Valutata 5 stelle su 5

Jag genomgick en ADHD-utredning via Sveapsykologerna och kan varmt rekommendera det. Processen var smidig med korta(/obefintliga) väntetider. Själva utredningen kändes väldigt noggrann och välgrundad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har så mycket att tacka Alina för och kan varmt rekommendera att gå till henne! Jätte bra bemötande, snabb och tydligt utredning som gett mig mycket större förståelse för mig själv.. Alina har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gjorde min ADHD utredning hos Sveapsykologerna. Otroligt serviceinriktade - snabb och smidig utredning. Mycket bra personal. Går du i tankarna på att göra en utredning? Kontakta Sveapsykologerna - rek... Leggi di più

4,4

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Rekommenderas helhjärtat!

Otroligt humant och proffsigt bemötande av mitt ärende! Från första kontakt till att slutligen landa i en diagnos jag upplever som väldigt rimlig, jag har blivit hörd och tolkad på rätt sätt. Jag vill slå ett extra slag för David som var min första kontakt och som svarat snabbt och utförligt på mina frågor under resans gång. Rekommenderar starkt Sveapsykologerna!

4 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hade en konsultation och blev tydligt…

Hade en konsultation och blev tydligt direkt att personalen inte har breda kunskaper och gav ett väldigt oseriöst intryck då de bara vill ”kränga” medicin till folk. Rekommenderar verkligen inte. Vet inte om jag hade otur med personalen men jag hoppas verkligen detta inte är deras företagskultur.

5 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Professionellt och empatiskt bemötande genom hela processen!

Min dotter har nu genomgått en ADD-utredning, och vi har känt oss både lyssnade och förstådda genom hela processen.
Det har varit en lättnad att äntligen få klarhet, och vi är väldigt tacksamma för det professionella och respektfulla bemötandet vi har fått.

Jag vill rikta ett stort och varmt tack till David som har verkligen visat ett genuint engagemang, och det uppskattar vi så mycket.
Jag ger dig mina allra varmaste rekommendationer – både som psykolog och medmänniska.

Tack Sveapsykologerna för att ni gör skillnad.

4 giugno 2025

Så nöjd med allt

Så nöjd med allt! Från start till slut och även efter! Helt otroliga. Jag hade Alina och Antonja och är så tacksam och nöjd över dom😊

12 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Utredning hos Alina (Västerås)

Jag träffade Alina för en utredning i Västerås. Hade en väldigt bra upplevelse, otroligt duktig psykolog som verkligen hjälper dig hitta rätt, lätt att komma överens med och mycket förstående.

Kort: Rekommenderar starkt, väldigt mottagande, så länge du själv vill hjälpa dig själv.

9 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Supernöjd med goda resultat efter bara…

Supernöjd med goda resultat efter bara några tillfällen. Psykologen (Alina) är lätt att komma i kontakt med mellan besök och ger extra av sin tid där behov finns, det vill säga ingen stress om det drar över lite på tiden vid besök.Hon är trevlig, lugn och förtroendeingivande.

30 marzo 2025

Mycket nöjd

Jättenöjd med Gonnie och Henrik Eriksson som genomförde min ADHD-utredning. Mycket trevliga, tillmötesgående och professionella. Kan verkligen rekommendera!

3 febbraio 2025

Autism diagnostics by Gonnie

I was investigated by Gonnie for autism, and I was impressed by how professional she is. Every detail that I described was taken into account and she was quite good at explaining everything and very clear and direct. I knew I could trust her from the very beginning. Thank you very much for your help, I would recommend you!

14 gennaio 2025

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Rekommenderar att ni läser Psykologtidningens och ETCs granskning av företaget innan ni bestämmer er att anlita dem. Akta er!

23 gennaio 2025
Logo di Sveapsykologerna

Risposta di Sveapsykologerna

Vi beklagar att du har den uppfattningen. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet och transparens i vårt arbete. Om du har haft en personlig erfarenhet av oss som du är missnöjd med, får du gärna kontakta oss direkt så att vi kan förstå och hantera dina synpunkter på ett konstruktivt sätt.

Sveapsykologerna

Valutata 5 stelle su 5

Vände mig till Davids mottagning för…

Vände mig till Davids mottagning för ADHD utredning och fick utredning gjord av psykologen Gonnie och Psykiatriker Henrik. Hela processen gick väldigt smidigt och bemötandet var väldigt professionellt och ödmjukt. Kändes tryggt och det utfördes väldigt noggrant. Då min situation var väldigt akut och landstinget hade gett mig en väntetid på 3 år är jag väldigt tacksam för möjlighet att få hjälp och genomförande av utredning på knappt en månad. Rekommenderar om man söker efter en smidig, ordentlig och professionell bemötande, tack!

23 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Positivt

Proffsigt, och snabb process. Jag hade en bild om lite mer "personlig utvärdering" men förstår att man har en generell utgångspunkt med samma frågor för alla.

Trevliga, proffsiga och kan rekommendera dem!

9 dicembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più