Sveapanelen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Nu kom dagen då man skulle bli totalt grund lurad. Man köper en produkt i förhoppningen om en bra cashback men jag får inte ens 1% i cashback (fick ca 0.6% vilket motsvarande ca 15.5kr). Nu i efterhan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har använt Sveapanelen ett tag nu och är jättenöjd. Det är ett enkelt sätt att tjäna en extra slant på, och framför allt känns tjänsten seriös. Jag hade nyligen ett ärende där en belöning från e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bäst i Sverige av en anledning, snabbast utbetalning och bästa kundservicen, det har strulat innan för mig och kundservicen är väldigt snälla och förstående och betalade ut mig även när dem inte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I am losing because this company tells me that there is a glitch between them and the game that I'm playing. Therefore they are not holding themselves responsible for paying out the payouts or for mon... Leggi di più

1. Esperto in ricerche di mercato
  2. Servizio di Affiliate Marketing

Scritti dall'azienda

Sveapanelen är en app där du tjänar pengar snabbt och enkelt genom att spela mobilspel och göra undersökningar. Alla betalningar betalas ut direkt till ditt konto via swish. Appen är helt gratis att använda och det finns inga dolda avgifter.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

134 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

89 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

SERIÖS PANEL!!

En panel som fungerar som den ska, om det blir fel på enkäterna så mailar man bara kundsupport så lägger de till pengarna manuellt. Bra att man kan swisha sina intjänade pengar direkt till sitt bankkonto. En av de bättre panelerna!!

15 settembre 2025

Tack snälla Lasse för ditt omdöme! Vi är glada att du gillar appen 💛

Roligt och enkelt

Ett roligt sätt att tjäna lite extra pengar , både på enkäterna och spelen . Behöver du hjälp har de en underbar kundtjänst som hjälper till .

11 settembre 2025

Risposta di Sveapanelen

Tack snälla för ditt omdöde!

Valutata 1 stelle su 5

Tjänade 3 kr på en timme av att fylla i…

Tjänade 3 kr på en timme av att fylla i enkäter. Ofta blir man utkickad efter att ha fyllt i många svar och slösat många minuter. Kom ihåg att de som gör enkäterna fortfarande får användbara data, men du blir blåst på de små pengar som de låtsades erbjuda.

Risposta di Sveapanelen

Vi beklagar verkligen att ersättningen upplevs som låg och att enkäterna ibland tar längre tid än beräknat. Ersättningen betalas alltid ut direkt, men vi vill gärna hjälpa dig vidare – hör gärna av dig till vår support så kan vi titta närmare på det tillsammans 💛: Help@sveapanelen.se

Över förväntan

Bra sätt att tjäna lite extra pengar. Jätte bra och trevlig kundtjänst. Har en bra lösning om en enkät kastar ut en eller inte fungerar och hjälper till att lösa och ersätta det.

Risposta di Sveapanelen

Tack snälla för dina fina ord Linnea, det betyder mycket. Vi är jätteglada att du gillar SveaPanelen!😊

Valutata 5 stelle su 5

Man får verkligen belöningen Swishad…

Man får verkligen belöningen Swishad till sig och det gäller både för undersökningar och mobilspel.
Det är bara att ta ut vad du vunnit så får man det direkt på kontot.

Risposta di Sveapanelen

Tack snälla för din fina recension! Vi är jätteglada att du gillar sveapanelen 💛

Valutata 4 stelle su 5

5 stjärnor för service då jag alltid…

5 stjärnor för service då jag alltid fått snabb respons och hjälp när jag haft problem.
Lite för mkt reklam på vissa spel o lite för dålig utdelning på en del. Men i stort sett bra spel o kul att få lite utdelning för all dötid som finns när man åker kommunalt.
Undersökningar ger jag inte många stjärnor till. Funkar bra på de som bara ger under 5kr typ. På försök vid större utdelningar så har jag alltid blivit ”utkastad” efter 10-20 min vilket jag inte gör om

22 agosto 2025

Risposta di Sveapanelen

Tack snälla för din recension och din feedback! Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra appen och spelen, och självklart ska du inte bli utkastad. Om du har fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport på: Help@sveapanelen.se 💛

Valutata 5 stelle su 5

När det blev knas med utbetalning

När det blev knas med utbetalning, så hörde jag av mig till Sveapanelen och dem åtgärdade problemet snabbt och smidigt. Får dock väldigt lite enkäter och svara på, därför det är roligare att spela spelen man tjänar pengar på istället 😄

5 agosto 2025

Risposta di Sveapanelen

Tack snälla för din recension och feedback! 💛

Suverän support

Jag anser att spelen är ganska bra. Dock lite väl mkt reklam. Enkäterna med låg utdelning funkar nästan alltid. Dvs dem med ersättning under 4 kr, övriga stängs ner för mig. Kan vara beroende på att jag är arbetslös med låg månads ersättning. I annat fall funkar det bra och dem har mkt bra support.

4 agosto 2025

Risposta di Sveapanelen

Tack så mycket för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi arbetar löpande med att förbättra både spelen, enkäterna och reklamupplevelsen. Det ska självklart fungera för alla, oavsett situation. Om du vill får du gärna kontakta vår kundsupport på help@sveapanelen.se
så kan vi titta närmare på det tillsammans 💛

Valutata 5 stelle su 5

Behöver man vara orolig åh uppge bank…

Behöver man vara orolig åh uppge bank idé

16 luglio 2025

Risposta di Sveapanelen

Tack för din fråga! Vi använder alltid BankID som en säkerhetskontroll för att garantera trygghet och korrekt hantering. 💛

Bluff

Det här appen är scam för att jag hade pengar att ta ut men det gick fel och jag försökte många gånger. Sen såg jag att jag har 0.00kr på min sveapanelen konto och kollade historia och ser jag att jag har tagit ut pengarna. Men jag fick inga pengar via swish till min bank. Det skulle skickas med en gång stod det?!Jag har kontakt kundtjänst, men ingen svarar.

25 giugno 2025

Risposta di Sveapanelen

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har haft problem med ditt uttag – så ska det självklart inte vara. Vi vill försäkra dig om att vi alltid betalar ut pengar via Swish. Vi svarar alltid på mejl, så dubbelkolla gärna att vårt svar inte fastnat i din skräppost. Hör gärna av dig igen till help@sveapanelen.se så kan vi titta närmare på ditt ärende och lösa det så snabbt som möjligt 💛

Älskar appen

Älskar appen. Ibalnd får man tyvärr inte pengar för en undersökning specilt dom som betlat bättre så de lite synd annars jätte bra verkligen

27 giugno 2025

Risposta di Sveapanelen

Tack snälla för din fina recension, vad roligt att du gillar appen! 💙 Vi förstår att det kan kännas tråkigt när enkäter ibland inte ger ersättning, särskilt de med högre belopp. Vi arbetar hela tiden på att förbättra detta och hoppas du fortsätter uppskatta appen framöver. Om du har fler frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till vår kundtjänst: help@sveapanelen.se

Bra service

Ett sätt att tjäna lite extra pengar. Bra service vid kontakt. Självklart finns det krav i överensstämmelse med olika aktörer kring hur att tjäna pengar via undersökningar eller igenom att spela spel.
Kunde varit 5 stjärnor men för mig når de ej helt dit, eller jo i service men bedömer appen i stort

26 maggio 2025

Nöjd

Riktigt bra app som funkar klockrent. Liknande appar har krångliga uttag medans SveaPanelen betalar ut direkt på Swish! 10/10

23 maggio 2025

Risposta di Sveapanelen

Tack snälla för din fina recension! Vi är jätteglada att du gillar sveapanelen :)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più