deres support er elendig, nu har jeg skiftet til et andet firme, for en nu server,og må så også bestille et nyt kort ,fordi betalingen ikke kan stoppes af banken- det giver bare mere besvær overalt... Leggi di più
Eksisterer firmaet overhovedet? De reklamerer med 24/7 support, men ingen svarer nogensinde. Telefonnummeret går til "ukendt nummer". Jeg har faktisk en server, men jeg ved aldrig om den kører eller... Leggi di più
Fantastisk host! Intet mindre! Vi havde en kedelig oplevelse, dog formåede swifthosting at reagere hurtigt og redde alt data! Og tilmed få opsat maskinen igen så den var som da uheldet var ude! En lig... Leggi di più
Elendig CSGO server med høj ping og lag-spikes I primetime, hvilket gør produktet praktisk talt ubrugeligt til en scrim server. Support er kontaktet, men vi fik blot tilsendt en test vi kunne prøve a... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Swifthosting tilbyder billige og stabile Minecraft servere samt et stort udvalg af Gameservere og Voiceservere
Fuglsangvej, 8500, Grenaa, Danimarca
- 71993828
- kontakt@Swifthosting.dk
- swifthosting.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Bedste host
De hjælper super hurtig og står klar inden for få antal minuter til at hjælpe dig
det er nemt:)))
God support
God support
Det er en god support men der er godt nok en ventetid havde givet den 5 stjerner hvis der var lidt kortere ventetid men når men endelig får et svar så er de rigtig gode til at hjælpe :)
Virkelig god og hurtig til at svare på …
Virkelig god og hurtig til at svare på mit spørgsmål
fungerer fint
Vi har nu gentagende gange meldt til …
Vi har nu gentagende gange meldt til automatisk betaling en gang om måneden. Vi har både mailet og haft telefonisk kontakt, så går der et par måneder og så modtager vi igen en mailen om hvis vi ikke betaler inden ex antal dage, så udløber produktet. Hvis det ikke var fordi vi er glad for det vi har på servere og ikke kan flytte det til et andet sted, så havde vi droppede produktet.

Risposta di Swifthosting ApS
God Host
Jeg vil klart anbefale denne host til mine venner, den er god, og d og lidt irritation.

Risposta di Swifthosting ApS
Fik min server efter 2min
Nemt, hurtigt og virker som det skal.
de er gode til support og det er gode …
de er gode til support og det er gode servere de sælger så de for 5
Fanatisk service!
Jeg ville bare lige dele denne historie, jeg havde mistet min pung så jeg var blevet nød til at spærre mit kort uden at vide at min teamspeak server udløber om 2 dage. Jeg kontaktede support i deres nye livechat for at om de kunne hjælpe mig ved at forlænge serven i en uge mere indtil jeg fik mit kort igen og selvfølgelig uden at tøve sætter swifthosting en ekstra uge på!
Så jeg takker mange gange for deres fanatiske service!
Bedste support fra minecraft hosting
jeg får super god support og svare på det man skal have svar på.
jeg vil anbefale swifthosting til envær. Dejlig support :D
Super nemt at bruge
Super nemt at bruge det er min første gang med egen teamspeak 3 server og det var super nemt og hurigt at få sat op
Ingen problemer.!
Jeg lejer en TS3 server, det virker bare.. Har aldrig haft problemer 5/5
Super
De er kanon gode til at få fikset tingene hurtigt! kan klart anbefales.
Virker bare..