Jag vill varna andra för Svenska Guld. Jag har lämnat in mitt guld men varken fått tillbaka det eller blivit utbetald. Företaget skickar ursäktsmejl om ”betalningsplaner” och ”likviditetsproblem”, m... Leggi di più
Har väntat i snart 1år på att få mina pengar. Då handlar det inte om något längre handlingstid som de själva skriver. Det är rent bedrägeri som detta företag sysslar med. Betala era kunder i skälig ti... Leggi di più
Fantastiskt! 👍🏼 Kollade runt bland aktörer i Sverige, Svenska Guld erbjöd överlägset bäst. Mailade och pratade med Max från kundsupporten och frågade om det var någon hake eller dolda avgifter men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det tog 5 arbetsdagar att få värderingen och 8 dagar efter det så var pengarna på kontot. Jag har varit lite orolig när jag läst dåliga recensioner och väntat på xxxxx kr Men har blivit meddelad... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
30% mer betalt
Min upplevelse var bra. Tog först mitt guld till en guldhandlare som var runt hörnan men värdering var mycket lägre. Hos Svenska Guld fick jag 30% mer för mitt guld. Väldigt nöjd
Det tog 5 arbetsdagar att få…
Men har blivit meddelad på mail och telefon att pengarna kommer att jag behöver inte känna mig orolig.
Och allt som sagts till mig har svenska guld hållit.
Och som dom skriver så har dom mycket ordrar just nu.
Tack svenska guld och personal!
Lång handläggningstid-dålig kommunikation
Lämnade in smycken till försäljning och fick snabbt ett kvitto på värderingen och summan.
Detta var i slutet på januari 2025.
Idag är det den 17 mars och jag har ännu ej fått betalt för min försäljning.
Har skickat flera mail som endast besvarats med ett automatiskt genererat mail som säger att de har långa handläggningstider men att de svarar inom 24 timmar vilket inte sker.
Försöker ringa företaget men blir oftast bortkopplad utan att någon svarar. Endast ett samtal har besvarats och den som svarar håller med om att handläggningstiden för betalning varit orimligt lång.
Skickar återigen mail och frågar vad som händer då jag inte kommer fram på telefon.
Detta mail besvaras och jag informeras om att utbetalningarna görs i turordning……
Ps. Efter att mitt omdöme publicerades på Trustpilot så fick jag mycket snabbt kontakt med företaget som både ringde och skickade e-post.
Fick tala med företagets VD och dagen efter fick jag min utbetalning.
Så efter en del väntan så är jag nöjd och har fått bra betalt för mitt guld.
Friendly and professional!
Hade en väldigt bra upplevelse
Hade en väldigt bra upplevelse med Svenska Guld. Jag skickade in mitt guld och det gick som förväntat. Skulle rekommendera dem om du vill ha bäst betalt på marknaden.

Risposta di svenskaguld.se
Skickade in i december 2024 har inte…
Tog lite tid men fick betalt pluss kompensation för sen utbetalning. Bra löst

Allting är super
Allting är super. Kan inte beskriva det på ett bättre sätt än 5-stjärnor och riktigt bra jobbat!!

It was professional
It was professional, easy and fast. Also good information so I recommend Guldbrev.se
Mycket smidigt att ha att göra med!
Snabb hantering och tydlig kommunikation. Ett misstag jag hade gjort vid inskick kunde snabbt korrigeras via deras kundservice, vilka även ringde för att bekräfta när ärendet var löst.

Enkelt och smidigt.
Enkelt att beställa kuvert och sen bara följa instruktionerna och sedan lämna in det rekommenderade brevet. Värdering och utbetalning väldigt fort.

Risposta di svenskaguld.se
Jag lämnade in smycken i mars 2024 och…
Jag lämnade in smycken i mars 2024 och blev lovad snabb betalning. Det blev inte så. Flera gånger växlade jag mejl med VD:n som sade pengarna kommer snart. Det gjorde dom inte. De hade fått förhinder.
Jag engagerade Kronofogden. Till slut fick jag ett samtal från VD:n som sade att pengarna skulle betalas ut inom ett dygn. Pengarna kom.
Efter de samtal jag har haft med VD:n fick jag intrycket av att han var seriös samtidigt som pengarna uteblev.
Efter att jag har fått min betalning har jag fått mejl av VD:n som bad om ursäkt och förklarade att det blev inte som han hade hoppats eller önskat med betalningen.
Jag har fått mina pengar. Jag är nöjd med resultet men det tog 9 månader.
Jag önskar endast det bästa till företaget. Alla kan hamna i knepiga situationer.
Överlägset bäst pris för guldet i…
Överlägset bäst pris för guldet i marknaden just nu.
Snabb återkoppling gällande värdering och svarar snabbt på frågor!

Trevlig bemötande via tfn
Trevlig bemötande via tfn. Utbetalning inom 1 vecka. Bra betalt!

Jag har fått betalt
Idag 21/2 2025 har jag fått betalt enligt värderingen/kvittot i november 2024. Bra pris men en lång väntan.

Rekommenderar
Bra kundtjänst och fick överraskande bra betalt. Rekommenderar.
Väldigt bra betalt
Svenska guld
Handläggningstid på 2 månader i mitt fall. Bra guldpris men kundtjänsten kunde inte svara på frågan när betalningen ska ske som gjorde mig väldigt nervös då jag önskade klar besked från dag ett.