Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Ringere kundeservice skal man lede længere efter. Købte 2 par børne-svømmebriller hvor det ene par fungerede fint mens det andet par blev ved med at få vand ind uagtet at der blev indstillet på a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Først synes jeg det er rigtig dyrt at…

Først synes jeg det er rigtig dyrt at tag i Køge svømmehal, Ud fra hvad andre koster som er langt bedre. Men generelt er der bare mange mennesker om får lidt badevand, nogen folk har heller ikke respekt for andre mennesker når de bader for man bliver bådet råbt af og truet af gamle mænd fordi man bader og springer fra kanten af, stille og roligt hvor man gerne må…

Og ikke nok med det så må det være meget urent sted da jeg fik en meget slem infektion efter jeg havde været der… så ikke et sted jeg sætter mine ben igen…

14 febbraio 2026

Kære Køge Svømmehal

Kære Køge Svømmehal
Jeg vil gerne dele en ubehagelig oplevelse, jeg havde hos jer mandag den 13. oktober 2025 omkring klokken 15.00, hvor jeg besøgte svømmehallen sammen med min 4-årige niece og min svigersøster.
Min niece har både autisme og ADHD, og hun udtrykker ofte sin glæde ved at råbe og grine højt. Under besøget blev vi mødt af en medarbejder ved navn Tina, som råbte af hende og skældte hende ud, selvom hun blot var glad. Jeg forsøgte roligt at forklare, at min niece har diagnoser, men oplevede ingen forståelse.
Senere blev vi bedt om at forlade boblebadet to gange. Først fordi det skulle renses, hvilket vi selvfølgelig accepterede, men kort efter igen uden nogen forklaring.
Jeg observerede i længere tid, at Tina generelt virkede sur, ikke var i børnehøjde og ofte skældte børnene ud. Flere andre forældre kommenterede det samme og nævnte, at de også har oplevet hende som sur og ikke børnevenlig.
Jeg synes, det er vigtigt, at personalet i en svømmehal, hvor der kommer mange børn, arbejder pædagogisk med tålmodighed, forståelse og venlighed. At skælde børn ud hjælper sjældent. Det er langt mere effektivt at forklare reglerne på en rolig, høflig og pædagogisk måde, så børnene føler sig trygge og respekterede.
Jeg håber, I vil tage denne henvendelse alvorligt og drøfte det internt, så alle børn og familier får en positiv oplevelse i Køge Svømmehal.

13 ottobre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Dyrt at besøge Køge svømmehal.

Jeg forstår virkelig ikke at det skal være så dyrt i Køge. Jeg er pensionist og kommer i tre svømmehaller med børnebørn,
Køge er næsten dobbelt så dyr som Værløse og Glostrup og det er skønne svømmehaller. I Avedøre kommer man gratis ind hvis man har pensionistkort.
Mvh karin

4 marzo 2025
Valutata 2 stelle su 5

Jeg var stamkunde her

Jeg er stamkunde her, og svømmer her dagligt, men idag torsdag aften skulle ikke være som alle andre dage, da jeg går ind til omklædningsrummet bliver jeg overfuset af nogle ældre kvinder der råber alt muligt. De ældre damer virker til at være racistiske og psykisk syge. Jeg vælger derfor at ignorerer dem og skifte hurtigt. På vej ud til svømmehallen fortæller jeg receptionisten om den her dårlige oplevelse, som var venlig og professionel og skrev min anmeldelse ned. Kort tid efter kommer en ældre kvindelig livredder mens jeg sidder ved kanten til svømmebanerne, og siger jeg ikke har vasket mig ordentligt et bestemt sted og ikke skal gå ind i hendes svømmehal tør, med en rigtig grim tone. Hun fortæller en kunde som har betalt for at være her og som er driv våd fra top til tå dette, det var fuldstændig tydeligt at jeg havde været i bad, da jeg endnu ikke var hoppet i vandet. Jeg var dybt forbavset over hendes kommentarer. Det var ren chikane og diskrimination. Hun henviser til at man kan tage et bad oppe, selvom det tydeligt jeg havde været i bad, hun påstod jeg ikke havde vasket mig ordentligt? selvom hun ikke var der, det var virkelig bare en bizar, grotesk, og grænseoverskridende oplevelse. Jeg var fuldstændig målløs. Det jeg oplevede kan ikke beskrives som andet end diskrimination og chikane. Hun var tydeligt konfliktopsøgende, ikke bare pga. det hun sagde der var dybt provokerende, virkelighedsfjernt, men også hendes tone var grim. Hun var tydeligt opsat på at gøre mig til syndebuk. Det var virkelig ubehageligt. Det ødelagde hele mit humør for resten af dagen. Nu går jeg også med frygten for at skulle møde den her konfliktopsøgende magtliderlige ældre kvindelig livredder igen.

ps: Denne ældre kvindelig livredder kom også med nogle små racistiske og nedladende bemærkninger som receptionisten er blevet gjort bekendt med. Hvis hun kan snakke sådan til en hvid kvinde der snakker flydende dansk så tør man ikke tænke på hvordan hun snakker og behandler folk med mørk hud som ikke har så meget sprog. De andre livredder var venlige og passede sig selv, har aldrig oplevet noget dårligt med dem.

