Den købte vare blev aldrig afsendt. Forfærdelig service; der er absolut ingen måde at kontakte butikken på – hverken via e-mail, kontaktformularen på hjemmesiden eller Instagram. Jeg ved ikke engang,... Leggi di più

Super hurtigt levering og fed gi i god kvalitet men syntes dog bukserne sider en lille smule stramt selvom jeg fulde gauiden. Men toppen passe skide godt

Har været super glad for den Gi, som jeg fik købt. Ligeledes gav Sweeps mig den bedste kundeservice, som jeg kunne ønske. Kan klart anbefales!

Bestilte en Kingz born to Rule rashguard i Ocean Blue. God kvalitet, og super behagelig. Den kom med posten dagen efter jeg bestilte den 👍.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,2

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skide godt

Fede produkter, god pris, og upåklagelig kundeservice. Stærk anbefaling, og ikke sidste gang jeg handler her.

4 febbraio 2024

Risposta di SWEEPS

Hej 😃 Tak for dine meget fine anmeldelse og de 5 stjerner, tak for at du deler din oplevelse her på trust pilot.
Hos Sweeps har vi vores kunders tilfredshed som højeste prioritet og derfor glæder det os at du har oplevet en go service. 😃 Vi glæder os over at have dig som kunde. :-)
MVh
Team Sweeps.

Super experience

28 gennaio 2024

Risposta di SWEEPS

Hello 😃 Thank you for your very nice review and the 5 stars, thank you 1000 and thank you for sharing your experience here on trust pilot, it means a lot to us. :-)
Sincerely
Team Sweeps

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og god kvalitet som sedvaneligt 😄.

4 febbraio 2024

Risposta di SWEEPS

Jamen altså. Tusinde tak for anmeldelsen.
Det luner og betyder rigtigt meget. Vi prøver. :-)
De bedste hilsner
Team Sweeps

Risposta di SWEEPS

Hej😃 Vi gør vores bedste for at have de bedste produkter og fedeste mærker på hylderne til hurtig levering. 😃 1000 tak for den fine anmeldelse. Vi sætter virkeligt stor på pris på det.
Glædeligt jul.
Mvh team Sweeps

Hurtige og god pris

13 dicembre 2023

Risposta di SWEEPS

Hej :-) 1000 tak for den fine anmeldelse. Vi gør vores bedste for at få pakkerne afsted med det samme. Håber du bliver rigtigt glad for dine varer. :-) Go jul. :-)
Med venlig hilsen Team Sweeps.

Hurtig levering

Hurtig levering, upåklagelig service og god kvalitet

18 dicembre 2023

Risposta di SWEEPS

Hej. :-) Vi er meget taknemlige for at den meget fine anmeldelse. :-)
Vi sætter virkelig stor pris på det. 1000 tak. :-)
Med venlig hilsen Team sweeps.

Super gode produkter og dejlig nemt med…

Super gode produkter og dejlig nemt med afhentning i hos Spring BJJ Ørestad.

17 dicembre 2023

Risposta di SWEEPS

Hej :-) 1000 tak. Vi er meget glade for at kunne tilbyde afhentning og dermed spare portoen og skåne miljøet på transporten. :-)
Håber du bliver super glad for dine varer.
Med venlig hilsen Team Sweeps.

Fed Ocean Blue rashguard

15 dicembre 2023

Risposta di SWEEPS

Hej😊 1000 tak for din fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. Håber du bliver glad for din nye Kingz Ocean blue Rashguard :-)
Med venlig hilsen
Team Sweeps :-)

God og hurtig service!

12 dicembre 2023

Risposta di SWEEPS

Hej😊 1000 tak for din fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. Håber du bliver glad for dine varer.
Med venlig hilsen Team Sweeps

Jeg havde det fkn godt

Jeg havde det fkn godt. Så prøvede jeg Schweppes, så fik jeg det meget værre.

Kh

28 giugno 2023

Hej.
Vi er ikke helt klar over hvad din anmeldelse omhandler men den må formentlig omhandle en sodavand og ikke Team Sweeps;-)

God Service men Lang leveringstid!

God Service men Lang leveringstid!

Fik god service da jeg ikke fik den rigtige rabat fra starten. Ringe til dem og fik med det samme refunderet pengene Fedt :-)
Men jeg bestilte en vare den 15/12 og har i dag den 22/12 stadig ikke fået min vare. Det er for lang tid og jeg måtte selv skrive til dem for at få et leveringstidspunkt. Der forhåbentlig er i morgen den 23/12-2022

21 dicembre 2022

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse.

For at du forhåbentlig får en bedre oplevelse næste gang, så kan du på alle vores produkter se, hvor lang leveringstid der er. På dette produkt var det 6 hverdage. på trods af lidt ekstra tryk på alting her i julemåneden, modtog du pakken inden for de 6 hverdage. I forhold til kommunikationen, så tager vi det til os og ser på løsninger ift. hvordan vi kan sikre os, at vi undgår dette i fremtiden.

Mvh
Morten

Hej Liv,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at det tog lidt ekstra tid med din pakke, det skyldes en fejl hos vores leverandør. Vi har haft en dialog med dem og er kommet frem til en løsning, så vi ikke ender i denne situation igen. Jeg håber du blev glad for de ekstra ting jeg smed med i din bestilling.

Mvh
Morten

God Kundeservice

Sweeps har super mange varieret mærker i inden for kampsport udstyr. Det er det eneste sted jeg har kunne få fat på en Kingz-gi uden at betale en masse i fragt.

4 dicembre 2022