Switch | Apple Premium Reseller - A12 Recensioni 54

TrustScore 3 su 5

3,0

Antwerpsesteenweg 70, 2630 Aartselaar, BE

Valutata 1 stelle su 5

À fuir, cliente en électricité depuis septembre 2022, impossible de les joindre par téléphone, par mail, de se faire rappeler !!!! 2 mois étaient censé être payé à l'avance, mais ils ont prélevé dès l... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijk onthaal, foutje met qwerty toetsenbord alhoewel azerty besteld werd, is na drie dagen opgelost door Insaf, met dank. Andreas + andere medewerker hebben mij nadien met enkele vragen va... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

FRAUDULEUS Cyrana en verzekering zowel telefonisch als aangetekend opgezegd binnen de 30 dagen en toch nemen ze het geld van je rekening! Domicil laten stopzetten door bank en Refund gevraagd!!

Valutata 4 stelle su 5

Alleen de extra verzekering is er een beetje teveel aan Maar wel een duidelijke uitleg om deze te annuleren

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di telefoni cellulari
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Negozio di accessori per computer
  4. Negozio di computer e accessori
  5. Servizio di riparazione computer
  6. Negozio per la riparazione di cellulari

Scritti dall'azienda

Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.

• Antwerpsesteenweg 70, 2630, Aartselaar, Belgio

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

persoonlijk opgebeld dat mijn telefoon…

persoonlijk opgebeld dat mijn telefoon daar is het was vrij druk in de winkel. Maar de service was top.

3 gennaio 2022

Beste Kristof
Fantastisch dat je zo tevreden bent, daar streven we bij Switch elke dag naar!
Tot snel!

Valutata 5 stelle su 5

Super service

Super service. Door de drukte was het sluitingsuur aangebroken terwijl ik een uur stond te wachten en toch maakten Alex en Andreas er geen probleem van om langer te werken en mij verder te helpen. Jongens met liefde voor het vak

2 gennaio 2022

Beste Kenny
Fantastisch dat je zo tevreden bent, daar streven we bij Switch elke dag naar!
Tot snel!

Valutata 2 stelle su 5

-geen cash aanvaarden

-geen cash aanvaarden
-betalen om gegevens iphone over te laten zetten

2 gennaio 2022

Beste Bernd
We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet 100% bevredigend.
Uw feedback stelt ons in staat onze diensten steeds verder te optimaliseren, we nemen deze dan ook op een positieve manier mee.
We blijven beschikbaar voor al uw vragen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet, het SWITCH-team

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel.

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel.
Mail + telefoon gehad dat mijn bestelling binnen was.

1 gennaio 2022

Beste Walter
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
We zien je graag snel terug in één van onze shops!

Valutata 4 stelle su 5

Goede service en vriendelijke mensen en…

Goede service en vriendelijke mensen en behulpzaam 😏😏😊😊😉

25 dicembre 2021

Beste Johny,
Dank je wel voor deze positieve rating!
We wensen je, namens Switch Holding NV, een prettige dag verder.

Valutata 2 stelle su 5

Het voelt compleet fout

De service en spullen zijn op zich goed. En de service vriendelijk. Maar de manier waarop ze je Cyrana (of zoiets) en verzekeringen aansmeren zonder duidelijke uitleg en door je aandacht af te leiden met een payback is er over. Vertrouwen is weg.

15 dicembre 2021

Beste Tom
Bedankt dat u de tijd nam deze review met ons te delen.
Het spijt ons enorm dat u deze ervaring had in onze winkel. We hadden dit graag persoonlijk met u opgenomen.
Aan de hand van de informatie in uw review kunnen wij u echter niet identificeren. Kan u ons een e-mail te sturen op contact@switch.be met uw contactgegevens? Gelieve in de titel de referentie GRTP007 te vermelden.
Ons team streeft er dan naar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.
Vriendelijke groet, het SWITCH-team.

Valutata 1 stelle su 5

GA NIET IN ZEE MET DEZE OPLICHTERS en hun slinkse praktijken...

