Switch | Apple Premium Reseller - Latem Recensioni 59

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Kortrijksesteenweg 255a, 9830 Sint-Martens-Latem, BE

Valutata 3 stelle su 5

Lang moeten wachten voor de levering van mijn iPad en de bijkomende bestelling van klavierhoes ontbrak.Men ging dit opsturen ,maar na 5 weken nog niets ontvangen.

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs kocht ik een nieuwe I-pad bij Switch SLM, de service was vlot en professioneel. Een vriendelijke verkoopster gaf me alle nodige uitleg en toen ik later toch nog een probleem had keerde ik teru... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde Ipad geleverd. Eerst moet je volledig bedrag betalen, dan krijg je ipad en die is niet wat er besteld werd. Ondankt feit dat fout aan kant van Switch ligt, moet er een nieuwe besteld worden... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bij aankoop van IPhone moet de klant verwittigd worden dat er geen oplader meer bij zit. Ook de uitleg over verzekering best achterwege laten nadat testaankoop reeds gewag maakte van oplichterij in d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di telefoni cellulari
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Negozio di accessori per computer
  4. Negozio di computer e accessori
  5. Servizio di riparazione computer
  6. Negozio per la riparazione di cellulari

Scritti dall'azienda

Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.

• Kortrijksesteenweg 255a, 9830, Sint-Martens-Latem, Belgio

1 stella

Goede service !

9 febbraio 2022

Beste Dirk

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zien je graag snel terug in één van onze shops!

Verkoper luisterde aandachtig

Verkoper luisterde aandachtig naar mijn vragen en gaf dan duidelijke adviezen.
Hij nam alle tijd om de gegevens van mijn oude iPhone over te zetten naar de nieuwe, en gaf daarbij uitleg over de procedure.
Faire overname van mijn oude toestel.
Ook goede begeleiding bij het kiezen van de accessoires.

5 febbraio 2022

Beste

Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel!

Deels tevreden

Deels tevreden - deels minder - te lange wachttijden en zelfs na vraag om hulp ivm herstellen Apple Id is dit nu nog niet in orde.

5 febbraio 2022

Beste Yvonne

Bedankt voor delen van uw review.

We betreuren het enorm dat uw ervaring in onze winkel onaangenaam was.

Aan de hand van uw review hebben we u kunnen identificeren.
Ons team streeft ernaar u binnen de 3 werkdagen te contacteren om dit persoonlijk met u op te nemen.

Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Ik had een Macbook Pro 16" M1 bestel…

Ik had een Macbook Pro 16" M1 bestel 12/12/2021. Helaas na de beloofde 4de week kon men nog niet zeggen wanneer men zal leveren. Er werd dan een voorstel gedaan, om een Macbook Pro 13" M1 die in stock was te kopen. Wat ik ook heb gedaan. Bij de afrekening stelde ik vóór om de reeds 1.000€ te verrekenen.Blijkbaar kon men dat niet doen, en moest ik het volledig bedrag nogmaals betalen. Men zou het voorschot storten op mijn rekening. Helaas na 3weken staat het bedrag nog altijd niet op mijn rekening. Ik ben zéér on tevreden!! Vooral dat ik les geef over Apple Mac en er zouden deelnemers ook één aankopen. Ik zal mijn mening over Switch moeten herzien. Jammer !!!

30 gennaio 2022

Beste Robert​

Van harte bedankt voor uw feedback, dit stelt ons in staat onze diensten steeds verder op punt te stellen.
We nemen dit intern op om deze situatie in de toekomst te vermijden.

De refund werd vrijdag door de financiële dienst uitgevoerd.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen en bemerkingen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Valutata 2 stelle su 5

Ik vind het niet kunnen dat je 58euro…

Ik vind het niet kunnen dat je 58euro moet betalen voor je gegevens over te zetten. Dan vergeten ze nog om mijn simkaart erin te steken. S’anderdaags weer naar Latem om simkaart op te halen . Wij hebben eigenlijk ook weinig uitleg gekregen . Ze gaan er van uit omdat je al een iPhone had dat je alles weet. De persoon die de simkaart in te steken was ook ter plaatse hij heeft zelf nog geen sorry gezegd. De persoon die mij geholpen de volgende dag was wel heel vriendelijk en heeft wel excuses aangeboden. Ik vind dat spijtig je bent gewoon een nr hé. Als ze zulke fouten maken mogen ze wel een voucher geven voor een volgende aankoop. Ten slotte betaal je meer dan 1300euro met wat accessoires. Hopelijk denken jullie daar eens goed over na in de toekomst.

