Dettagli dell'azienda

4. Fornitore di apparecchiature EFTPOS
  5. Servizio di trasferimento di denaro
  6. Servizio di pagamento

Scritti dall'azienda

Med Swedbank Pay får du en troværdig, kompatibel og kundeorienteret udbyder af betalingsløsninger, uanset om du har brug for en butiks- eller hjemmesideløsning. Vi tilbyder professionel rådgivning, formidling og supportering af skræddersyede betalingsløsninger, til danske virksomheder i alle størrelser. Med kontorer i hele Norden håndterer vi årligt 3 milliarder transaktioner og bidrager til succes for enkeltpersoner, virksomheder og lokalsamfund. Kontakt os på: +45 88 62 40 02 salg@swedbankpay.dk

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

ADVARSEL for jer der overvejer at bruge…

ADVARSEL for jer der overvejer at bruge Swedbank Pay!
Vi har været kunde hos Swedbank Pay siden 2014.
2 Virksomheder, 5 Indløsningsaftaler.

De er virkelig dygtige til at lave en aftale og præsentere noget der ligner en dans på roser.
MEN LAD DIG IKKE FALDE I DERES FÆLDE!

For så snart du er faldet godt tilpas og har haft dem som indløser i en periode. Så ændrer de pludselig og uden varsel dine %-satser på indløsning.
Dette skete for os for 3 år siden, hvor vi først ved efterfølgende tjek selv blev opmærksomme på at de havde ændret den aftale der var indgået.
OG hold nu op, det var en kamp at få dem til at tilkendegive at der var blevet lavet en fejl og rette op på det. Men det gjorde de, og alt blev bragt i orden igen, der blev også tilbagebetalt for meget opkrævet osv.
Alle var glade og vi tænkte så er der styr på tingene nu!

MEN NEJ! i 2024 forsøger Swedbank Pay nu en NY finte. Nemlig at der skal lægges minimumsgebyr på indløsning, Kr. 350,-
Dette opdager vi også først senere fordi det kun bliver varslet ved et nyhedsbrev(som det slet ikke er sikkert du er tilmeldt i første omgang. Som har "Unsubscribe headers" og derved ofte lander i modtagerens spammappe, eller givetvis aldrig modtaget) - Det anser Swedbank Pay dog som "godt nok" - Og det påhviler så dig som kunde at være klar over at de ændrer på gebyr og vilkår med minimal til ingen information fra Swedbank Pay.

Men så kan du tænke at 350,- jo er et OK beløb per virksomhed. Men det skal jo være lukrativ forretning for Swedbank Pay, så det er selvfølgelig 350,- PER indløsningsaftale, ikke per kundeforhold.
Så kan man tale om at være grådig.
Det betyder nemlig at en simpel indløsningsaftale nu har en årlig omkostning på 21.000,-, og så i øvrigt ikke engang med markedets bedste %-satser.

Og gæt hvem der nu igen kæmper med at finde nogen der rent faktisk vil tage ansvar hos Swedbank Pay. Det er i alt fald ikke nogen af dem vi har snakket med indtil nu.

De lover opfølgning. Men ingen vender retur. Vi rykker på skrift. Ingen svarer tilbage.
Vi ringer igen. Og får at vide at ingen har kigget på sagen men at man da nok skal tage det op.

De er her kun for at malke deres kunder når de med deres ekstremt dårlige kommunikation får listet en ændring igennem som har helt absurde omkostninger i et ellers meget konkurrencepræget marked.
OG tro ikke at de ikke er klar over at det er helt ude i hampen! Det er da kalkuleret!

Så vi ligger lige nu og smider 1750,- /md for en løsning andre indløsere tilbyder gratis med samme %-satser, eller billigere for en lav fee på de her 150-200kr/md

Og nåja. Jeg har selvfølgelig spurgt på et tilbud hos jer via et alias. Og de har I naturligvis tilbudt at lave den attraktive aftale uden månedsomkostninger....
HOLD DA OP HVOR ER DET EN DÅRLIG SMAG I MUNDEN.

Her kan man virkelig sige at de griner hele vejen til banken!

Fool me once, shame on you, fool me twice shame on me...

Jeg kan PÅ INGEN MÅDE anbefale Swedbank Pay!
Det er under al kritik at det er sådan man behandler sine langvarige kunder!
Et rent pump and dump scheme.

25 giugno 2025
Logo di Swedbank Pay Danmark

Risposta di Swedbank Pay Danmark

Kære Mike,

Tak for din feedback – vi er ærgerlige over at høre om din oplevelse.
Vi har fuld forståelse for din frustration og beklager, hvis vores kommunikation omkring ændringer har været utilstrækkelig og skabt forvirring.
Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Tak for en god samtale om sagen.

Anne Hansen
Swedbank Pay

Valutata 5 stelle su 5

Gode erfaringer med Swedbankpay

Vi har samarbejdet med Swedbankpay siden 2021 - de var klart den udbyder med de bedste priser og betingelser. Og det har vi ikke fortrudt!
Vi har ikke brugt deres kundeservice meget, men der har altid været god og hurtig hjælp.
Her i 2024 har vi valgt at flytte vores fysiske terminaler fra Verifone til Swedbankpay og det har indtil videre forløbet uden problemer.

16 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Nemme at komme i kontakt med og meget hjælpsomme. Desuden gode til at forklare processerne så alle kan forstå det.

Kæmpe anbefaling herfra, hvis du leder efter betalingsindløser til din virksomhed.

10 agosto 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più