Dankjewel voor de fijne communicatie en de moeite die je hebt genomen om de set kopjes nog compleet te maken Marieke! Ze waren met zorg ingepakt en daarmee een cadeautje om te ontvangen! We gaan er va... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ontzettend vriendelijk contact, werd met me meegedacht om alle aantallen die ik wilde van verschillende items in één keer te kunnen bestellen. Het product zelf is absoluut prachtig, ik was al verliefd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Marieke reageert snel, denkt mee, heeft supermooie spullen en alles wordt supergoed verpakt. Daarnaast zijn de mokken ook nog eens van topkwaliteit!
L'azienda ha risposto
Hele mooie kopjes gekocht. Hele leuke en vriendelijk onderneemster. Superblij met mijn aankoop, assortiment bestaat uit meer dan alleen kopjes, kijk maar op haar website.
L'azienda ha risposto
Sus.Studio heeft een passie voor mooie, handgemaakte producten! Denk aan handgemaakt keramiek uit Spanje en Portugal, maar ook handgemaakte en uniek ontworpen sieraden, die we lokaal in Nederland laten maken... Sus.Studio houdt van kleur, dus vaak zijn onze ontwerpen in de mooiste kleuren gemaakt. Zoek jij een uniek product of een prachtig cadeau? Een mooie koffiemok of theemok, een prachtige eikenhouten borrel/kaarsenplank? Of ga jij voor een uniek sieraad? Bij Sus.Studio zit je goed! Sus.Studio brengt jou graag een beetje extra geluk in je dagelijkse leven ✨
Lekdijk 79c, 2957 CD, Nieuw-Lekkerland, Paesi Bassi
Snelle levering en het was prachtig ingepakt, aanrader!
Op het laatste moment even een cadeautje gescoord. Eind van de middag contact gehad en diezelfde avond lag het ingepakt klaar. Super service!

Risposta di Sus.Studio
Ik heb SusStudio ervaren als een bedrijf met goede communicatie, snelle levering, een vrolijk en gezellig ingepakt pakket en schitterende prachtige producten. Kortom ik ben super tevreden en een aanrader!

Risposta di Sus.Studio
Dankjewel voor de fijne communicatie en de moeite die je hebt genomen om de set kopjes nog compleet te maken Marieke! Ze waren met zorg ingepakt en daarmee een cadeautje om te ontvangen! We gaan er van genieten!

Risposta di Sus.Studio
Ik heb 2 keer een bestelling gedaan. Het wordt keurig verzonden en snel. Communicatie met eigenaresse is ook heel prettig. Kopjes zijn van goede kwaliteit!

Risposta di Sus.Studio
Snelle levering, superrrrrrr leuk en goed verpakt en hele lieve verkoopster

Risposta di Sus.Studio
Altijd super service, heel mooie producten! een FEEST om het pakket te krijgen en te openen.

Risposta di Sus.Studio
Mijn bestelling was er snel, ik kon deze eenvoudig ophalen op een door mezelf uitgekozen tijd. Het was goed en leuk verpakt met een kaartje erbij.

Risposta di Sus.Studio
Het contact met Marieke heb ik ook deze keer weer als heel prettig ervaren! Ben blij met mijn nieuwe rode mok, die zij zo gezellig als een cadeautje had ingepakt! Wat een feest om te ontvangen. Dank je wel daarvoor, Marieke

Risposta di Sus.Studio
Hele mooie kopjes gekocht. Hele leuke en vriendelijk onderneemster.

Risposta di Sus.Studio
Eerste ervaring was heel goed. Snelle verzending. Breekbare spulletjes heel goed verpakt.

Risposta di Sus.Studio
Supersnelle behandeling en goede kommunikatie. Eén van de koppen was jammergenoeg kapot gegaan onder transport naar NL maar meteen kon ik een nieuwe krijgen. Hele goede ervaring!

Risposta di Sus.Studio
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.