De communicatie verliep wat minder goed door dat er wat problemen waren met de werk telefoon. Na alles uitgesproken te hebben super service gehad. Geld terug voor de retourneerde spullen en 2 shirts g... Leggi di più
Fijne en nette website, zeer overzichtelijk en alles is goed te vinden. Bij vragen krijg je een snelle reactie terug en wordt je goed geholpen. Mooie kleding en goede kwaliteit. Snelle levering en net... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Oplichterij en zwendel!!
Slechte service!! Sterker nog, géén service!! Nadat ik tientalle keren heb getracht Swanlife (Eigenaar Donny van Love Island, met die knot) te contacteren omdat ik mijn bestelling niet heb ontvangen kom ik erachter dat dit bedrijf (bijna) failliet is en zij ons allemaal aan het oplichten zijn. Schande!!!
Bestelling na 4 maanden nog niet geleverd en slechte communicatie!
Bestelling geplaatst 4 maanden geleden. Vervolgens niets meer van gehoord. Ook na verschillende keren te hebben gecontacteerd geen reactie gekregen tot begin dit jaar van de heer Donny Navajas himself (donsess op instagram) Deze jongen zou het 'regelen' de volgende dag. Nu bijna 3 weken later, niets geregeld en ook hij reageert niet meer. Kortom een stelletje oplichters plus klantvriendelijk my ass. Als mensen het de hard way willen leren voor een paar honderd euro, dan zal KARMA laten zien wat je verdient. Donny jongen, wat doe je jezelf aan? Succes met je leven.
Nooit ontvangen
Ik heb een bestelling geplaats, nooit ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn mail en er is geen telefoonnummer.
This brand is so addictive!!
I'm going to be honest... This brand is so ADDICTIVE!!! The design, the fabric, the cut...I was waiting for this type of quality for sooo long! I'm not gonna lie Swanlife is the first thing I wear when it comes out of the laundry!
Very good!!!!
Very good quality. Fast delivery! Would really recommend! 5+++ stars for me :)
2 maanden gewacht
Ik heb mijn shirt pas na 2 maanden gekregen en niemand reageerde op mijn mail die ik meerdere keren heb gestuurd
Na bijna 2 weken geen shirt ontvangen
Na bijna 2 weken geen shirt ontvangen. 2 mails, 2 contact formulieren en 2dm’s op insta. Geen contact te krijgen en geen reactie van hun.
Ik heb op 24 mei iets besteld
Ik heb op 24 mei iets besteld. Er wordt niet gereageerd via het contactformulier en er is nog niets binnen. Op Instagram ook geen reactie ontvangen :(

Risposta di Swanlife
Slechte service!
Onlangs twee tshirts besteld, deze zijn nooit geleverd. Nu proberen we al geruime tijd in contact te komen, maar helaas er wordt niet gereageerd. Niet via instagram, niet via contactformulier. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben!
Hele slechte service en zie vaker slechte communicatie voorbij komen in de revieuws, dus zal daar nooit meer bestellen!!

Risposta di Swanlife
Goede producten alleen wordt er niet…
Goede producten alleen wordt er niet gereageerd op vragen via mail, contactformulier of instagram.
Tof merk!
Vaak voorbij zien komen op Instagram en daarom direct besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit. Binnenkort weer bestellen :)
Mijn artikel teruggestuurd en via het…
Mijn artikel teruggestuurd en via het formulier een andere maat aangevraagd. Tot op heden niks vernomen hiervan. Artikel is op 23-8 aangekomen bij Swanlife.
Swanlife a new awesome brand
Mooie kledinglijn van zeer goede kwaliteit!
Ook qua leveringen erg goed en op tijd! Keep up the good work!!
Vriendelijk en meedenkend!
Snelle verzending en vriendelijk personeel, er was me iets niet helemaal duidelijk of ik had vragen betreft een outfit. Stonden ze me vriendelijk en netjes te woord!
TOP SERVICE EN KWALITEIT
Fijne en betrouwbare eigenaar.
Goede en snelle service.
Goede kwaliteit kleding.
Geen manier van doen
Ik heb een trui besteld van €75,- en krijg een andere trui van €60,-, dus dat is een behoorlijk verschil van €15,- en daar wordt tot op heden niets mee gedaan. En dat vind ik eigenlijk geen ster waard!
Beetje late verzending
Beetje late verzending. Had op een donderdag de bestelling geplaatst en werd op maandag verzonden. Had hier over nog een e-mail gestuurd, maar helaas geen reactie. Verder zijn de t-shirts van super kwaliteit en zou ik voor de shirts zeker het bedrijf aanraden!
Top service
Top service. Binnen 2 dagen in huis. Kwaliteit is super. Zeker een aanrader🔥
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.