Suzannekuit Recensioni

Dettagli dell'azienda

1. Life Coach
  2. Casa editrice

Scritti dall'azienda

SCHRIJFSTER VAN LEVENSVONK Een ode aan een jong overlijden, rouw en de Levensvonk die in alles wat er is aanwezig blijft. Een boek wat je een beleving geeft van de dagelijkse realiteit van rouw in een jong gezin, en de oerkracht van een ziel die opnieuw de verbinding met het leven wil maken. Norah is zes maanden zwanger van hun vierde kindje wanneer haar man Joris overlijdt. Zijn dood breekt haar open. Ook de beschermingsmechanismen die ze als kind heeft opgebouwd worden open gebroken en nodigen haar uit werkelijk te voelen. De natuur blijkt haar kompas in het pad wat ze te gaan heeft met zichzelf en hun gezin. Laat Levensvonk je raken en je laten beseffen dat ook jouw levensverhaal een verhaal van bekrachtiging mag worden. PAD VAN HEALING Sjamanisme deelt de wijsheid van de natuurvolkeren. Zij hebben een diep besef van hoe wij één zijn met natuur, hoe die onderlinge verbondenheid ons kan helpen om te leven vanuit onze eigen essentie. Hoe we onszelf weer ruimte mogen geven om die waarheid van wie we werkelijk zijn te ontdekken en belichamen voorbij alle verhalen die we over onszelf en ons leven zijn gaan geloven. In de healingsessies werken we elke keer met de intentie die jij voor dat moment voelt. We stemmen af op wat de wijsheid van jou lichaam hierover vertelt. In de healingsessie maken we verbinding met de wortel van de pijn of blokkade. Daar begint de heling. Als je jouw Pad van Healing aan gaat is het belangrijk dat je echt de commitment voelt je hiervoor te openen. Om er bij te blijven. Het zal confronterend zijn af en toe, maar ook zo diep helend. Ik heb werkelijk mogen ervaren dat in mijn diepste pijn mijn grootste kracht en medicijn ligt. Dat gun ik iedereen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Levensvonk is een diepgaand en…

Levensvonk is een diepgaand en verrijkend boek waarin Suzanne je meeneemt langs alle lagen van verlies, rouw en levenskracht. Op een pure, eerlijke en kwetsbare manier beschrijft ze niet alleen hoe diep verdriet en leegte zich keer op keer aandienen, maar ook hoe juist het volledig toelaten daarvan de weg opent naar hernieuwde levenskracht.

Door haar eigen reis zo oprecht onder woorden te brengen, laat Suzanne zien dat er geen quick fix is voor rouw en verdriet maar dat zuivere heling ontstaat wanneer alles gevoeld mag worden. Levensvonk maakt voelbaar dat leven en dood, verlies en liefde, verdriet en levenskracht onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

29 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Kwetsbaar, krachtig en diep rakend

Wat een prachtig boek om te lezen. De kwetsbaarheid, maar tegelijkertijd ook de kracht spat van de pagina´s af. Suzanne neemt je mee door het diepe verdriet dat zij en haar kinderen hadden na het overlijden van haar man. Een bijzondere reis naar binnen die ook mij diep raakte. Bedankt voor het delen van jouw persoonlijke pad!

8 giugno 2026
Logo di Suzannekuit

Risposta di Suzannekuit

Wat mooi dat Levensvonk jou zo heeft mogen raken Ilona.

Een diep thuiskomen

Vanaf de eerste pagina was ik in de ban, wat een prachtige reis, zo puur, zo kwetsbaar, zo echt. Ik kwam tijdens het lezen als vanzelf in contact met mijn eigen rouw en gemis, en ook met mijn diepe verbinding en wijsheid. Het lezen van dit boek nodigt uit om te voelen, en wordt daarmee een ervaring voorbij het hoofd. Een thuiskomen in dat wat is, wat was, en dat wat diep in essentie waar is. Helend en ongelovelijk prachtig.

4 giugno 2026
Logo di Suzannekuit

Risposta di Suzannekuit

Wat prachtig wat Levensvonk voor jou heeft mogen doen. Dank voor het delen van jouw mooie ervaring en woorden.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più