Valutata 4 stelle su 5

Jättefin baddräkt som passade perfekt. När jag öppnade förpackningen såg man tyvärr att baddräkten var provad av någon innan. Det fanns deo-fläckar i ena sidan, och plast-skyddet i grenen satt inte på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket smidigt att beställa o leveransen tog 3 arb.dagar. Toppen! Ganska lätt att betala fast jag tycker inte att Klarna är kristallklar. Jag kommer att I fortsättningen beställa bh hos er under föru... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag hade hjälp av tabellen för mätningen av byst för att avgöra storleken av BH och blev glatt överraskad att den stämde. Jag är supernöjd och känner mig bekväm i den. Jag har ff inte provat funktione... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att beställa. Leverans enligt säljarens info (snabb). Produkten överensstämmer med info på hemsidan. Bra förpackat, bra info och väl förberett om man behöver byta eller returnera.

1. Negozio di biancheria intima
  2. Negozio di abbigliamento activewear
  3. Negozio di intimo
  4. Negozio di abbigliamento sportivo
  5. Negozio di costumi da bagno

Scritti dall'azienda

Hos oss hittar du underkläder och badkläder från Swegmark, Abecita och Salming Underwear under samma tak. Swegmark har alltid prioriterat funktion och passform vid tillverkning av bygel-bh, mjuk-bh, sport-bh, amnings-bh, bodies och gördlar. Swegmark vill erbjuda dig en behå som passar perfekt och underlättar din vardag. Oslagbar passform, komfort och support! Abecita, som varken kompromissar vad gäller funktion eller kvalitet, erbjuder ett brett sortiment med underkläder och badkläder i skandinavisk design med bra passform. Salming Underwear strävar efter att vara ett naturligt val för den aktiva mannen som vill kombinera funktion och design med perfekt passform och komfort.

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 3 stelle su 5

Fin och säkert väldigt bra för de som…

Fin och säkert väldigt bra för de som hittar rätt storlek.
Tyvärr fanns den inte i A85 så jag chansade att köpa B 85 men insåg att den storleken skrynklade sig över min byst!
Mvh Lena

16 ottobre 2023
Logo di Swegmark of Sweden

Risposta di Swegmark of Sweden

Hej Lena,

Just Ultimate finns inte i A85 men däremot finns den storleken i följande modeller, kika gärna in dem: Movement, Incredible och Secure.

Allt gott, Team Swegmark 🌸

Valutata 1 stelle su 5

Hemskt

Hemskt. Ett sjupack kalsonger där man sytt etiketten på insidan av resåren med en skavande vass söm. Oerhört irriterande att få skavsår på ryggen. En hemsk produkt. Borde förbjudas.

6 ottobre 2023

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più