Funds displayed correctly after each session finished. Adjusting stakes took minutes and totals refreshed on screen. Sessions lasting an hour showed accurate running tallies throughout. Updates stayed... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
The ambient soundtrack adapts when I enter different games, which keeps my gaming fresh. The layering between effects and music is really well done. Only wish there were more variety across slots.
My withdrawal to the bank took about a week for arrival. My paperwork was requested midway through which slowed things slightly. Everything transferred without complications. The funds cleared success... Leggi di più
balance reflected new totals after each wager placed. Updates came through consistently throughout sessions. Account showed correct funds remaining always. Withdrawal requests showed pending status im... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Casinò o centro scommesse online
- Agenzia di scommesse
- Allibratore
- Casinò
- Sala per giochi d'azzardo
- Servizio di giochi d'azzardo
Scritti dall'azienda
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem licencji, bezpieczeństwa, szybkości wypłat i jakości obsługi klienta.
Informazioni di contatto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
예전에는 일일 보상이 더 좋았고 이전 무료 혜택이 그리워요
예전에는 일일 보상이 더 좋았고 이전 무료 혜택이 그리워요! ��
Sada trošim puno manje jer se saldo…
Sada trošim puno manje jer se saldo prebrzo potroši. Dnevne nagrade prije su bile bolje i nedostaju mi stare besplatne ponude!
Щоденні винагороди раніше були кращими
Щоденні винагороди раніше були кращими, і мені бракує старих безкоштовних пропозицій. ��
Tagad tērēju daudz mazāk
Tagad tērēju daudz mazāk, jo atlikums pazūd pārāk ātri.
Pasukan sokongan bersikap sopan
Pasukan sokongan bersikap sopan, tetapi jawapannya tidak menyelesaikan masalah saya. Sekarang saya berbelanja jauh lebih sedikit kerana baki habis terlalu cepat. ��
Išmokėjimas galiausiai atėjo
Išmokėjimas galiausiai atėjo, tačiau taip ilgai laukti buvo tikrai nemalonu. Kasdieniai apdovanojimai anksčiau buvo geresni ir pasiilgstu senų nemokamų pasiūlymų. ��
Recompensele zilnice erau mai bune…
Recompensele zilnice erau mai bune înainte și îmi lipsesc vechile oferte gratuite. Acum cheltuiesc mult mai puțin deoarece soldul dispare prea repede! ��
As recompensas diárias eram melhores…
As recompensas diárias eram melhores antes e sinto falta das antigas ofertas gratuitas. Meu saque finalmente chegou, mas esperar tanto tempo foi realmente frustrante. ��
kasa na telefonie pokazuje inne metody…
kasa na telefonie pokazuje inne metody niż na laptopie. Na kompie był Skrill, na mobilnym już nie, a ja akurat byłem poza domem.
Cashback miał wejść rano
Cashback miał wejść rano, tymczasem w kasie do 23:15 nadal było zero. Support poprosił o request, choć opis promocji mówił automatic cashback. Na innym ekranie o 16:30
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł, ale panel kasy pozwolił wpisać 754 zł.
Dobrze, że sprawdziłem to testowo, bo funkcja kontroli wygląda dziurawo.
Sprawdzałem ponownie o 11:33
Reload bonus świecił na banerze
Reload bonus świecił na banerze, ale przycisk claim był szary cały wieczór. Po odświeżeniu strony zniknął też opis obrotu, zostało tylko puste pole. zmiany statusu.
Wagering po Moon Princess nie miał…
Wagering po Moon Princess nie miał sensu na pierwszy rzut oka. Ekran bonusu nie mówił jasno, że wkład gry jest tak niski. Historia konta i potwierdzenie miały różny czas.
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Fire Joker pokazał grę z realnych środków.
W historii rund nie było prostego rozbicia sald.
Ticket #55913 dostał tylko automatyczny update.
Starburst jest w wyszukiwarce
Starburst jest w wyszukiwarce, klikam i nic się nie otwiera.
Grałem w Big Bamboo
Grałem w Big Bamboo, a licznik wagering prawie nic nie doliczył. Dopiero później zobaczyłem mały zapis o udziale tej gry. Wróciłem po 17 minutach
Nigdy nie dostałem kasy.
agent poprosił o ten sam dokument
agent poprosił o ten sam dokument, który KYC oznaczyło jako approved dzień wcześniej. Nie chodzi o czas, tylko o to, że nikt nie czyta historii konta. Numer #73642 istnieje, ale nic nie wyjaśnia
Free spiny widziałem w lobby
Free spiny widziałem w lobby, po loginie licznik pokazał zero.
Timer promocji działał dalej, a czat wkleił ogólny regulamin serio? Kolejny refresh o 18:00 nic nie dał.
Baner pokazał free spiny
Baner pokazał free spiny, panel konta już nie.
Timer działał, support wkleił regulamin i uznał temat za zamknięty super.
Problem nie zniknął po ponownym logowaniu.:(
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.