27 gennaio 2022

Beste sabine​

Beste Pierre​

Valutata 1 stelle su 5

Ik koop mijn Apple toestellen bij…

Ik koop mijn Apple toestellen bij jullie voor de service maar daar merk ik weinig van.
Ik had in Juli een I pad besteld en deze zou na 3 weken binnen zijn.
Na 1,5 maand ben ik gaan informeren en vertelden ze mij dat hij niet in bestelling was omdat een collega niet juist ingegeven was. Dus we zullen hem opnieuw in bestelling plaatsen. terug 1,5 maand later langs gegaan omdat ik maar geen bericht kreeg en terug hetzelfde verhaal. De persoon vroeg mij of ik een voorschot betaald had en ik vertelde dat mij dit niet gevraagd was. Dus terug opnieuw een I pad in bestelling en deze keer een voorschot betaald en heb ook een I phone 13 besteld. Na 2 maanden niks te horen bel ik naar de service dienst en die vertelden mij dat de I phone toevallig in St Martens Latem binnen was. Dus 2 dagen later ga ik langs en iedereen viel uit de lucht dat ik deze info gekregen had maar toevallig was er nog een toestel over van de voorraad die binnen gekomen was die dag.
Blijkbaar hebben de klanten die een toestel in bestelling hebben geen voorrang.
Van de I pad konden ze mij nog steeds geen info geven. We zijn 6 maand verder en nog steeds geen I pad.
Als ik de beide toestellen besteld had en voorschot betaald heb, had ik enkel een kasticket gekregen en geen enkel ander bewijs. Ik heb nog uitdrukkelijk moeten vragen om de cash-back er op te schrijven zodat ik een bewijs had.
Bijna elke keer als ik in de winkel kom zijn er daar nieuwe personen aan het werk en weten ze meestal nooit niet veel af van de bestellingen en hoe het en elkaar zit. Ik heb nu ook reeds de I phone moeten betalen en het reeds betaalde voorschot wordt pas verrekend bij de afhaling van de I pad en dit vind ik ook niet correct.
De klantvriendelijkheid laat ook meestal te wensen over en sommige personen kunnen ook niet altijd 100% goed nederlands.
Dan om de cash back te bekomen moest ik nu ook verplicht een contract ondertekenen zonder dat dit gemeld werd tijdens de aankoop.
Hopelijk begrijpen jullie mijn ongenoegen maar moest ik zo met mijn klanten om gaan dan kan ik mijn bedrijf al na 6 maand sluiten.
Hopelijk krijg ik nog een tegemoetkoming voor alle zorgen dat ik reeds gehad heb voor de aankoop van 2 eenvoudige toestellen.
Dus ik denk dat er bij Switch veel werk aan de winkel is want ik ken al verschillende mensen die bij jullie niet meer willen kopen.

26 gennaio 2022

Beste Koen​

We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet 100% bevredigend.

Uw feedback stelt ons in staat onze diensten steeds verder te optimaliseren, we nemen deze dan ook op een positieve manier mee.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Bedankt voor de topservice bij switch…

Bedankt voor de topservice bij switch Latem bij de herstelling van mijn Mac book pro!

22 gennaio 2022
Non scritta su invito

Beste Peggy

Fantastisch dat je zo tevreden bent, daar streven we bij Switch elke dag naar!
Tot snel! het SWITCH-team

Lange wachttijd op bestelling

Meer dan een maand moeten wachten op bestelde (en reeds betaalde) iPhone.
Bij Apple rechtstreeks bestellen volgende keer, veel kortere levertermijn

20 gennaio 2022

Beste MC​

Prima geholpen

Prima geholpen! Goede service!

