4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Swewest kläder

Köpte vadmals handskar och väldigt sköna när det blir kallare. Ett tips att beställa en storlek större.

Kung Bore västen är perfekt under jackan eller ovanpå en tjock tröja. Välgjord kvalitet.

Sittdynan tar ingen plats så den är alltid med när man är ute.

17 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

De bästa byxor jag har haft

För fyra år sedan köpte jag ett par Järven och jag är grymt nöjd!
Byxorna känns som nya trots att jag högst sannolikt gått en miljon steg med dom.
Flera björnbärsris har passerats utan att det blivit något kvarstående märke på dom.
Jag betraktar byxorna som regntåliga, men en dag var jag ute och gick 10 timmar i regn och de sista timmarna började dom bli fuktiga och väl hemma vägde byxorna 3 kg mot normala 2000 g. långkalsongerna under var dock relativt torra.
Självklart har de fått en hel del kärlek i form av fett och balsam och även en del nål och tråd har jag använt.
Här tycker jag att ni har valt en fantastiskt bra design där fodret bara sitter i midjan, så det är lätt att förstärka med tyg i grenen med symaskin.
Tråden ni har valt för att sammanfoga skinnet är också perfekt avvägd. Här har jag lagat ett par gånger, men gör man lagningen direkt när man ser att tråden börjar gå upp och om man är noggrann med att använda exakt samma hål efter nålen då byxorna syddes, så kan man nog laga dom nästan hur många gånger som helst. Jag har inte sett en enda skada på själva lädret. Att man måste sy efter såhär pass mycket användning är oundvikligt. Om du hade använt en mer hållbar tråd, så hade det kanske varit på bekostnad av hur skinnet hållit i sömmarna. Mina skogsbyxor som jag använder på sommaren är normalt helt slut i både tyg och sömmar efter lika mycket användning.
Man kan jämföra den lagning jag behövt göra med att man behöver byta däck på en bil som har gått 10 000 mil, men med rätt underhåll kan man köra ytterligare många tusen mil.

30 settembre 2025

Suveränt

Snabb leverans, personlig kontakt och en utmärkt vara. Rekommenderar starkt.

25 aprile 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più