Min veninde og jeg skulle fejre min fødselsdag og bestemte os for sushi. Personalet var vældig søde og hjælpsomme. Men næsten alle sushi stykkerne var smagte ikke rigtig af noget og i mange af dem va... Leggi di più
Sushiart Odder leverede den bedste kvalitet af råvarer jeg har fået i årevis. Alt var tilberedt på smukkeste vis og jeg blev spurgt om jeg ville have en præsentation af de enkelte stykker, som jeg vil... Leggi di più
Fantastisk oplevelse hos Sushi Art! 🍣 Frisk og velsmagende sushi, flotte anretninger og hurtig betjening. Personalet var venligt og imødekommende, og hele oplevelsen levede op til forventn... Leggi di più
Hentede igår aftes en too good to go med alt hvad hjertet begærer. Blev betjent af den sødeste pige, der havde boksene klar til tiden. Den indeholdte hvad aftenen havde tilovers og vi var positivt... Leggi di più
Lækker sushi i en fart hos SushiArt
Skanderborgvej 181a, st., 8260, Viby, Danimarca
- kontor@sushiart.dk
- sushiart.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
hvad er der for en flabet kommentar? tager med bukserne nede? jeg har betalt for sushi hos jer jeg ikle har fået.. kig jeres overvågning igennnem..

Sushi boxe
Har i lørdags bestilt Sushi boxe til hele mit arbejde hos Sushi Art Skive.
Boxene var klar til tiden og servicen var i top.
Råvarerne var fantastiske og smagte virkelig godt.
Kan kun anbefales herfra

LOVE IT
Jeg var inde og spise sushi i Silkeborg her den anden dag, det var mega lækkert! Og MEGA god kundeservice, altid mødt med et smil! 10/10 recommend!!

Risposta di Sushiart
Har lige fået mad der fra og det er…
Har lige fået mad der fra og det er super godt og god service

Risposta di Sushiart
Har bestilt fra Sushi art rigtig mange…
Har bestilt fra Sushi art rigtig mange gange efterhånden, og det skuffer aldrig. De leverer altid byens bedste sushi. Kan varmt anbefales🥰🥰
Sushi art Viborg
Sushi art Viborg
Det var virkelig en god oplevelse
Frisk, lækker sushi alt var tiptop
🍣🍣

Risposta di Sushiart
Købte sushi til mine forældre og de…
Købte sushi til mine forældre og de elskede det

Købte en mega lækker too good 2 go
Lækreste sushi og venligt personale
Kan klart anbefale

Sushiart er de beste
Tak for lækre sushi jeg fik helt klar god service’søde piger kæmpe anbefaling her fra 😊😊

Risposta di Sushiart
Tusind tak for det lækre sushi
Tusind tak for det lækre sushi, som vi fik på forsorgetshjemmet Blå Kors i Egå i dag 😊🙏🏻

Super lækker sushi fra Sushiart Viby
Super lækker sushi fra Sushiart Viby!
Kommer helt sikkert igen 🍣

Super lækker sushi fra Sushiart Viby
Super lækker sushi fra Sushiart Viby!
Kommer helt sikkert igen 🍣

Risposta di Sushiart
10 stjerner hvis det var muligt.
Super dejlig sushi fra sushi art Århus, der ligger i Risskov. Længe siden vi (personalet fra plejehjemmet) har smagt så lækkert sushi. TAK for mad 😁😁

Risposta di Sushiart
Fejllevering og de vil ikke betale…
Fejllevering og de vil ikke betale pengene retur!!! Efter sammenlagt en times telefonsamtale med restaurant og chefen er der intet kommet ud af det.
Henviser til Wolt, som man i øvrigt ikke kan finde et nummer til.
Vender ikke tilbage som lovet… ikke 3 ud af 3 gange aftalt.

Risposta di Sushiart
Simpelthen de lækreste sushi får man…
Simpelthen de lækreste sushi får man der. Frisklavet, med god balance i smagen, af forskellige type.
Og ualmindelig flink personale, fantastisk betjening.
Sikkert ikke den sidste gang vi handler hos SushiArt i Aarhus!

Sushiart Aarhus
Bestilte en too good to go, og det smagte som en drøm.
Mega frisk, mega lækkert, sødt personale

Sushi i verdens klasse
Vi har fået sushi fra Viby , det var frisk og virkelig velsmagende . Modtog det med super service . Kan kun anbefales 😊

Kære SushiArt
Kære SushiArt .
Vi på Blåkors Egåhus er så glade for at modtage overskuds sushi fra jer. Vores beboer elsker når der er sushi til frokost eller brunch i weekenden.
Tusind tak for det ❤️❤️.
Kærlig hilsen