Jeg har vundet et par auktioner, og har desværre oplevet et meget lavt serviceniveau hos Svendborg auktioner. Jeg benytter mig af andre huse fremadrettet!

Købte Royal porcelæn på auktion, havde været på eftersyn. Men der var revner og limet hank i to sovsekander. De skriver intet i katalog og net om 1. eller 2.-3.sort. Den ungemand der udleverer tin... Leggi di più

Sendte før auktion en lang liste med kommissionsbud for over kr. 15.000. Men fordi Svendborg Auktioner ikke har personale nok, gad de ikke tilgodese min forhåndsbud. Efterfølgende kunne jeg se,... Leggi di più

Jeg vandt 2 auktioner via Invaluable app, da jeg vil afhente, lever det ene lot ikke op til forventningen omkring stand. Svendborg Auktioner, acceptere at annullere handlen, selvom de ikke er f... Leggi di più

2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,9

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super god service

Super god service , købte et par guld øreringe online som jeg skulle have hjem sendt , ikke nogle problemer i det betalte 100 kr i Porto og modtog dem 3 dage senere .

12 giugno 2019

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk
Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma.. Jeg ringer dem og laver en aftale men de er total ligeglade og køre sit eget løb uden og tænke på kunderne..

Hold jeg langt væk

3 giugno 2019

Ikke til at stole på?

Jeg har fået vurderet flere ting hos Svendborg Auktioner og ALT hvad de har vurderet er cirka til den halve pris eller endnu mindre end andre auktionshuse. Jeg brug dem ALDRIG mere.

25 marzo 2019

Frarøve fortrydelsesretten!

Vedrørende Fortrydelsesretten!
Jeg havde budt på en genstand hos Svendborg Auktioner/Indvaluable som jeg efterfølgende fortrød, rettidigt. Gjorde dem skriftligt bekendt med min afgørelse om fortrydelsen via email.
Det var altså et online fjernbud.
Det skulle jeg åbenbart ikke have gjort. Jeg modtog en mail hvor de påstod at jeg ikke kunne fortryde og skulle bare se og for betalt. De påstod også at de ikke var et almindeligt auktionshus og derfor gjaldt købslovgivningen/fortrydelsesretten ikke for dem, de havde et sær aftale med justitsministeriet mener jeg nok det var!
De fortsætter stadigvæk med at true mig med retslig inkasso og registrere mig som dårlig betaler.
Jeg har oveni købet sendt dem et uddrag af Ombudsmanden syn og konklusioner ang. danske auktionshuse.

26 giugno 2018

Svendborg auktioner

De skriver intet i katalog og net om 1. eller 2.-3.sort.
Den ungemand der udleverer tingene, kendte ikke forskel på de forskellige typer porcelæn, og var temmelig ugidelig.

Lis K.h.

4 giugno 2018

Tillægger 50% af købsprisen for forsendelse 😡

Købte i søndags en ring hos Svendborg auktioner, hammerslagspris 500kr. Jeg ringede i dag for at spørge om den kunne sendes til mig. Det ville de gerne. Da jeg spurgte efter prisen oplystes, at det koster 250kr i forsendelse. Der er ikke taget hensyn til ringens pris og størrelse og forbrug at tid til at putte ringen i en kuvert og sætte et frimærke på. Svendborg auktioner har lige fået en kunde mindre.

29 maggio 2018

Ros til Svendborg Auktionerne.

Jeg har indleveret og fået solgt varer på SA.
Svendborg auktionerne skilter ikke med at være eksperter i hverken det ene eller det andet.
Jeg syntes den store fordel er, at de ikke forærer tingene væk ,men
starter med halvdelen af vurderingssummen .Mere fair kan det vel ikke være. Til forskel fra ren netauktion bliver tingene vist og solgt live,
Det er vel den bedst tænkelige måde at få solgt sine ting på.
JEG KAN KUN ANBEFALE ALLE JER DER ER TILFREDSE AT BAKKE OP
Jørgen von Friis Rask

22 agosto 2016

Seriøsitet

Jeg var byder på en figur fra Dahl Jensen som var 2 sortering ifølge katalog. Da jeg havde købt den for 700,- kr. ( vurdering ) 1.000,- kr. troede jeg at jeg havde gjort et godt køb, og tjekkede på nettet da jeg kom hjem. Det var så en 3 sortering. Jeg henvendte mig til ejeren angående dette, og fik at vide at de var meget omhyggelige når de lavede kataloger. Jeg ved godt jeg kunne have tjekket det i hallen, men det havde ikke ændret på noget da jeg ikke kender stempler/ridser i bunden. Jeg gik ud fra et firma, som så gerne vil ses på TV og bruger meget tid på Tv under auktionerne, var kendt med disse opmærkninger, men pas på, det er ikke tilfældet. Jeg fik også tilbudt at sætte figuren på auktion igen, hvilket jeg afslog da prisen jo nok ikke ville stige i forhold til at være en nærmest værdiløs ting, og jeg sagde også nej tak til tilbuddet om at få gebyret tilbage, men gjorde ejeren opmærksom på at jeg ville lade det være op til hans samvittighed, og jeg har ikke fået nogen penge.
3 timer senere sidder jeg i salen på samme plads og gør klar til at byde på noget sølvtøj, som er vurderet til 4.000,- kr. Der bliver spurgt fra auktionarius henvendt til pulten med kommisionsbud, hvad der skal startes med. De siger 3.000,- kr. og det tager auktionarius så som sidste bud, uden at kigge rundt i salen, hvor jeg sidder og vifter med mit budskilt, men auktionarius kigger slet ikke rundt, men lukker buddet på kommisionsbuddet, uden at spørge om der er andre, eller sige første, anden og tredje gang. Jeg forsøger at gøre opmærksom på at jeg faktisk bød, men får bare at vide at jeg kunne råbe noget højere. Under auktionerne gøres der ellers opmærksom på at den bedste måde at byde på er at vifte med byderkort, hvilket man så ikke ser efter fra auktionarius.
Ved henvendelse til ejer kommer beskeden så, at man altid forsøger at få højeste pris til kunden der har indleveret, hvilket min historie vist modsiger. Det er efterhånden blevet mere interessant om kaffen er god oppe hos Leif, eller om de rigtige " venner " nu er blevet budt velkommen fra scenen, og om der nu er TV på. Kommisionsbud er blevet vigtigere end bud fra salen. Det begrundes også at salen er stor så det er svært for dem at følge med fra scenen, hvilket ikke var et problem da jeg købte den anden vare. Når ejeren så samtidig står lige bag mig, da auktionarius undlader at kigge efter bud fra salen, og har det morsomt da jeg rejser mig og forlader auktionen, kan man da konkluderer at han har haft en sjov dag, dog på andres bekostning. En kunde der ikke får penge nok for indleveret vare og en anden kunde der ikke får chancen for at byde på en vare, man har ventet 3 timer på.
Vi må håbe for auktionen at de kan overleve Tv programmerne og de " venner " man tager sig af i huset, da det er det vigtigste og så kommisionsbud.

29 agosto 2015

Under lavmålet

Sendte før auktion en lang liste med kommissionsbud for over kr. 15.000.
Efterfølgende kunne jeg se, at mine bud var langt højere end de hammerslag der blev noteret under auktionen.
Jeg siger bare stakkels de kunder der indleverede til auktionen, de får ikke den pris deres varer er værd.
Find i stedet en auktion som varetager kunders forventninger; nemlig højeste bud.
Svendborg auktioner er fuldstændig ligeglade med deres kunder, bare de selv kommer i TV.

19 ottobre 2014

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito