Jag vill varna andra för Svenska Guld. Jag har lämnat in mitt guld men varken fått tillbaka det eller blivit utbetald. Företaget skickar ursäktsmejl om ”betalningsplaner” och ”likviditetsproblem”, m... Leggi di più
Har väntat i snart 1år på att få mina pengar. Då handlar det inte om något längre handlingstid som de själva skriver. Det är rent bedrägeri som detta företag sysslar med. Betala era kunder i skälig ti... Leggi di più
Fantastiskt! 👍🏼 Kollade runt bland aktörer i Sverige, Svenska Guld erbjöd överlägset bäst. Mailade och pratade med Max från kundsupporten och frågade om det var någon hake eller dolda avgifter men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det tog 5 arbetsdagar att få värderingen och 8 dagar efter det så var pengarna på kontot. Jag har varit lite orolig när jag läst dåliga recensioner och väntat på xxxxx kr Men har blivit meddelad... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Det finns så många andra guldföretag…
Det finns så många andra guldföretag som betalar inom nån minut värderingen är gjord. Har inte fått bet än från i juni. De luras och ljuger och hittar på ursäkter. Konstigt att jag ser vissa här som fått betalt medans vi är många som inte fått det. De är skyldig mig drygt 8000kr som de vägrar ge mig

De betalar inte
De betalar inte, va rädd om erat guld. jag skickade in i våras. Låt er inte luras av de som skriver gott om dem.
De säger att det inte finns personer med detta namn etc.
Jag har då bevis och kvitton m,m.
Jag kommer aldrig ge mig innan de har betalat om det så ska gå åratal.
Blir ARN och kronofogden nu då Polisen inte klarar av detta ärende.
Väldigt bra och snabb affär
Väldigt bra och snabb affär. Professionella och hjälpsamma i sin bemötande.
Max på kundtjänsten- riktig stjärna
Max på kundtjänsten- riktig stjärna!
Det gick bra, smidigt och snabbt! Fick även högsta priset på guld, andra aktörer ger mycket lägre.
Stor fet varning
Stor fet varning, utlovas varken utbetalnings tid eller pris som är på hemsidan

Risposta di svenskaguld.se
Good price and very good comunication
Bra!
Bra, enkelt och bra service är upplevelsen jag fått. Ska använda dem igen
VARNING
VILL DU HA SNABB UTBETALNING VÄLJ ANNAT FÖRETAG. Jag har väntat i ÖVER 1 ÅR och ännu inte fått några pengar! Men enligt otaliga mailkontakter under året så kommer de "snart". Vi har nog väldigt skilda definitioner av vad "snart" innebär...
Fruktansvärt bra bemötande
Fruktansvärt bra bemötande.
Sätter verkligen kundens behov först.
Verkligen jätte bra jobb från deras sida.
Skicka inte erat guld till detta bolag…
Skicka inte erat guld till detta bolag om ni vill vara säkra på att få betalt i rimlig tid
Jag skickade in mitt guld till detta bolag i somras. Några dagar senare fick jag ett kvitto på min försäljning till dem.
Sedan hände INGENTING.
9 gånger av 10 så svarar de inte på mailen jag skickar och de få svar man får är extremt knapphändiga och där de inte kan utlova något datum när pengarna kan tänkas komma. De var sluga nog att inte svara alls förrän 2 veckor hade gått och då hävdar de att jag heller inte kan få tillbaka mitt guld. Den så kallade ångerrätten gäller för övrigt från det du BESTÄLLT kuvertet. Detta företag är inte seriöst och bör avlägsnas från marknaden snarast möjligt.
Uppdatering 27/10. Jag fick betalt för det guld jag skickat in efter 6 veckor och de justerade priset till det nya guldpriset som gått upp under väntetiden. Företaget gjorde med andra ord rätt för sig TILL SLUT. Jag önskar ändå ingen att vara med om den oro jag kände när jag inte fick betalt och heller inga tydliga besked om när jag skulle få betalt. Skicka erat guld till andra seriösa aktörer istället. Där fick jag betalt 5 min efter att jag sagt OK till värderingen.
Välj annat företag- här får du inget utbetalt!
Vill du sälja ditt guld så välj ett annat företag. Bara problem! Skickade in i våras, och trots otaliga mail och påpekanden så får jag inget utbetalt. Jag är tyvärr inte den enda då jag har fått kontakt med flera av deras kunder. Och alla nya positiva omdömen från de som fått pengar så snabbt kan man ju fundera över.
2024-11-19 Då svarar jag på ert inlägg. Har kontaktat er via kundtjänst otaliga gånger och nu får jag inte ens svar. Jag är inte heller den enda som inte fått betalt. Jag skickar till er kundtjänst igen då, så hoppas jag ni betalar ut. Vet inte varför jag måste ”ge mig till känna”? Alla uppgifter har ni. /Marie

Superbra🌟🌟🌟🌟🌟
Det självklara valet vid guldhandel.
Väldigt nöjd med Svenska Guld, snabb utbetalning, dagsaktuell kurs och smidiga på alla sätt.
Tog sin lilla tid men blev väldigt nöjd…
Tog sin lilla tid men blev väldigt nöjd med värderingen. Klart högst betalt av alla kah tittat på. Vänlig kundtjänst gav extra plus.
Svenska Guld
Hi!
Jag vill värdera och sälja mitt Guld hos Svenska Guld.
Jag ångrade efter åt. Tänkte att istället sälja köpa nya smycken mot gamla. De returns tillbaka Guld. Avstå att ta värdering avgift och plus frakt retur, ungefär 1000 kr jag räknade. De hade tålamod och under hela processen De kontaktat mig.
Bra bemötande.
Bra service.
Rekommendera stark.
Fick jättebra betalt för guldet jag…
Fick jättebra betalt för guldet jag skickade in!
Snabb återkoppling och utbetalning!
Snabb handläggning.
Snabb handläggning.
Sände mitt guldbrev 16/10 och pengar på mitt konto
19/10. Fick fortlöpande info om vad som pågick med
min guldförsändelse.
Deras guldpris som finns på deras hemsida gäller från
första grammet , till skillnad från en del andra som betalar sitt pris om du sänder över 30 gr t.e.x.
Vill ni ha snabb handläggning och ett högt guldpris
ska ni sända erat guld till Svenska Guld.
En mycket nöjd Ingemar
Bra betalt från första grammet
Bra betalt från första grammet. Andra företag jag kollade på betalade mycket mindre om man bara hade lite guld att sälja.
Det gick snabbt och smidigt och jag…
Det gick snabbt och smidigt och jag fick pengarna på mitt konto innom ett par dagar.
ABSOLUT VÄRSTA BLUFFEN!
ABSOLUT VÄRSTA BLUFFEN!
Snälla! Gör inte som vi andra ärliga människor och skicka ditt guld hit.. skickade in i april-24, har inte fått betalt än. Har fått många mail med försäkran om att pengarna kommer, - de har skickats mm mm. Jag har skickat till Kronofogden där de bestrider då de inte har någon skuld till mig enligt VD:n
Har nu skickat till domstol och hoppas på ett bra utfall. Som för mig är solklart redan! Han har flera domar i domstol, flera anmälningar hos almännareklamationsnämmden, Konsumentverket, förekommer på Flashback, listan är lång!
Det kan väl inte bli mer tydligt än så här att man INTE ska skicka sitt guld hit!!