17 gennaio 2022

Beste Heidi

Valutata 4 stelle su 5

Niettegenstaande de drukte deden jullie…

Niettegenstaande de drukte deden jullie medewerkers hun uiterste best om de klanten op hun wensen te bedienen .

11 gennaio 2022

Beste Freddy

Valutata 2 stelle su 5

Lange wachttijd

Personeel was vriendelijk en behulpzaam maar zéér lang moeten wachten. 40 minuten om een Iphone op te halen die al betaald was. Drie kassa's waarvan één persoon 40 min met 1 klant is bezig geweest; andere kassa 20 min met 1 klant. Dus maar één personeelslid vrij om iedereen te helpen. 9 wachtenden voor mij en het aantal klanten bleef maar toenemen. Ook mensen met enkel een vraag moesten zo lang aanschuiven. Eventueel één personeelslid apart houden die klanten in de winkel kan verder helpen met kleine vragen en/of enkel de afhalingen doet?

9 gennaio 2022

Beste Anne-Sophie

Valutata 1 stelle su 5

door een fout van jullie personeel…

door een fout van jullie personeel hebben ze het verkeerde bedrag aangerekend. Ik wacht nu al 14 d op een terugbetaling van 320€

6 gennaio 2022

Beste Jan
We stellen vast dat terugbetaling correct is geregistreerd en momenteel 'hangende' is bij onze boekhouding ter verwerking.De terugbetaling zal, na verwerking, spoedig op uw rekening verschijnen. Onze excuses voor de vertraging.

Valutata 5 stelle su 5

Wel een paar weken moeten ong 25dagen…

Wel een paar weken moeten ong 25dagen moeten wachten op ons bestelling
Heel goed geholpen en uitleg .Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Een aanrader .Bedankt

5 gennaio 2022

Beste Regina
Van harte bedankt voor de 5 sterren en tot binnenkort!

Slecht

Slecht.
Ik ontving nog altijd geen factuur.
Raak telefonisch niet binnen bij jullie support.
Dus ik moet straks een uur de auto in om een factuur te vragen die ik al lang had moeten hebben of eigenlijk zelfs meteen had moeten meekrijgen.
Ik ben echt boos.

5 gennaio 2022

Beste Luc,
Bedankt dat u de tijd nam uw ervaring te delen, ook al was die niet bevredigend.
We betreuren het ten zeerste dat u deze ervaring had in onze shop.
Om een oplossing te vinden kan u ons contacteren op contact@switch.be met alle nuttige informatie.
Gelieve in de titel de referentie GRTP007 te vermelden.
Ons team streeft er dan naar u persoonlijk binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.
Vriendelijke groet, het SWITCH-team.

Iphone

2 maal naar de winkel geweest voor info aankoop nieuwe iPhone.
1ste keer goed onthaald, maar de bediende had precies nogal moeite met mijn gestelde vragen ... de info i.v.m. de lopende actie bij aankoop van een toestel was voor mij nogal verwarrend. Er waren uiteraard nog klanten in de winkel.
De bediende zei dat ik verder kon kijken en ging naar de balie.
ik voelde mij niet comfortabel en na een poos meldde ik de bediende dat ik nog wilde nadenken.
Thuis zocht ik naar meer info op de website.
Ik dacht erover na om naar een andere winkel te gaan maar daar ik in het verleden tevreden was over de service keerde ik na enkele dagen terug naar de winkel voor verdere toelichting.
Goed onthaald én deskundige uitleg van een bediende alsook voldoende toelichting cfr. lopende actie. De bediende liet mij bedenktijd en begaf zich naar de balie.
Uiteindelijk begaf ik mij naar de balie en een andere bediende gaf uiteindelijk de perfecte toelichting i.v.m. mijn vragen omtrent de lopende actie.
Correcte en vriendelijke afhandeling van de bestelling...
Levering medio januari was geen probleem.
Melding na een tiental dagen via mail dat de iPhone in de winkel was.
Perfecte service (overzetten gegevens) en nodige toelichting, druk in de winkel! De verantwoordelijke nam over en getuigde daarbij van efficiëntie, kennis en
perfecte coördinatie en organisatie. ik stapte tevreden naar buiten!

