Swishfund Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de service. Er werd snel gereageerd op mijn aanvraag en het contact verliep prettig en vriendelijk. Al jaren een fijne samenwerking. We hebben een vaste accountmanager... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op alle vlakken een korte en goede lijn, met name meneer Maurice, komt afspraken na, en handelt op de juiste manier. Als meerdere bedrijven personeel zoals meneer Maurice in dienst hadden zou het als... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zelf als taxi chauffeur, die vast rijd voor een grote taxi centrale, ondanks 2,5 jaar actief. En goede omzetactiviteiten, kon ik bij mijn eigen bank abn amro, geen geld lenen. Bij swissfund, wa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto finanziario

Scritti dall'azienda

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener, opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Swishfund staat voor simpele en snelle kredietverstrekking. Wij verstrekken kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen aan ondernemingen die kansen willen verzilveren.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

291 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

83 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alles online en netjes geregeld

Alles online en netjes geregeld

10 aprile 2026

Risposta di Swishfund

Beste Klant, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Prima werkwijze snel betaling

Prima werkwijze snel betaling

16 aprile 2026

Risposta di Swishfund

Beste Kenza, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel en wat ze beloven maken ze waar

Snel en wat ze beloven maken ze waar

9 aprile 2026

Risposta di Swishfund

Beste Kim, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Goed geholpen!

14 aprile 2026

Risposta di Swishfund

Beste Remano, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel service duidelijkheid.

Snel service duidelijkheid.

14 aprile 2026

Risposta di Swishfund

Beste Wilitano, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Valutata 5 stelle su 5

Meerder keren geleend altijd super goed…

Meerder keren geleend altijd super goed snel en Transparant

3 aprile 2026

Risposta di Swishfund

Beste Bayram, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Valutata 5 stelle su 5

Goede snelle service en meteen geregeld…

Goede snelle service en meteen geregeld binnen paar dagen , vriendelijk en meedenkend.
Top service

9 aprile 2026

Risposta di Swishfund

Beste Mario, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, klantgericht en accuraat afgehandeld.

1 aprile 2026

Risposta di Swishfund

Beste W Kalkman, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Goed srvies

26 marzo 2026

Risposta di Swishfund

Beste Mohammed, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Risposta di Swishfund

Beste Leticia, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

meedenken

meedenken, snel schakelen, vlotte terugkoppeling en radensnelle afhandeling

25 marzo 2026

Risposta di Swishfund

Beste Carla, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Valutata 2 stelle su 5

Analisten meer dan een maand bezig met…

Analisten meer dan een maand bezig met een simpele aanvraag.
Dachten dat ze documenten niet hadden die ze wel al hadden.
En daarna vanwege wat kleine mutaties zoals een betaalde incasso van 1 gemiste betalingen en wat kleine voorschietsels van familie afgewezen, ondanks dat inkomsten duidelijk stijgen en kosten omlaag gaan...
Zijn daarna ook niet echt behulpzaam met wat andere simpele vragen.

20 marzo 2026

Was makkelijk en snel

Was makkelijk en snel

23 marzo 2026

Risposta di Swishfund

Beste Fernandes Jorge Manuel, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Risposta di Swishfund

Beste Corry, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Valutata 4 stelle su 5

Prima en snel geregeld

Prima, snel geregeld

11 marzo 2026

Risposta di Swishfund

Beste A Keinan, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Valutata 5 stelle su 5

Snel en vrijelijk Moniek Heel aardige…

Snel en vrijelijk Moniek Heel aardige mens en live

4 marzo 2026

Risposta di Swishfund

Beste Ibrahim, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Valutata 4 stelle su 5

Makelijker als je goed omgaan met je telefoon

Het ging snel al je niet weet zij zijn hulp zaam

4 marzo 2026

Risposta di Swishfund

Beste Lorena, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

positieve ervaring

heb al een paar jaar positieve ervaring, einde contract krijg je nette mail of je nieuwe wilt afsluiten, kies je daarvoor dan krijg je een snelle nieuwe beoordeling en lening. contact loopt snel & effectief, prettig bedrijf voor als je ff krap zit en wat extra's moet inkopen.
daarnaast ervaren wij het als erg prettig dat er elk dag een klein bedrag wordt geincasseerd zodat je rekening niet 1x per maand zwaar belast wordt door 1 groot bedrag aflossing.

2 marzo 2026

Risposta di Swishfund

Beste Mike Reed, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Valutata 5 stelle su 5

goedemorgen swishfund ıs goede bedrıjv…

goedemorgen swishfund ıs goede bedrıjv zie hebben geljk geld geregeld top top ıik raad iedereen aan die horeca zitten

21 febbraio 2026

Risposta di Swishfund

Beste I. Akbulut, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più