Goed bedrijf ook betrouwbare ik had een internet radio gekocht maar deze was een mis koop veel te veel licht op display geen tot bijna geen ontvangst van de zenders app werkt niet goed Dus heb ik he... Leggi di più
Great device. And when i lost some component they were very helpful, as well as quick in communication
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
At Swiftvein, we create smart, reliable products that fit seamlessly into everyday life. Whether you’re organizing, cleaning, relaxing, or creating, our tools are built to support the way you live. No clutter. No confusion. Just purposeful design, shaped by real feedback and demand.
Paesi Bassi
- info@swiftvein.com
- swiftvein.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Great device and support
Great device.
Snelle verzending
Snelle verzending, prima verpakking. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Product te kort gebruikt om te beoordelen. Webwinkel echter prima.
Fantastische service
Wegens klein ongemak heel snel tot oplossing gekomen en wekker werkte prima. App zeer handig met meer mogelijkheden. Display bleef voor mij iets te licht, door de kleurkeus van de cijfers. Als deze rood waren geweest was het helemaal top geweest. Nu een oude wekker voor de tijd ernaast en deze nieuwe voor alle andere gemakken. Top!
Goed bedrijf ook betrouwbare ik had een…
Dus heb ik hem terug gestuurd ze deden helemaal niet moeilijk reagerende binnen 1 uur op mijn mails
Dus ik raad dit bedrijf 100% aan.
Der Wecker mit Tageslicht und Musik ist…
Der Wecker mit Tageslicht und Musik ist recht gut. Das was schade ist, ist das es zwar Sonnenaufgang nach macht mit ansprechende Geräusche. Leider ergibt es am Ende kein echtes Tageslicht mit entsprechende Lumen. Das Licht ist warm, fast zu warm. Also eher gelb als natürlich. Sprich ich brauche noch eine 2. Lampe mit 10000 Lumen.
Heel erg tevreden over het product
Heel erg tevreden over het product! Doet precies waar het voor is bedoeld. Daarnaast is de klantenservice enorm behulpzaam geweest bij het beantwoorden van onze vragen. Super
Is een perfecte wekker voor mijn zoon.
Is een perfecte wekker voor mijn zoon.
Super fijn wakker worden
Ik heb de Swiftvein wake up light besteld. Deze was snel geleverd. De gebruiksinstructie is duidelijk en met de video die volgens een QR code te scannen is kon ik de lamp binnen 2 minuten instellen.
Ik vind de wake up light zelf super fijn. Ik word afwisselend wakker door het licht en maar soms ook van het geluid van de zee (deze is zelf in te stellen). Een stuk beter dan wakker schrikken wat ik met mijn oude wekker had. Ik ben er erg blij mee.
Directe communicatie
Directe communicatie, zelfde dag antwoord op vragen ivm. BTW factuur. Correcte service.
Super service.
Door de bezorging was het pakket kwijt. Na mailen werd er direct op gereageerd, werd ik meegenomen in het process en stuurde Swiftvein na vragen meteen een nieuwe op. Reageren snel en handelen meedenkend. Het product is ook prima kwaliteit.
Rustig wakker worden
Vooral in de winter lijkt het of de zon begint te schijnen bij het wakker worden
Echt prettig
Je kunt zelf het geluid bepalen
Genoeg keuze.
Makkelijk te bedienen ook
Leuke wekker
Snel en goed contact met…
Snel en goed contact met klantenservice.
Probleempje, gedeeltelijk door mijzelf veroorzaakt met coulance opgelost.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.