4 gennaio 2022

Beste Nadja,

iPhone 13 pro max

Beste,
Op 7/10/2021 bestelde ik een iPhone 13 pro Max.. ik kon op mijn oude de kbcmobile app nt meer upgraden omdat mijn tel die nt meer ondersteunde.. De verkoopster zei 2-4weken wachttijd.. Eind nov. Ging ik terug… blijven wachten mevr. ..Voorbij half dec ben ik terug gegaan en heb gezegd dat ik daar nts meer ging kopen dat ik het vertrouwen kwijt was en de verkoopster schoot in gang.. ze zocht alles op en ging de shopmanager mij ook laten opbellen.. niemand gehoord natuurlijk.. en raar maar waar kerstavond om kwart voor drie in de namiddag een mail en een bericht ontvangen dat de iPhone er was…
Ik werk in de nacht en kon de gsm die dag nt mr ophalen.. het bericht te laat gezien .. en de weer de nacht op..
op 27/11 na de nacht gedaan te hebben , wat geslapen en om 14 u30 in de winkel.. 10 mensen voor.. duren en duren en duren…
Diezelfde verkoopster hoor ik net hetzelfde zeggen aan de volgende klant..2-4 weken vr uw iPhone 13… terwijl ik bijna 3 mndn moest wachten….Om 16 u aan mijn beurt.. Alles betaald en toen zegt de man.. teveel capaciteit om over te zetten.. het lukt nt.. is het geen 256..? Neen.. die mevr. die hem verkocht zei dat het zeker nt moest terwijl ik het wel kon betalen.. ik vroeg het haar wel 10 x en steeds neen, het is al veel.. terwijl ik zei dat ik aan alles van foto’s en filmpjes van mijn overleden man en mijn kleinkind heel gehecht ben en er veel nr kijk.. De moed zakte in mijn schoenen en doodop van zo lang te wachten en recht te staan heb ik om 17 u het pand verlaten met de nieuwe en oude gsm op elkaar om zogezegd de inf over te zetten en ik mocht als het nt ging de volgende dag teruggaan..
Mijn dochter is savonds laat nog gekomen want het overzetten was nt gelukt.. ze heeft alles er moeten afhalen en op een externe harde schijf zetten.. dat heeft veel tijd in beslag genomen en de volgende dag opnieuw gekomen om dan de apps e.d over te zetten…
Had ik nu een 256gb gehad was dit allemaal nt gebeurd.. Mijn iPad is nu nog nt gesynchroniseerd. We zoeken het nog uit..
Ik vind dat heel spijtig.. maar ik ben wel tevreden van mijn toestel.. er staat natuurlijk nt veel op nu.. we gaan nog proberen om het een en ander van de harde schijf weer te brengen nr de tel. .. maar in de zorg hebben we nog nt veel verlof gekregen om ons daar nu al mee bezig gehouden te kunnen hebben….
U leest veel frustraties die vermeden hadden kunnen worden..
En eigenlijk , beste mensen, ben ik geen klager.. en een begripvolle verpleegster die veel kan verdragen.. die na 7 jaar een nieuwe iPhone wilde met veel geheugen en nt nr 100€ keek.. Ewel.. ik voel mij tekortgedaan..
Er staan daar jonge twintigers voor mij in de rij die hotsebots kwamen vragen achter een iPhone 13 en hij was er …zonder bestelling of iets.. Ewel dat vond ik straf.. en ik na 3 mndn wachten moeten vaststellen dat de mijne niet genoeg capaciteit had..,ja.. ik was teleurgesteld en ontgoocheld..
Kijk, ik wil toch positief blijven.. met het idee dat ik malchance gehad heb en misschien een alleenstaand geval ben, maar ik wil wel dat er toch iemand iets laat weten wat hij hiervan vindt..
Mvg
Christine Vercruysse

3 gennaio 2022

Beste Christine
Met vriendelijke groet, het SWITCH-team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più