Två analyser av brunnsvatten från en-familjs fastigheter har gjort hos er detta år. Båda tester samlades in enligt instruktioner och avlämnades på anvisat inlämningsställe. På båda testresultat står... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Alltid lika trevliga när man ringer, Tydlig info om vad som ingår lätt att beställa på nätet och bra info om när leverans är gjord. Har använt dem flera gånger alltid lika nöjd
Tydlig instruktion följer med förpackningen för vattenprovet. Både hur det ska hanteras vid provtagningen och hur det ska skickas för analys. Mycket bra och viktigt att certifierat företag används f... Leggi di più
Bra utrustning för provtagning och leverans till laboratorium. Tydliga instruktioner om provtagning och leverans. Enkelt att lämna över till budfirman. Tydligt och detaljerat protokoll på provresultat... Leggi di più
Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Vi analyserar ditt dricksvatten!
Scritti dall'azienda

Säkra & snabba svar.

Midgårdsvägen 3, 97334, Luleå, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Köpte ett filter för att montera för egen brunn. Det står enkel montering på hemsidan, så jag ringde dem under flera samtal för att fråga om det går att installera på egen hand och hur jag då ska gå tillväga samt om jag behöver köpa till något mer. Två muttrar var allt jag fick veta att jag behövde köpa till. En av dem sa till och med att jag kunde ringe när jag skulle installera den för att få vägledning. Efter jag har beställt och ringer visade det sig att det absolut inte var något enkelt, jag verkade inte heller ens vara ihågkommen. Jag blir hänvisad till Dahl där jag står själv som privatperson bland rörmokare och försöker förstå mig på i samtalet vad de menar att jag behöver, samtidigt som det helt plötsligt kommer det fram att jag behöver köpa till betydligt mycket mer för att kunna montera den. De ger ett mycket trevligt bemötande, men jag kände mig dock totalt lurad av dem. Rekommenderas ej.
Mycket bra service och bemötande innan beställning, men även efter leverans, installation och nu ett år senare. Mycket nöjd med både multifilter och personalen. Hatten av för det arbete ni gör!
En bra information om vad analysen innehöll. Enbart siffror är svårt att förstå för en lekman.
Vid kontakt trevlig och hjälpsam personal
Tycker kanske att det tar lite väl lång tid både att få provflaskorna hemstickade och att få svar på proven
Helheten är annars bra
Det är jätte bra och jag tipsar andra att använda den för att minska risken av klorid.
Bra och hjälpsamma. Kunde svara på dom frågor jag hade samt justering jag fick lov att göra
Jag tycker att ni svarar snabbt och det är enkelt att ta själva testerna dvs bra instruktioner.
Har aldrig använt något annat företag så har inget att jämföra med, men allt var så smidigt med hanteringen av provet så jag kommer använda er även i fortsättningen
Med vänlig hälsning, Göran Theander
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.