13 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jeg skulle i dag have været i jeres…

Jeg skulle i dag have været i jeres svømmehal sammen med min datter på knap 2 og min søn der lige er blevet 8 år for 1 uge siden. Jeg skal til at betale hvor hende i skranten siger at min søn på 8 år ikke må komme med ind i dame omklædningen. Jeg siger til hende at jeg ikke er glad for at han skal gå alene ind i mande omklædningen hvorefter hun siger han kan gå med en mandelig livredder ind. Jeg synes det er under alt kritik at et barn på 8 ikke kan gå med ind i dame omklædningen og han kan gå med en fremmed mand ind og klæde om. I øvrigt var alle vores ting pakket i samme taske.
Jeg kan intet læse om dette på jeres hjemmeside og vil råde jer til at få det skrevet så andre ikke kommer til at stå i samme situation. Øv hvor er det trist vores planer i dag er gået i vasken pga dét.

26 gennaio 2025

Der var sperm i vandet.

Der var sperm i vandet.
En gammel mand på 70 stod og rykkede den af under vandet i boblebaddet, imens han stod og kiggede på nogle små piger lege. Herefter ejakulerede han ud over det hele, og jeg kommer aldrig i svømmehallen igen.

23 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Er rigtig glad for at komme i Køge…

Er rigtig glad for at komme i Køge svømmeland! Jeg kommer der to til tre gange om ugen og har gjort det i et par år. Der er altid rent og pænt, personalet er søde og imødekommende, faciliteterne er fine og der er mulighed for saunagus, motionshold, boblebad, rutchebane, baby-basin med mere. Prisen er til den lidt dyre side, men med et årskort er det meget rimeligt. Ind imellem er der lidt pres på og lidt fyldt i både omklædning og svømmebassin, men det kan times hvis man er lidt fleksibel.
Jeg vil klart anbefale stedet!

10 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Meget fin svømmehal.

Meget fin svømmehal som helt klart lever op til mine forventinger. Meget venligt og imødekommende personale, rene faciliteter og god mulighed for alle at svømme i det tempo, man nu er i stand til. Caféen har jeg ikke prøvet endnu, men det skal jeg nok nå.

13 ottobre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Ikke den bedste hygiejne og…

Ikke den bedste hygiejne og vedligeholdelse. Lille omklædningsrum. Uden føntørrer. Skabe med møntindkast og nøgle virker en smule forældet.

Livredderne var ikke særligt synlige?!

Jeg har ikke lyst til at komme igen.

11 febbraio 2023

Den dårligeste svømmehal nogensinde

Den dårligeste svømmehal nogensinde. Hold jer væk!!! Min datter på 5 år var i det bassin hvor der åbenbart stod 0-4 år som jeg havde overset. Vi var så i det bassin også kom der en grå håret kvinde over til os og spurgte min datter hvor gammel hun er imens hun gir min datter skæve øjne. Da jeg så sagde hun var 5 år, så sagde hun “ Kan i så gå op”. Til dig den grå håret ældre dame, du burde at skamme dig!!!

1 dicembre 2022

Dårligt af Køge Svømmeland

Desværre, Køge Svømmeland er blevet invandrebad hvor invandre fra øst-europa(polen og andre) og en anden etnisk herkomst må gerne går i bad med badetøj på. Også piger på 8-9 år, der krænker de andre ved at bade i badtøj. Og bryde reglerne og livredder gør intet ved dette. Der var også en man som urinede i bruseren i omklædningsrummet. Rigtigt dårlig hygiejne :/

16 novembre 2022

Dårligste kundeservice nogensinde

Sørg for Guds skyld for, aldrig at glemme noget i deres omklædningsrum - de donerer tøjet væk uden forudgående information!

Min søn glemte en jakke i deres omklædningsrum og jeg talte efterfølgende med en flink fyr i receptionen, som sørgede for at lægge den til afhentning.
Da min mand og søn tog ned for at hente den i går, blev de mødt af den mest afvisende og uforskammede medarbejder, som blot oplyste, at den var doneret væk til Røde Kors! 😡
Ingen af de 2 tidligere medarbejdere jeg på det tidspunkt havde været i kontakt med, havde gjort sig ulejlighed med at sige, tingene bliver doneret væk efter 14 dage.
Da jeg talte med selv samme medarbejder elendige medarbejder i dag, skældte han mig ud for at være længe om at hente jakken og sagde, de jo ikke var et opbevaringslager 😡 Meget nødtvunget fik jeg ham til at indrømme, at uanset hvad, så er det sgu ikke i orden at give andre folks ting væk uden at informere om det først.
Så hvis I har jeres ting kær, så glem dem aldrig i Køge Svømmeland - de giver dem væk!

6 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

KOMMER DER ALDRIG IGEN!!!

KOMMER DER ALDRIG IGEN!!!

Vi kommer en familie med 3 børn og bruger næsten 300 kr for at komme ind og bade. Først er der ikke familierum, som samtlige andre svømmehaller vi har prøvet har. Derefter kommer man ind til skabe, hvor der skal en ti’er i. Dette oplyses ingen steder før man går ind. Jeg må derfor satse og lade vores ting ligge inde i omklædningen hvor jeg henvender mig både i caféen og ved billetsalg og spørg om man må hæve en 10’ er til skabet, men får et blankt nej. MEGA DÅRLIG STiL!!! Hvorfor skal der overhoved bruges mønter i dagens Danmark, når mange andre har chip skabe og hvis man endelig skal benytte mønter, som de fleste ikke går rundt med længere, så venligst oplys det ved indgang! Kommer så ind og bader, hvor der er skimmelsvamp på badekanten. Mega klamt. Til sidst, når man så kommer ud, hvor der igen i samtlige andre svømmehaller er hårtørrer i omklædningen, så igen bliver man skuffet, for dette findes ikke her.
Valgte ikke at bruge penge på mad og spise her, da jeg simpelhen blev så skuffet over den service og må konstatere at her skal vi ikke komme igen.

6 giugno 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più