deres support er elendig, nu har jeg skiftet til et andet firme, for en nu server,og må så også bestille et nyt kort ,fordi betalingen ikke kan stoppes af banken- det giver bare mere besvær overalt... Leggi di più

Eksisterer firmaet overhovedet? De reklamerer med 24/7 support, men ingen svarer nogensinde. Telefonnummeret går til "ukendt nummer". Jeg har faktisk en server, men jeg ved aldrig om den kører eller... Leggi di più

Fantastisk host! Intet mindre! Vi havde en kedelig oplevelse, dog formåede swifthosting at reagere hurtigt og redde alt data! Og tilmed få opsat maskinen igen så den var som da uheldet var ude! En lig... Leggi di più

Elendig CSGO server med høj ping og lag-spikes I primetime, hvilket gør produktet praktisk talt ubrugeligt til en scrim server. Support er kontaktet, men vi fik blot tilsendt en test vi kunne prøve a... Leggi di più

1. Fornitore di servizi di giochi al computer
  2. Impresa di web hosting

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Swifthosting tilbyder billige og stabile Minecraft servere samt et stort udvalg af Gameservere og Voiceservere

1,5

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

God support

God support
Det er en god support men der er godt nok en ventetid havde givet den 5 stjerner hvis der var lidt kortere ventetid men når men endelig får et svar så er de rigtig gode til at hjælpe :)

14 agosto 2017

Vi har nu gentagende gange meldt til …

Vi har nu gentagende gange meldt til automatisk betaling en gang om måneden. Vi har både mailet og haft telefonisk kontakt, så går der et par måneder og så modtager vi igen en mailen om hvis vi ikke betaler inden ex antal dage, så udløber produktet. Hvis det ikke var fordi vi er glad for det vi har på servere og ikke kan flytte det til et andet sted, så havde vi droppede produktet.

5 agosto 2017
Logo di Swifthosting ApS

Risposta di Swifthosting ApS

Hej Malene,

Jeg har kigget lidt dybere ind i sagen, da det selvfølgelig er noget vi gerne vil have løst.
Jeg kan se at du har skrevet ind til vores support via helpdesk 2 gange, hvoraf der har været en fejl i systemet, som blev fikset indenfor 45 min.

Så har du en anden sag, hvor du gerne vil have skiftet betaler, hvor vi annullere din nuværende betalingsaftale, og fortæller hvordan du kan oprette en ny.
Vi kan dog se, at der aldrig er blevet oprettet en ny betalingsaftale, men kun betalt manuelt via MobilePay, hvilket er grunden til at du har fået mails omkring udløb af serveren.

Jeg vil hellere end gerne hjælpe jeg igennem processen med at oprette aftalen, så det spillet 100%.
Dette kan i evt. få hjælp til ved at ringe til vores 24/7 telefon på 71993828.

Til sidst ville jeg oplyse jer om, at i selvfølgelig har muligheden for at rykke til et andet firma hvis i ønsker dette.
Vi kan ligeledes være behjælpsom med at lave en zip-pakke, som indeholder alle jeres filer fra jeres nuværende server, såfremt i ønsker dette. - dette kan i ligeledes ringe til os på telefonen hvis i ønsker, så skal vi nok hjælpe jer videre.

God Host

Jeg vil klart anbefale denne host til mine venner, den er god, og d og lidt irritation.

4 agosto 2017
Logo di Swifthosting ApS

Risposta di Swifthosting ApS

Hej Mags,

Tak for din anmeldelse.
Jeg meget gerne høre hvad du oplever af irritation, da vi selvfølgelig gerne vil forbedre os på disse punkter.
Jeg har været igennem dine 37 helpdesk som du har oprettet, dog har du ikke rigtigt udtrykt irritation herunder, hvilket er derfor vi spørg.

Fanatisk service!

Jeg ville bare lige dele denne historie, jeg havde mistet min pung så jeg var blevet nød til at spærre mit kort uden at vide at min teamspeak server udløber om 2 dage. Jeg kontaktede support i deres nye livechat for at om de kunne hjælpe mig ved at forlænge serven i en uge mere indtil jeg fik mit kort igen og selvfølgelig uden at tøve sætter swifthosting en ekstra uge på!
Så jeg takker mange gange for deres fanatiske service!

25 luglio 2017