Helaas werd ik tijdens mijn aankoop bedrogen door de verkoper. Op slinkse wijze probeerde deze persoon, eerst mijn vertrouwen te winnen, om vervolgens mij een contract aan te smeren, met veel beloftes, maar geen kostenplaatje. Toen ik gevraagd werd om , snel via een vlugge druk op de knop, mijn sms te bevestigen ... begon er een belletje te rinkelen. Ik heb geweigerd. Bij thuiskomst heb ik deze contractleverancier even gegoogeld : met als resultaat 1 grote schijnvertoning. Blijkbaar worden deze winkelmedewerkers getraind om de klanten op deze manier te bedriegen.

14 dicembre 2021

Beste Danny,
Wij hebben met grote zorg nota genomen van uw ontevredenheid en we betreuren dat u deze ervaring had in onze winkel. We hadden dit graag telefonisch met u persoonlijk besproken.
Aan de hand van de elementen die in uw beoordeling zijn achtergelaten kunnen wij u echter niet identificeren.
Gelieve ons een e-mail te sturen op contact@switch.be met uw contactgegevens en in de titel de referentie GRTP007 te vermelden.
Ons team streeft er dan naar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.
Vriendelijke groeten, het SWITCH-team.

Zeer tevreden

Zeer goed verder geholpen. Met een glimlach en er wordt echt de tijd genomen om je te helpen. Helaas is de wachttijd gigantisch lang. Anders hadden ze van mij de volle 5 sterren mogen krijgen.

11 dicembre 2021

Beste
Bedankt voor uw mooie review, volgende keer proberen we er 5 sterren van te maken !
Met vriendelijke groet, het SWITCH-team

Louche wanpraktijken

Spijtig genoeg is switch een louche verzekeringskantoor geworden dat verzekeringen en spaarkaarten probeert te verkopen met daarbij apple-producten.

Ze geven je ongevraagd iets gratis bij je aankoop waarvoor je dan ergens op een ipad iets moet aanduiden. Er wordt niet bij vermeld dat dit gaat om een domiciliering en wanneer je dit niet wil, moet je hier achteraf zelf voor naar een nummer bellen waar ze je zo lang mogelijk aan het lijntje proberen te houden.

Heel jammer dat zo’n mooie winkels dit dieptepunt bereikt hebben.

9 dicembre 2021

Beste ,
U heeft de tijd genomen om uw beoordeling achter te laten en wij danken u daarvoor. Hoewel uw ervaring onaangenaam was waarderen wij uw feedback.
Aan de hand van uw review hebben we u kunnen identificeren in ons klantenbestand. Ons team streeft ernaar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.

Valutata 1 stelle su 5

Ik ben eveneens slachtoffer van deze wanpraktijken van SWITCH

Ik ben eveneens slachtoffer van deze praktijken. Misleidende uitleg bij de aankoop van een Apple Airbook waarvoor men trouwens meer aanrekende dan de prijs op de website), getekende domiciliëringen die ik (volgens aanbeveling Switch best telefonisch kon herroepen) maar waarvoor niemand telefonisch bereikbaar bleef. Ik heb deze dientverleningsovereenkomsten en het verzekeringskontrakt herroepen PER AANGETEKENDE ZENDING naar de diverse adressen uit de overeenkomsten (Dit heeft me 20€ gekost). Ik dacht dat ik hiermee een einde had gemaakt aan deze poging om mijn vertrouwen te misbruiken. Blijkbaar toch niet: niettegenstaande mijn AANGETEKENDE herroepingen werden de domiciliëringsopdrachten toch bij mijn bank aangeboden en werden er 4 betalingen gedebiteerd voor een totaal van 127.99€ Natuurlijk heb ik de terugbetaling aangevraagd en de domiciliëringen geblokkeerd. Deze praktijken flirten met misbruik van vertrouwen en Switch kan zich steeds verschuilen achter argumenten als: onze uitleg was volledig en duidelijk, de klant heeft schriftelijk opdracht gegeven en dat de herroeping niet werd uitgevoerd is enkel gebaseerd op een eenvoudig misverstand. Als natuurlijk verschillende kopers eenzelfde ervaring hebben begint dit toch wel sterk te lijken op bewuste misleiding

3 dicembre 2021

Beste Jean,
Hoewel uw ervaring aangenaam was waarderen wij uw feedback.
Ons team streeft ernaar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Vriendelijke groet, het SWITCH-team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più