winkel komen vragen, zonder succes.
Bij een toevallig bezoekje na 14weken om er nog maar eens achter te komen luisteren was de iPad toevallig binnengekomen. (Niet van verwittigd per mail zoals afgesproken) We dachten eindelijk!!! Wat bleek nu het geval? Het toetsenbord dat we op jullie advies hebben opzij laten leggen was verdwenen, dus ook weer doorverkocht!
Ik vind dit totaal geen service, eerder bedrog.
Wij zullen in de toekomst als we voor onze firma nog iets nodig hebben ZEKER niet meer bij jullie komen bestellen of kopen!
Het vertrouwen is helemaal weg.
Wij beseffen ook dat het nu in Covid-tijden allemaal moeilijker gaat, maar op deze manier is dat echt geen service!

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Fantastisch geholpen in de winkel in…
Fantastisch geholpen in de winkel in Olen. Prima mensen daar !
De behandeling door de technici in het lab van Hasselt was wat minder

cyrana cashback
Volgens de medewerkers in de switch die zeer vriendelijk zijn is mijn contract bij cyrana aangevraagd. Echter wanneer ik hiervoor bel omdat ik mijn cashback niet gekregen heb en blijkt het niet in orde te zijn. Dus nog altijd geen 250€ die men mij beloofd had.

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
De medewerker was super vriendelijk en…
De medewerker was super vriendelijk en heeft mij goed geholpen .
Het was wel erg jammer dat het zo druk was .
Misschien een idee om wat stoelen te zetten , er zijn toch wat ouderen , die niet lang kunnen staan .
En nummertje trekken , zodat je toch nog even een boodschap kunt gaan doen ,en hopen dat je beurt dan niet voorbij is .

Risposta di Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.