Modtog min creme flot indpakket, og et par dage efter bestilling. Jeg kan se, at tingene håndteres med omhu og omhyggeligt. Det betyder meget for mig. Handler helt sikkert hos Susila Skincare ige... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Helt fantastiske cremer. Jeg har i lang tid haft svært ved at finde gode cremer til min tørre hud i ansigtet. Jeg bruger både age embrace og herbal wonders (når huden trænger til lidt ekstra fugt).... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super lækker body butter! Produktet smelter som smør på huden, som efterlades fugtmættet og blød. Ansigtscremen er også virkelig lækker, den giver masser af fugt uden at fedte. Super hurtig levering... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
På susilaskincare.com finder du vores produkter lavet på rendyrkede botaniske ingredienser og plantebaserede formler. Vi tilbyder de bedste håndlavede produkter inspireret af havet.
Informazioni di contatto
Havvejen 7, 9690, Fjerritslev, Danimarca
- info@susilaskincare.com
- susilaskincare.com
Le persone hanno visualizzato anche
Modtog min creme flot indpakket
Modtog min creme flot indpakket, og et par dage efter bestilling.
Handler helt sikkert hos Susila Skincare igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den bedste blæretang creme 😊😊😊
Super lækre produkter
Virkelige lækre produkter og super…
Virkelige lækre produkter og super service og vejledning af Linda.
Hun får min varmeste anbefaling
Gode produkter og gode priser.
Købte sætter Teenage Glød - Urenheder & Bumser. Så glæder mig til at se på børnene om det kan hjælpe med deres problem med hudorme og bumser. Især den store er begyndt at søje med mange hudorme.
Har tidlige købt urtedrøm og havglød til mig selv for at se om jeg kunne reducere de mørke rande under øjnene. Det har hjulpet en del, de er ihvertfald ikke så synlige som de var før.
Endelige en creme som hjælper på den…
Endelige en creme som hjælper på den eksem jeg har under mine arme . Kan klar anbefale urtedrøm ☺️
Overrasket over at Haw allerede er…
Overrasket over at Haw allerede er begyndt at virke på min hud i ansigtet 😁
Fantastisk produkt - Urtedrøm 😍
En absolut fantastisk betjening! Jeg ledte efter en olie eller creme til mine behandlinger i klinikken og blev anbefalet Urtedrøm. Vi blev så forelsket i Urtedrøm, at vi har brugt den i privaten i stedet for 😍 Mine piger elsker den til deres små rifter og tørre steder og mine hænder får en god omgang inden sengetid 🙏🏽 5/5 herfra og mere til!
Virkelig hurtig og personlig levering
Virkelig hurtig og personlig levering. Jeg købte Age Embrace cremen, og den er lige så blød som smør når man smører den på. Og uden at den virker fedtet.
Produkterne virker bare
Produkterne virker bare!
Du kan altid skrive til Linda og hun svarer hurtigt på dine spørgsmål og hjælper og vejleder dig til det rigtige produkt.
Jeg havde pludselig fået “eksem” fået noget creme gennem lægen. Men det fik det ikke væk.
Skrev til Linda og købte Urtedrøm hjem og 2 dage efter var det væk.
Naturlige produkter, god service
Unikke og lækre produkter, som holder hvad de lover. Er især vild med bodybutteren som er silkeblød og fugter hele dagen, og Urtedrøm cremen, som virker meget beroligende på min rosacea.
Hurtig afsendelse og god kundeservice 🤍

Elsker produkterne fra Susila skincare
Elsker produkterne fra Susila skincare, har aldrig fundet en creme som herbal wonders!

Risposta di Susilaskincare
Fantastisk god og hurtig service.
Jeg bestilte mine produkter en lørdag eftermiddag og modtog dem allerede om mandagen, det må man sige er hurtigt og effektivt og så er cremen bare super lækker.

Risposta di Susilaskincare
Virkelig god oplevelse med levering +…
Virkelig god oplevelse med levering + virkelig gode produkter

Helt fantastiske cremer
Jeg bruger både age embrace og herbal wonders (når huden trænger til lidt ekstra fugt). Og er kæmpe fan!
Derudover er det optur at vide at produkterne er lavet i DK - rene, naturlige og lækre produkter.
Kæmpe anbefaling.

Risposta di Susilaskincare
Har prøvet "age embrace face cream" og…
Har prøvet "age embrace face cream" og synes den er virkelig god. Har altid haft tendens til tør hud men denne har hjulpet mig og så har den en skøn duft

Super lækker body butter
Ansigtscremen er også virkelig lækker, den giver masser af fugt uden at fedte.
Super hurtig levering 👍🤩

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.